Дикуни Кремля — Загублений світ. 9 сезон. 11 випуск


Просмотров:
0
Добавлено:
27.12.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Маргорита Толстінова: Габишев-Габріїл.

Роман Лопушанський: От пекло буде мати ким забавлятися!!!

Дмитро Сканія: Слава ЗСУ!🇺🇦💪🇺🇦💙💛 Дякую за чудовий відео ролик!❤️💋🥰

GOD: Його треба ліквідувати а не проклинати!💪🇺🇦✌️☀️😇

Сэнсэй Мазура: Боже бережи Україну!

Artem Voloshenyk: Дякую "Загублений світ"! Слава Україні!

Скуратов Ярослав: Я звичайно за Україну і розумію , що Росія займається сатанізмом, але найбільше мене непокоїть те, що і в нашій так званій "cвятій і бласгословенній країні" таке неподобство відбуваєтся і при цьому ще й підтримується з боку народу який начебто не розуміє, що сам робить точно те ж саме через цих дурних ляльок і язичницьких мольфарок. Коли вже люди схаменуться і припинять це? Ми живем у 21 сторіччі але у нас і донині є культ язичицьких богів хоча найголовнішою релігією вважається Християнство. Встаньте всі на молитву Богові і Богородиці і вони допоможуть , можливо не одразу, але коли нам дійсно це буде треба , коли ми зрозуміємо, що ця війна це для нас випробування яке вистоять тільки ті люди у кого віра буде не в душі, а в серці, адже Бог не з розумними і великими , а з простими та добрими людьми, Слава Ісусу Христу!!!

Вика Зозуля: Дякую Вам за вашу хоробрість мужність і героїзм! Дякую Вам за підтримку Україні! Дай Боже здоров'я вам героі України!

Sergiy Oleksiyovich: Катріарх пєдрілл тупіна відмолює,по блядски 🤣☠️

Христина Лютововк: Не потрібно називати орків , українськими іменами . Воно сєргєй - не Сергій

Mint Avitlex (Music): Будемо молитись Господу Богу, з Його ім'ям переможемо!

Дима Вася: Нещастный человек

Дима Вася: Бесы, сколько вы бы не принесли жертв вашим божкам, Бог творец неба и земли на стороне правды и мира. Потомучто Бог Он есть Бог Шалома. Гореть вам всем в аду каждый кто поддержал это беснование

ТВ_Том: Господи,захисти,змилуйся!

Анжелика Рудка: Але культ смерті у них вже давно! Одна мумія в мавзолею чого варта!

Костянтин Шраменко: Слава Україні! ✊🏻🔥🇺🇦

Роман: Проклинаю путина ,,и тд ИТП PS Ютуб банит коменты🇺🇦👍✌️

Acquario: В це не хочеться вірити, але все вказує на це!

Acquario: ПутІн, навіть, схожий на Сатану!

Acquario: Буде, тобі, враже, так, як Відьма скаже!

kateryna1982 Best: Какой бред😲😲😲😲😲!!!!! Вся программа кто круче из шаманов🤣🤣🤣🤣🤣!!! Вы больные? Россияне должны поднятса сами против ввп как и Украина в 2014. И все быстрее закончится

Acquario: Проклинаю пуЙла кожного дня!

Acquario: Ото, довбо@б!

Acquario: А@уєть! 😱😱😱😱😱😱😱

A1i Hammid: !За Донбасса! !(2014 - 2021) более 8 лет ВСУ и нацбаты безнаказанно убивали жителей Донбасса! 🇷🇺Слава России🇷🇺GLORY TO RUSSIA

Acquario: Боже, які кончені! 😱😱😱😱😱😱😱

Ludmila RU: Кожного дня йдучи на роботу молю Господа про допомогу Україні, і щоб здох рашиський Демон, все тут вірно сказано, за продажу душі Дьяволу, це підписаний з ним договір на вічність, багатство, силу.

Nata Soyfer: Молимося за Перемогу на Святій Землі 🇺🇦🇮🇱🇮🇱🇺🇦🇮🇱🇺🇦🇮🇱♥️♥️♥️♥️🌻🌻🌻🌻💪💪💪💪😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Victorio.: Русня , якщо у нас закінчаться ракети, ми вас загриземо зубами, не сумнівається!

Танічка Хомюк: Да,жалко що Габишев не дійшов до кремля

KOS UA: Слава Украине! Слава ЗСУ! Слава украинскому народу! Береги нас всех Всевышний!❤

Vladimír Vanin: Наші ворожка тоже несплять. Як заворожать малонепожеться... Буде так як відьма скаже..

Vladimir Sokoluk: Слава Богу Всевышнему !!! Божьіх благословінь

Nata Soyfer: Дякуємо,що зробили фільм Українською!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦♥️♥️♥️🌻🌻🌻🙏🙏🙏🙏

Токар на пенсії.: Не подобаеться таке.Зараз треба працювати,допомагати фронту,молитись за ЗСУ.

Misha Mondyk: Super

Oksana Oksana: Дякую за цікаву інформацію та її подачу 🇺🇦

Квайгон Джин: Все это - ведьмы, шаманы, гадалки и т.д. все это бесовщина. Все это бред - это что бес против беса восстал?

Олег Журавель: Всі мощі до жопи і свічки теж

Арут Топчян: В Кремле Елка! А на хохляндии темнота!

Квайгон Джин: А почему не показали наших "героев" с сатанинскими татуировками, перевёрнутым крестами, портретами Гитлера и свастикой?

Андрій Щербатюк: росії нічого невийде вони програють .

Анна Цмыгун: А шабаш старый,снят задолго до войны.

Анна Цмыгун: Свободу Александру.🙏🙏🙏

Анна Цмыгун: О, Великий Михаиле Архангеле, помоги мне грешному рабу твоему (имя), избави мя от труса, потопа, огня, меча и врага льстивого, от бури, от нашествия и от лукавого. Избави мя, раба твоего (имя), великий Архангеле Михаиле, всегда, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Анна Цмыгун: Ниче.Ответят за все.И за гибель людей.И за смерть невинных животных.Конченные.

Irina Savran: Свободу Габышеву!

Svetlana Bogatyr: Бункерний ірод - диявольська сутність з чорною душею , що можно чекати від кровожерливого ката .його місце у пеклі .

Артур: Для чого Україна показує українських відьми? Україна християнська держава і ми немаємо права рекламувати українські відьми. Мольфари , різні екстрасенси це все від сатани.

Walik Zawik: Такое впечатление, что больше не о чем говорить.....

Raya Skibinska: Цікаві речі доносите💙💛🇺🇦

Обычная мама: Таки діти,як маленький хлопець,дают надію на перемогу,це майбутне

Mariashka M: Треба путлєра в жертву принести поки ввс болото не накрило з головою. Бідний ведмідь, неповезло йому

Петр Мельник: Хорошая передача ! Но .... Помогите Зе перевернуть флаг Украины в его первоначальное положение : "Жовто - блакитний" ! Так постановил первый президент Украины - Михаил Грушевский , а враги Украины, оккультисты, чёрные маги сделали флаг - "синьо - жовтим" и мы имеем море неприятностей

ЗСУ та ВСУ найкращі.: Боже Отче, Творче душ наших звертаюсь до тебе, не покидай країну мою рідну в Ім'я Творця Всесвіту та всього живого й не живого, що бачимо ми і не бачимо, я прошу Тебе наділи наших воїнів України Твоєю надприродною силою, зроби їх непереможними і невразимими, наділи їх Твоєю мудрістю, швидкістю реакції, мужністю , в серця їх пошли Твій мир, Ти сам стань для них щитом і йди перед ними. Накажи архангелу Михаїлу та всім ангелам та архангелам захисникам бути нашим провідником, до кожного захисника України пристав легіони ангелів та архангелів. В Ім'я Твого Роду, Твого Єдинородного Сина, дай їм знання і владу наступати на всяку ворожу силу, щоб нічого їм не пошкодило. Наш Небесний Батько, вдар своєю правицею нашого ворога і розтрощи його, заборони дияволу☝️ проявляти будь яку ☝️свою дію на території України.☝️Отче, в ім'я твого Сина, Рода свого збережи наші сім'ї, особливо наших дітей, сиріт, калік, хворих. Ми багато согрішили перед Тобою, пробач нам. Пробач і тим, котрі попри небезпеку досі не хочуть Тебе приймати, прошу пробачення від імені Всіх українців за гріхи алкоголізму, аборту, ворожіння, окультизму, вбиства, проклять, осудження, пліток, брехні, сквернослів'я, перелюбу, гордині, грошолюбства. Від імені всіх українців ми відрікаємося Сатани і його діл і посвячуємо весь народ України Пречистій і Пресвятій Богородиці Діві Марії. Поглянь на нас, Господи, ми в Твоїх руках, збережи нас, благослови Україну блискавичною перемогою над ворогом, Творець наш ми довіряємо Тобі! І просимо щиро від всієї душі, збережи цілісною Україну, поверни всі окуповані території 🇺🇦 ради збереження нашої нації Українців та душ наших Ібо кожна наша душа є твоєю. Нехай Буде Так ☝️ Ібо на то твоя Воля Чистої Душі. На те воля Добра та Світла 🙂 Слава Творцю 💌 Слава Україні 🇺🇦 Слава ЗСУ і ВСУ 🇺🇦 Слава Президенту України Зеленському наймудрішому, найчуйнішому, найлюдянішому президенту за всі часи 💙💛 Ми гордимося своїм президентом. Геть Путін ☝️ Геть Росіяни з України ☝️ Геть зло з України ☝️Амінь. 🙏

Людмила Захарченко: Господи,вони впали в середньовіччя!!!! Місце в пеклі сатанистам!! Кремлю нічого не допоможе,бо всесвітня справедливість є!!!! І накажуть Кремль обов'язково!! Амінь.

Viktor Visevoi: Якщо живеш на Україні то поважай свій рідний край, Ти вивчи мову, якщо ні, валізу в руки й до москви. 070622 Віктор Войтюк Війна на Україні. Палають міста та села, Де ворог вже відступив. Знищують все що можуть, Та прийде кінець війни. Весь світ з Україною зараз, І путлеру буде кінець. То слава бійцям України, Що московитів бють.

Коля Горбатенко: Ніщо їх цих вбивць не спасе, вони будуть знищені і викинуті на смітник історії, люди їх проклянуть на віки. Путін, будь ти проклятий, тебе проклинає вся Україна, весь український народ в це прокляття тебе тварюко знищить.

Василий Толочков: Твари кремля на костер чертей слава зсу

Сергей Кок: Мне все равно,сдохнет он или нет,выбор перед ним,прийдёшь с войной сдохнешь,а вариантов выжить много,протест, своё я,тюрьма,бунт,сдача в плен,а мы любим нашу страну Украину и мы будем защищаться бо Раша пидараша убивает нас

Скіф: Всі росіяни хворі!!!

Станіслав Бойко.: Вітання з Харкова.

Ludmila Didyk: Гитлер хотел владеть миром с помощью магии. Все знают чем закончилось это желание. Путин повторяет все, что делал адольф

Линур Бегаджиев: Клёвый канал

Руслан Павленко: Молодцы 2+2 ! Нашли достойную тему ! Спасибо каналу!

User User: Брехня,нормальные ведьми не будут петь под дудку какого то смерда,и собираться в партию,то такие ведьмы

Sandor prof: ЛЕГЕНДА

Данте: Ведмедя в жертву принести а про балалайку забули

Петр Мельник: Быть честным = быть здоровым !

Похожие видео: