Опалювальний сезон. Який план Б для українців? – Олексій Оржель, екс-міністр енергетики


Просмотров:
0
Добавлено:
28.08.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Liliya Solomko: Не треба е-е-е-кати!!! І аааааакати!! Не дозволено! ГАНЬБА!

Liliya Solomko: ПО ...,розподільЧИХ систеМАХ, панове українці!!!!

леся кіян: Слава ЗСУ! Смерть ворогам!

Alexander Nikolaev: У европейцев есть план замещения российского газа. Но проблема в том, что нет плана выполнения плана.

Игорь Сильченко: Россия не вторгалась в Украину она помогает ДНР и ЛНР по их просьбе потому что вы убивали детей женщин мужчин

Григорій Рибальченко: Пан міністр несе явну маячню, місцями навіть впевнено. 1. Інтерконектор є чи буде в зоні Баймгатнер. Це південь Німеччини/Австрія. До чого тут LNG термінал в Польщі для Словаччини повна загадка. Так само прибалтійських термінали суто регіональні і не впливають на загальноевропейський ринок. Литва забезпечила себе газом, ось і весь результат. 2. Ціни не просто спотові, а спекулятивні. Про заспокоєння ринку не йдеться. Це чисто біржова гра на підйом на одному газову майданчику в Роттердамі. Як по одній площадці можна судити про весь европейський ринок звичайно залишається загадкою. 3. Про газ в Гаазі вже писав. СучУкр журналісти жуюють рос пропоганду і смачно чмокають при цьому. Про перевірку фактів ніхто не чув.

Олександр Котенко: Слава ЗСУ! Смерть ворогам!

Olexiy Nosivets: Київгаз на відріз відмовляється дозволяти газовий котел в квартирах. Навіть там, де є можливість дотриматись всіх вимог безпеки. Аргумент один: "у проекті вашого будинку не передбачено". Те, що люди можуть помирать від холоду їх не цікавить.

Sensey Sensey: Нахера нам ваша Європа?Поки товстий схудне то худий здохне... Де взяти дрова?

Татьяна Кравцова: Лучше холод ,чем ярмо орков,Слава Украине!!!

Elena Galika: ДЯКУЮ ВАМ ЗА ВАШУ ПРАЦЮ 💖💖💖🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Ліда Бурбан: Європа якось виживе. А от як виживем ми, якщо прокляті рашисти розбомблять теплостанції?

Похожие видео: