Как во Львове открыли ретро сезон 2022


Просмотров:
0
Добавлено:
18.04.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Олег Чупрун: А що не було нормального авто, взять покласти прапор України на траурку, мабуть у Львови немае нормальних авто одни траурки для понтов.

иван сирко: Дякую вам за те що на якусь мить, поки дивився ваше відео, здалось що нема війни і всього жаху що відбувається і що як і раніше дивлюсь ваше відео і все добре! Ми вже ніколи не будемо такими як раніше і ця війна провела лінію на покоління вперед на "до і після" нажаль це реальність😔 Все буде Україна! Слава героям!

Сергей Олейник: Во львове может и хорошо об этом говорить что все должно начинать дить и двигатся но в харькове лично моя тула и два мопеда верховина получили звание героя посмертно!! Для меня это невосполнимые утраты не бизнеса а любимого мирного хобби

Igor Kozak: Как советский человека может быть русофобом. Видать после распада СССР Вы неплохо пристроились, у Вас есть свой бизнес. А большинство населения живёт в нищете. Лично для меня Россия не враг.

Олег Пецюх: Дуже і дуже класно особливо на рідній мові, пан Олег радий знайомству😗😗

Геймер: Дякуємо за чудове пізнавальне відео! Сам цікавлюся ретро технікою і їжджу на мокіку Карпати - 2 (V - 50). Вважаю правильним зберігати такі транспортні засоби для майбутніх поколінь

VadimGitarra1971: Пане Олеже. Я висловлюю Вам велику подяку.

Max: живу у Львові і не знав, що було таке дійство

Taras Ochych: Подобаються ваші відео. А за українську окрема подяка...

dizzy: Слава Україні 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Похожие видео: