Сезон близько…


Просмотров:
0
Добавлено:
31.08.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Юрій Бербенюк: 📌...таки не змогли вони всіх одночасно посадити 'на ширку'...!!Люди прозріли,і зрозуміли-'шо є шо'...! І це тішить-найбільше!!😉

Сергей Билык: Дякую , Остап!

Ольга Семенкина: Спасибо,брат.да,не,коснется,тебя,никакое,зло.

Марина Каминская: у меня мама умерла от тромбоза, полгода назад сделала прививку, и потом начало сердце сильно хватать...

Воышлу: Остап, помогите найти дом в селе!!!!!!!! Мы хотим выехать из Киева!!!!!

Л И: Бажано,всім людям вишвирнути на помийку телевізори.І тоді б ніхто не ширявся тією отрутою.

Л И: Дякую Остапе Вам за працю!!!А Бог нам дасть теплу зиму и виживемо на зло глобалістам.Не діждуться ,щоб ми замерзли .Ми працюємо,запасаємося чим можем і працюєм.

Любовь Оницева: 🙏❤👍

Елена Шевчук: У них в глазах только деньги 💰 они вас не слышат...

Ragnarok Movies: опять и снова говорю экспердам пнх

Lidia Sieger: Да,ти Остапе правий:як БОГ поможе нам іти, якщо ми самі не будемо переставляти ноги!...

Lidia Sieger: Не можу забути студента з Бучи Сашу Сало,він приїхав Київ вчитися і в перші дні навчання - РАНО ВКОЛОВСЯ,БО ХОТІВ ХОДИТИ ВСЮДИ, КАФЕ..., А ДО ВЕЧОРА ВЖЕ ПОМЕР... СКОРО ТИХЕНЬКО ВСІ ЗАБУЛИ ЦЮ СТРАШНУ ТРАГЕДІЮ, КОТОРУ ПРИНІС" УКОЛЬЧИК"........

Olha olhaa: Абсолютно здорова жінка після третього уколу отримала рак, зробили операцію. І скільки б її не пояснювала, все було марно. Природній відбір..

Николай Савуляк: В Украине, скрыто от стада, добывается более 50 миллиардов кубов газа в год!!!

Людмила Мойсевич: Остапе , ви праві, залишиться лиш Богом вибране зерно, якщо розуму немають, то хай себе добровільно нищать.То хай себе ті сатанисти колють, я незбираюся приймати число звіра.

Ліда Дарабанчук: Або на корм згідно картахенського протоколу

Ліда Дарабанчук: Всіх векцинірованих заберуть нло

Сергей Полубинский: Уже этой осенью люди увидят все действия власти, которые направлены на тотальный контроль, а именно всё начнётся со вспышки обезьяньей оспы, которая охватит весь мир и тут уже будут колоть добровольно-принудительно : в метро, в ТРЦ, в тренажёрных залах и даже будут ходить специальные бригады (3-4 человека) полностью одетые в ОЗК по домам, заходя в каждую квартиру и колоть всех. И тут же сразу начнётся голод по всему миру. В супермаркетах не будет еды, воды. Свет будут отключать постоянно и на длительный период. Газ перекроют или поставят неподъёмные цены для обычного обывателя. Люди столкнутся с катастрофической нехваткой продовольствия и тепла..... Начнётся борьба за ресурсы(еда, вода и крыша над головой). По городу будут ходить вооружённые банды(тем оружием, которые повыдавали во время войны), которые будут грабить, насиловать и убивать..... И это лишь самый "безобидный" сценарий развития событий.... А про КЛИМАТ в обще молчу. В ближайшее будущее миллиарды людей будут мигрировать на Европейский континент. Японии, Кореи и большей части Китая не будет..... Но выход есть, это СОЗИДАТЕЛЬНОЕ ОБЩЕСТВО❗❗❗❗🙏☀☀☀☀☀Друг, изучи проект и скорее присоединяйся. Нам не хватает именно тебя.

Olga V: Підтримую Остапе в цій нелегкій боротьбі за право жити а не виживати !!!

Валентина Жданова: Остап, дякую вам за те , що говорите правду. Я слухаю вас з того часу, як почався бананофікус.

Ivan Kolodii: Ти Молодчина, дякую за твою роботу 👍Дай Боже тобі здоров’я.

Daria Shcherbiy Shcherbiy: Остапе сил вам і здоров'я. Ви молодчина. Дякую вам що ви навчаєте народ.

Charle Dickens: наскільки ж потрібно бути тупим, або себе не любити щоб слухати таке лайно

Ольга Лукашук: Дякую Остапе.Ви наша радість.Дай вам Бог Всевишній,Владика неба і землі ,мир душевний,своє керівництво,як впи діяти,і нехай він вас береже.

Чистый воздух): Всем переселенцам со всех областей нужно перемещаться в Киев, что бы власть не была такой расслабленной, всем блогерам нужно сделать прямой эфир в одно время и наконец рассказать людям, что всё что сейчас происходит на украине это договорной театр, а не война, всем людям которые проснулись и понимает к чему нас ведёт мировая власть всеми силами будить своих родственников и друзей. идут последние дни, когда можно попытаться что-то изменить, дальше мы нечего уже сделать не будем, будем молча стоять в стойле.

Mykhailo Drach: https://youtu.be/a52rW61lNyU Ось цікавий матеріал!

Петя Швець: Знаю жінку, у якої зпрогресував рак після уколу,до того проблем не було!Вона каже,що укол розбудив ту хворобу!

Andrii Echkenko: Слава Україні! Смерть зрадникам!

Ozirskауa Olga: Про ці часи написано в Біблії, і Бог допускає ці важкі часи , те що повинно бути , буде. Матф.24:12.... и, по причине умножения беззакония, во многих охладеет любовь; Откр.22:11, Библия Неправедный пусть еще делает неправду; нечистый пусть еще сквернится; праведный да творит правду еще, и святый да освящается еще. Откровение 13:16-17 И он сделает то, что всем, малым и великим, богатым и нищим, свободным и рабам, положено будет начертание на правую руку их или на чело их, и что никому нельзя будет ни покупать, ни продавать, кроме того, кто имеет это начертание, или имя зверя, или число имени его.

Светлана М.: И ещё он знаменовал голод на три года, поэтому нужно немного Земли, козочку, курочек, чтобы пережить эти не лёгкие годы, которые нам делают нелюди, многое уже сбылось, так, что все, что Паисий знаменовал, уже сбывается к сожалению.

Светлана М.: Следующее о чем писал Паисий, это со временем отмена денег, а позже и карточек и чип или на лбу или на руке.

Светлана М.: Дай Бог Вам Остап тебе и твоим родным здоровья и удачи во всем. Слава Богу, что вы мой однодумець.

Светлана М.: Несколько лет назад я читала знамения святогорца Паисия, он был на Вааламе, в Печерской лавре. И ещё ч 1990ь-х годах он писал о нашем нынешнем времени, и все его знамения сейчас сбываются к сожалению.

Светлана М.: Видно и слышно. Очень рада встречи с вами.

Природа і Відпочинок на Буковині: Остап дякую що відкриваєте людям очі.Це дуже важливо щоб люди були проінформовані.

lyudmila valigurskaya: дякую!!!

Лілія Квітнева: Остапе, хочу продовжити список ускладнень після жижизації:онкозахворювання у молодих людей, загострення всіх хронічних болячок, рідкісні х-би зору...

Lyubov Moroz: Остап ,Ви просто молодець.НЕХАЙ ГОСПОДЬ БЕРЕЖЕ ВАС І ВСІХ НАС🙏🙏🙏

Анжела Князева: Остап,с большим трудом устроилась в супермаркет,мне 52.Теперь переживаю,чтобы не заставили принять модную уколизацию.Я ни разу не делала такую процедуру и не желаю.Видимо прийдется уволиться,жизнь дороже.

Ks Kd: Остапе вітаю,і це правда:якщо плюють мені в спину,то я попереду!Але ж які укольчики під час військових дій?!який бананофікус!Це не повинно бути!Закінчиться дасть Бог війна,почнеться друга ! Люди повстануть! Терпець вривається у людства.Іншого виходу немає,поки не зкинем царків з трону,рабство буде продовжуватись... Дякую Остапе,хай береже тебе Бог.( Вінниця)

Люба Иващенко: Остап дякую, що ты завжди викриваеш весю брехню.

Надежда Ткаля: Доброго дня Остапе , дякую вам зацікаву інформацію ,хай береже вас Бог, от проте що поширити ваш виступ не виходить, декілька разів ділилася в фейсбуці і публікацію блокували.

Микола Кириловець: Ми з вами ми з Рівенщии дякуєи

Ира Шумейко: Спасибі за правду!!!

Andrey Bruckovskyy: Урюк здисни х ютубу

Алексей: Я в рядах ЗСУ, приїжджали до нас бананові. В відказ пішов тільки я, мені медичка пригрозила "у жовтні побачим". Чим мені загрожує моя позиція? Звісно в мене "аргумент" є, та я пішов захищати рідних, а не ставати терористом , по забаганці деяких "шановних".

Yullia: Який імунітет вже в нас? Куда ширитися? Простий народ ікру червону бачили тільки на новий рік, а тепер тільки по телевізору, ми вже і гречку собі не можемо дозволити , з такими цінами😢

Anna Trusova: Подскажите пожалуйста как стать свободным журналистом и получить удостоверение?

Елена Николаенко: Остапе спасибо вам за таку правду и труд,только вместе мы сила и все в наших руках,

Элина Буше: Остап, в Греции всю компанию против К 19 отменили, Типа, вся эта эппопея закончена. Все ограничения и всю эту лабудень выключили.

Манис Манисович: Чекаю сезон правди. Свої шмурдяки хай собі залишають вороги та зрадники роду людського.

Маргарита Чабан: Зараз дуже важливо твердо та впевнено казати: ні! Я захворіла, та не вважаю це чимось неприродним. Настав сезон респіраторних захворювань. Звернулася до лікаря. Так сталося, що спочатку до одного, а потім прийшла до іншого. Так от, вже зрозуміло, що поставили їм завдання наганяти страху та паніку на людей. Ми вам зробимо тест. Обидва рази сказала їм: ні, я робити тест не буду. Маю на це право. Крапка. Спочатку здивування, бо я розумію, що небагато хто їм відмовляє. Але один лікар сказав: так, маєте право. Людина має право відмовитися, то відмовляйтеся. Спокійно і впевнено. І все. Якщо люди розуміють, що це не потрібно, то знайдіть в собі сили відповісти незгодою. І це буде початком подолання оцього мороку. До речі, я і від незаконного медичного експерименту також відмовилася. Ще в листопаді. Так, це клопіт, але моя позиція.

Phoenix 2019: До речі Ісус Христос був посланцем від Бога.А слуги тьми його вбили і нарекли самі ж богом.Але він не є бог.І сама біблія написана так щоб ми були рабами і постійно каялися і молилися

Надежда Каширская: Остапе благодарю люди как ты есть, давно смотрела тебя ещё до войны ,как ты стойко все испытания вынес, но ты правильно говоришь но дело в том што не все могу куда то переехать,я с м Мариуполя наш дом чясный спалили, одежды нет ,запасов нет,збережений нет ,спаслись мы и животные ,вот и все,куда поедим ,и чем запасеся,многие и сейчяс ничего не понимают,да ещё наш возраст 73 ,трудновато начинать нежная с чего .

Phoenix 2019: Глобалісти хочуть нас знищити.А через вакцину хто виживе зробити зомбі рабами.Прокидайтеся люди бо буде пізно..

Валентина Гловацкая: Остап!!! Ты умничка,доносчишь людям правду об этом лохотроне.Здоровья тебе и всчех земных благ!.Особено вредно колоться пожилым людям.

Наталія Лія: Я не визнаю владу , особи якої мають громадянство західних країн.., також не визнаю їхніх хотелок проти народу, Конституції ..Це є внутрішні вороги такі само як і зовнішні які нас знищують, це одне і те саме вороже кодло ,яке під маскою державних структур здійснює геноцид народу .., переслідує народних борців за справедливість ..Саме таких потрібно відстрілювати як ворогів, саме такі становлять загрозою нац. безпеки країни , народу.Дякую Вам Остапе за важливу інформацію....

МИСТЕЦЬКА БУКОВИНА: ТА ПІШЛИ ОЦІ ПІД ТРИ ЧОРТИ

Вал Слободенюк: Ты молодец, привет с Одессы

Valentyna Klipachova: Страшнi часи, якщо правду сказати.

Сарасвати: Бандиты у власти. Причем - по всему миру...

Айвенго: Остап! В основном, юридическим доказательством и алиби, при выезде беженцев за границу, и оформление Статуса по программе - ВРЕМЕННОЕ ПОЛИТИЧЕСКОЕ УБЕЖИЩЕ, является - официальное объявление после введения Военного положения и начала боевых действий, Президентом и Верховным Советом - ЭВАКУАЦИИ, в населённых пунктах, где они прописаны! Многие жители Западной Украины, и многих городов Украины, не имея этого доказательства, незаконно оформляли себе за границей, Статус ВРЕМЕННОГО ПОЛИТИЧЕСКОГО УБЕЖИЩА! В лучшем случае, этих подонков, вышвырнут из опущенных стран, добровольно принудительно ( депортируют под дулом автомата)! В худшем случае, заставят оплатить все расходы их проживания, и посадить в тюрьму за обман( развели всех как лохов на ровном месте) !

Світлана Сушко: Хай Вам Бог допомагає, Остап!

Remtorgservis Matvienko: О! Наконец, какие-то действия, спасибо. Это есть борьба. Объединение единомышленников, поддержка друг друга.

Надя Л: Доброго мирного дня Остапе дякую за те що Ви з нами підтримую

Наталія моняк: Благодарю вас Остап⚘.Здоров'я вам і Божої допомоги і захисту🙏

Gala Lewis: You are amazing soul, Ostap. love you,son.

Мудрость Бытия.: Справа в тому, що той лепс зовсімталантів не має! Жерти, серти, порно, плітки, крадіжки та цвинтар! Це називається нелюдь!!!

Дмитро Гай: Вам ще залишилося сказати, що у війні винні амереканці

Лариса Кузьмич: Дякую Остап Дякую 🙏 Мирного Неба Міцного Здоров'я Вам Дякую 🙏

София Полищук: Повірили. ,, зомбаящику,, депутати міністри не вколені .. думайтеее...їх не викидали з ради за те що не вколені,це над нами знущалися

Space Ranger 0846: Уколизация - это очень замечательное мероприятие. Благодаря этой процедуре я понял, что вокруг меня все это время живых людей никогда не было. Уговаривать никого не надо - кто хотел, тот понял, остальные пусть уходят в утиль. Не мешайте природе очищаться от идиотов. Адекватный человек не пойдет на процедуру, не пойдет убивать на войну, не напялит маску по первому требованию и в жару, не будет жрать червей, не будет курить, колоться и жрать алкашку, не будет менять свой пол и гендер туда и обратно, не будет перекачиваться силиконом и прочее в этом духе.

Владислав Таран: Скоро маразм розпочнеться!!

Alina Tihobaieva: Остап ты говориш другим что он засудили себя своими словами а вы вчера говорили такие вещи умные люди не могут себе позволить так говорить следите за своими словами выпринижаете своею речью другие нации а это уже нацызм

джива атма: Пам'ятаємо всі ми не є цими тлінними тілами а є вічними душами а душу неможливо знищити ні вбити,ні спалити ...

Ivan Andriyovich: Остап, не нагнітай. Так це усе є і буде. Але не нагнітай, люди вистоять і переможуть, більше позитиву, такий задум творця.

Vlada koshkina: вони жирують і нищать ваші душі

Маніфестор 2/5: цікаво,а вони будуть насильно ширку колоти чи тільки шантажем?

Vlada koshkina: вас мільйони діти бож аїх мало тількі і хто є хто

Андрій: Остапе дякуємо Вам за роботу!!! сил Вам з висоти!!!

Коля Колян: Знову секта імені святого Остапа біснується в коментарях...

Vlada koshkina: вони безмоглі то неозначає що до аду вони потягнуть світлих

Vlada koshkina: вони безмоглі то неозначає що до аду вони потягнуть світлих

Vlada koshkina: значить вони х... роблять на робочих містях їх пожинуть н....до тюрми за геноцид

Людмила Новикова: А другие болезни уже исчезли?

НИКОЛЬ: А що ж робити дiтям,яких з усiх сторiн тиснуть i спокушають.Колись ще в дитинствi чула пророцтво,що в останнi часи вся молодь пiде в пекло.Все дуже i дуже серйозно,в сто раз серйознiше,нiж хтось думае.Дiти,опинившись в пеклi через дурiсть i байдужiсть i бажання бути на плаву своiх батькiв,проклянуть iх там вiд своiх жорстоких болей.Через те,що дозволили i рекомендували ,i заставляли iх колоти ген мавпи i зробили iх мутантами,ЖИВИМИ ЗМIНЕНИМИ ОРГАНIЗМАМИ,а ще до всього комплекту заставили iх взяти айдi-паспорт раба i потенцiйного злочинця (з 3д-сканом обличчя i вiдпечатком пальця).

Валентина Пантелеева: ПродажнИХ змі задобрити медальками,то вони із штанів повискакують будуть агітувати за укольчікі,а люди не лохи,.

Viktor Ivanov: Пане Остап как говорил Иисус нет пророка в своем отечестве.Делай то что делаешь и будь что будет..

Jan Karen: Буде не в лоб, то полобу, а все по одному сценарію, всі біди світу з одного джерела

Оксана Любінська: Ви молодець ! Не кожен зможе так доносити правду як Ви!

Ольга Хорбатюк: Молимося за Остапа за Оскара щоб БОГ И БОЖА СИЛА ИХ ОХОРОНЯЛА ! Влада стараеться через продажних блогерив и ЗМИ очорнити ПАТРИОТИВ УКРАИНИ яки Доносять ЖИВУ ПРАВДУ ЩО ВИДБУВАЕТЬСЯ НАСПРАВДИ В УКРАИНИ. Иде страшний геноцид проти НАРОДУ УКРАИНИ. НАМ ТРЕБА ЕДНАТИСЯ И БУТИ СИЛЬНИМИ И ОСВИДОМЛЕННИМИ ЩОБ РАЗОМ З БОГОМ ВИЙТИ З ТЕМРЯВИ ДО СВИТЛА! СЛАВА БОГУ! СЛАВА РОДУ! СЛАВА ЗАХИСНИКАМ ГЕРОЯМ УКРАИНИ! ВСЕ БУДЕ УКРАИНА!💖💖💖🌎♾🇺🇦

VIKTOR: Вінниця !!! В мережі АТБ вже є впродажу перчатки, маски, септики тести !

И Лагуна: Вот на это и рассчитана вся эта хрень, люди не мотивированы, аморфны и ленивы, живут одним днём, безразличны, на таких можно любые эксперименты делать.

Ольга Хорбатюк: Дякуемо Остапе за Велику роботу по Пробудженню Людей! Пид лежачий каминь Вода не Тече. ТРЕБА НЕ МОВЧАТИ И НАМОРДНИКИ НА ОБЛИЧЧЯ ОДИВАТИ ТРЕБА ВИДСТОЮВАТИ СВОИ ПРАВА СВОБОДИ ВОЛИ ВИБОРУ КОЖНОИ И ГОВОРИТИ ПРАВДУ И ВОНА НАС ЗРОБИТЬ ВИЛЬНОЮ - СИЛА ЯКА ВСЕРЕДИНИ НАС СИЛЬНИША ЗА ЦЕЙ СВИТ! В ЛЮБОВИ И ЕДНОСТИ СИЛА НАРОДУ УКРАИНИ И ВСИХ ЛЮДЕЙ НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ ! СЛАВА ТВОРЦЮ ! СЛАВА РОДУ! СЛАВА ЗАХИСНИКАМ УКРАИНИ!💖

Ivan Popil: Хто свідомий, той буде протистояти, але тут залежить від сили волі, бо придуманий вже план категорій по кольорах посвідчення цього фокусування, від китайців хочуть перейняти нішами, а ці розширить на свій союз і українці будуть не останні в цьому списку. Але що неможливо для людини, це під силу Господу, на якого ми надіємося ,, якому Хвала, Честь і Слава на віки вічні!

Валентина Гач: Ляшка , нагородили він буде старатися по повній.

Светлана Сидоренко: Доброго ранку! Гарного Вам дня!З Богом!!! Дякую за увагу та правдиву інформацію! У Сумах у клінічну лікарню вже завезли апарати диханняVentilation.Бачила вчора на власні очі.Хай Вас береже Господь!!!! Здоров'я, успіхів!!!!

МІША ЗІЛЬВОВ: А где гарант конституции президент,в конституции написано мед эксперименты запрещены ,

Natali MirRA: Остап, здравия! Поддержка тебе.

Микола Десятник: Остап Ви красавчик я дуже дякую Вам, за просвітлення правди.

Похожие видео: