Опалювальний сезон - чи буде тепло тепло в домівках. Чому опалення так "швидко" запускають.


Просмотров:
0
Добавлено:
26.10.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Петро Денисюк: Народ, оповідач вправно виготовляє буржуйки,так щобуде тепло. ,

Антоніна Перетяка: А що в буржуйки кидать?

Tanya Dydnik: Зачем вы обманывает говоря, что будет давать помощь в размере 13200 гр.?

Татьяна Тарасикова: Когда Включат, отопление, пусть депутаты, ибогачи По сидят, в Холоде И Начнут, думать, о Дюдях

Коми Фи: САША, ЗЕЛЕНСКИЙ ТОЖЕ БУРЖУЙКУ ПРЕОБРЕЛ, или белые люди БУРЖУЙКАМИ НЕ ПОЛЬЗУЮТСЯ, ДЛЯ НЕПРИКОСНОВЕННЫХ. И ГАЗ НАЙДУТ И ЭЛЕКТРИЧЕСТВО

Наталія Шоно: Саша як можна вийти з ваших повідомлень? Не цікаво

Наталия Дзюбанчук: Ляля тополя,знов брехня

Lyudmila Senko: Не хоче цей блогер працювати, а хоче безвідповідально і некомпетентно тут базікати. На які питання ви маєте відповіді?

Rymma: А буржуйку чем топить? Художественной литературой?

Klawdia Yevdokimova: Наікономила, тепер хвора, кучу ліків купила. Ну да миж пенсіонери багаті, і ліки нам майже "безкоштовно" роздають, а допомоги вже мабуть і не дочекаєшся, і ще ніхто у нашому місті не отримав грошову єдопопомогу. Черговий розвод.

Dementiy: Какие нахрен минус два градуса , да палили зимой местами так, что В шортах и в футболке ходили зимой. И то и в некоторых 5ти этажках и 9ти этажках. Я в особняке с двумя по 14 квадратов комнатами тм завидовал, они меньше платили а теплота круглые сутки была.Що летом полураздетый по хате ходишь.

Dementiy: У нас коли був теплий жовтень, і пів листопада то і відповідно опалювальний сезон був відтермінований. Якщо вночі 6-8, вдень 12-16, то про який опалювальний сезон може бути мова. Хоч у грудні буде така температура.

Анна Мартыненко: Буржуйки в квартиры... А кто -нибудь подумал о пожарной безопасности?!

Олег Статкевич: Чи буде підвищення пенсії з грудня тим хто отримує зараз 2100

Сергій , просто Сергій: два однакових відео тільки з різними назвами ))

Валентина Жукова: Экономия энергоресурсов обходится болезнями детей и старшего поколения.

КАТЯ МАЛІШЕВСЬКА: Добре що включили,але чому так жарко в квартирі?Двері на балкон відкриті.А у нас війна...

Геннадий Зверянский: По всей украине неработает куча предрприятий так что 14млрд.кубов вполне достаточно

@Sharafilialbot: доброго времени,дела таковы,идёт потепление и погнала вода по трубам,а тарифы будьте любезны оплатите,но... пенсии у Людей как нормально?!.а не будут ЖЭК потом за альтернативные обогрев штрафами обкладывать!?

Людмила Тищенко: Ця зима ,а минула така ж була і наступна нічим не буде відрізнятися , головне , що депутатам "народним" добре .Сашко коли Ви уже будете говорити дійсно для народу а не те , що у наших державних правителів на папері ? Дякую.

Margo Mar: Буржуйку? В квартиру? Так может еще и посоветуете ,как ее установить и пользоваться на 6 этаже 9-этажки?

Nadezhda Pesotska: Дякую. Що інформацію. Донесено про Вовчанськ.

Olga Karmazina: У нас ,Київ,ще нічого не вмикали,середмістя живе як і колись, у холодних квартирах.Гріємось,хто як може На вулиці реально тепліше.Тож усі - на прогулянки

Ната: У меня давно тепло, я в частном доме, газ. Включаю когда хочу. И обогревателями пользуясь как хочу. Мне моя семья дороже. ИМ наплевать на нас, как и мне на НИХ...

Pasha MPS: Летом хвастались, что закачали достаточно газа на всю зиму достаточно будет. Отминусуй разбомбленые города в которых котельни разбиты и нет отопления, предприятия не работают, тогда вопрос к тебе: где наху* делся газ закачаный....

Лариса Захарова: А де буржуйку поставити?Для неї потрібна спеціальна димовеньиляційна труба.Може я не правильно сказала,але ви мене зрозуміли.Як я іі можу поставити у місті,в квартирі.І коштує вона -буржуйка-не копійки.І дозвіл потрібен.

Любовь Демченко: Кому включили?У нас в Энергодаре и не думают включать,по стенам вода течет.холод неимоверный,а что зимой мы будем делать -замерзать.А власти ничего не решают,бросили нас .

Людмила Залозных: Интересно, как депутаты экономят!? У нас не только зима тяжка,у нас благодаря властям уже сколько лет не жизнь а тяжолое выживание!!!!! В Украине свое электричество, свой газ, ГДЕ ЭТО ВСЕ!!!!😡

Брейн Брейн: Приїдь і постать буржуйки на другому та п'ятому поверсі.

voldemar korsar: ЦЯ ЗИМА? 🤔 А НАСТУПНА...

Галина Савченко: Да, прохладно в квартире, одеваемся, но обогреватель не включали ни разу. Пусть будет прохладно, но что бы скорее закончилась проклятая война.

Мк Торг: будет. у наших руководителей.

Lida: Ви Саша дуже правильно зрозуміли ,Де можна підняти собі рейтинг.Але ми вам уже не дуже довіряємо.На чужому горі,щастя непостроїш.

Сергей Федотов: На півночі, у Шостці ще нема тепла.У квартирах +13- 14 градусів - вимерзаєм.

Наташа Лиференко: " Прохолодно" ???? Називай все своїми іменами ☝️... Був просто " дубарь" 💯...

Ірина Кліщ: В мене груби, тому палю дровами і давно відкрила опалювальний сезон

Валентина Алексеева: Ви багато даєте непровіреної інформації. Цікаво кому з першого жовтня, повисити пенсію . 45 років стажу і чотири гривні?Це як?

Олексій Сингаївський: Слава Україні!!! Перемога за нами. Ми сильні. Все буде Україна.

Людмила Дрозд: Нехай не жара, не дуже гарячі батереї, але щоб не грибок. В квартирі уже не можливо жити нормально. Можна хоч в ночі чуть протоплювати, вода біжить, і З підвіконня і зі стін. Одна біда. Іще яка буде плата, за таки послуги.

Коля Супряга: Задрали уже с этой экономией все туже затягивает нам зашморг на шее за что мы им такие зарплаты платим бардак везде во всех сферах

Alisa: Олександра,оскільки Ваш канал народний,то народ хоче знати,в скільки нам обійдеться утримання одного депутата в наступному році. Для них зима буде дуже навіть непоганою.

Похожие видео: