ПРЕД СТАДИОНА: Какво да очакваме от новия сезон в Първа лига и евромачовете?


Просмотров:
0
Добавлено:
03.07.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Антон Ангелов: Ако лудогорец отпадне от шампионска лига в първия квалификационен кръг отива в лигата на конференциите защото в лига европа има само трети квалификационен кръг и плейоф, но ако отпаднат във втория квалификационен кръг на шл отиват в лига европа.

Емил Стойнов: Абе мигач , преди започване на новия сезон да говориш колко е изморен отбора ??? Ти и никиту сте двамата излишни в това предаване !!!

Емил Стойнов: Само Хебър !!!

Borislav Dimov: Поредна амалгама от оплаквания просто така да мърморим нещо, преди 3 седмици тръбяха неспирно как трябвало да се играят още 20 мача, сега сезонът бил дълъг и футболистите се уморили, мачът в Бистрица бил до късно, обаче ако е рано ще им е горещо, предложете мачове само в моловете да се играят и само в София и евентуално някои гостувания в Пловдив, че Бистрица е много далеч

Илиян Джунев: Ники,заради такива цървули като теб сме на това дередже,до оня ден мрънкаше,че от клуба няма инфо.Днес защо се изтъква.Знаете ли какво искате.Човека се чуди как да ви угоди,и там му е грешката.

Nikolay Anachkov: Снощи бачках до 22 :00 и напълно забравих та и не можаг да гледам. Евала, че качвата в тубата ! Само много малко се карата и не е така интересно :D :D :D

Iliqn Iliev: Борето още е в отпуска, но за Гьорче Петров ще е във форма,дано и Никито е 🤣🤣🤣🤣🤣

Levskar Lewskarov: Каква е тази гавра с отбора на ЦСКА 1948? Постоянно го наричат унизително 48 ? Там са легенди като Спас Джевезов, Ради Здравков, Методи Томанов, Любо Пенев, Вальо Илиев. Колкото и да мразите един отбор поне малко уважение към съперника трябва да имате, отбора не се казва 48 а ЦСКА 1948, все едно на другият отбор неуважително да му казваш Тирето! И това ми било журналисти.

Marin Stoyanov: Lele tova dartoto govedo e mnogo zle.pla6taitesi zadaljeniata goveda podyenski.

Ivaylo Cekov: Хубаво е предаването ама само за няколко отбора говорите. Иначе какво да очакваме? Дано има интрига и Лудогорец да не печели с 20 точки преднина. Дано новите отбори внесат промяна и разнообразие и повече динамичен и зрелищен футбол да гледаме. Очакваме с нетърпение и дербито на Варна!

Reacher: Левски ще падне от Паок.Ботев също няма шанс срещу кипърците. ЦСКА може и да бие Македония ГП, но после едва ли ще направим нещо. Този сезон не сме готови и състава е някаква каша. Единствено Лудогорец ще направи пробив, но и те не впечатляват и резултатите от последните две участия в групи вероятно ще бъдат повторени. За съжаление това са реалностите, дано греша и отборите ни да продължат.

Jorko Ignatov: 8:45 Niki iba guvqdata

alfa75limited: Ники, гледах на живо всичките контроли на ЦСКА с изключение на последната в понеделник. Бях се зарекъл докато ловешката селяния не напусне армията да не стъпвам, ама хей на - обичта към отбора е по-силна от Микре, Амос Юга и т.н. Изключително евтините грешки, липсата на каквато и да е мотивация и плам при шоколадовите момчета, както и липсата на идея, бяха неща, които ме изнервиха и разочароваха. Отчая ме обаче друго нещо - случи се така, че на мача с фюрт непосредствено зад мен седнаха младите надежди - дришльовци, които бяха на лагер с първия отбор от юношеските гарнитури. Нормален амбициозен млад футболист би желал да се докаже, да поиграе с батковците и ако има ден и качества, поне да остави добри впечатления. Тези юнаци си говореха за кой на кого бил купил колата, кой сериал гледат и т.н. През това време изпадналите от Бундеслигата ни онижаваха с 4 гола. Не виждам перспектива, но ще продължавам да летя/карам от чужбина за мачове и да водя цялото семейство на стадиона. Само ЦСКА

Anton Georgiev: Мигача показва колко е проЗт....Даже и не слуша кво се говоро СЛУЧААААААААЙНО чуеш ли стане нещо въпрос за ЦСКА и веднага "АМА вие кво искате" не бе глупако просто слушай разговора за кво се говори Мърчо

Mario Iliev: Само ЦСКА

VasseTV: Разбира се, че господата "експерти за футбол" не знаят правилата на евротурнирите, защото любимите им отбори не са в такава позиция, за да ги знаят, а отдавна са показали, че друго, освен Левски и ЦСКАтиреСофия, не ги интересува. Интересното е, че айде един да не знае, и се очаква друг да го поправи, а то и четиримата не знаеха. Благодаря все пак, че отделихте около минута и половина да кажете нещо за Лудогорец. Томето, сърдит на Хубчев, не иска да му спомене името в ефир, нали си професионалист бе, кое е по-важно, да си професионалист, или клубните ти пристрастия? Като си се захванал с тази работа, върши я като хората, на никой не му пука, че хейтиш тоя или ония.

Ivo Elenkov: Мигача е култов :D

todor g: Аз очаквам Левски ,да хвърли предизвикателство на Лудогорец ,но знаем ,как действат в Разград ,усетят ли реална заплаха пускат задкулисието и то ,особено ,от Левски в редките случаи като им е бил реален конкурент.С ЦСКА с тире или не по лесно се оправяха.Все още си спомням случаят с Дяков и Малинов от 2019 в мач уж решителен за титлата.интересното ,бе че журналистите въобще не подхванаха този скандален случай ,единствено Дучето ,каза ,че този случай доказва ,че на терена са били педе...и ,а не мъже.

MrMartEden: Чак е обидно Касабов колко е неподготвен за дискусии, които за над нивото на обикновения фен.

Luckyshooter: Юнайтед ГРУП е собственост на BC Partners участник в световния икономически форум .Държат Нова тв и един оператор.Компания на глобалистите които искат да сложат ръка на най-популярните клуб с много фенове в София,подходящи за бързо събиране на масовки с определени цели. Плакатите на финала за подкрепа на Украйна бяха ясен знак.

Ivan Sirko: и за партизан ч.бр.нищо не излиза но..не виждам никаква разлика..

Деян Големинов: Господин мигач хайде научи малко правилата за ЕКТ. Първо лига Европа започва от 3-ти предварителен кръг и второ, ако лдц загубят мача със сутиеска отиват във 2-ри предварителен за конференциите. При положение се класират за 2-ри в ШЛ, минимума, което може да вземат е групи на конференциите.

lubomir gergovv: Ще ме прощавате ама последния рейс в Бистрица е 00:00,образовайте се малко и нема да ми говорите така за селото!

Aleks Andonov: Евроидиотизъм. Какво да чакаме? Успехи ли?

Petar Kutevski: Шампион е ЦСКА

Levski Report: Няма звук

sparky94bs: Няма звук.

Светослав Димитров: Няма звук

CSKA is in the heart.: Не ми дава да гледам клипа

football everywhere: Тва е скандално. Абсолютни аматьори и невежи. Вие не знаете правилата на евротурнирите, бе! Ако Лудогорец отпадне в първия кръг на ШЛ, отива директно в Лигата на Конференциите, а не в Лига Европа. Как въобще е възможно такива хора да се водят спортни журналисти, че и за огромно съжаление насочват общественото мнение... Пълен абсурд.

Elka Georgieva: Такъв бой ще ядат Левски от ПАОК...за съжаление. Повече Бг отбори в Европа,по добре за цяла БГ.

Darth Radious: Какво да очакваме? За съжаление, Лудогорец пак ще е шампион и това е. Интригата ще е за купата.

Похожие видео: