ХОЛОСТЯК - СЕЗОН 12, ВИПУСК 12-ПОСТ ШОУ: ВИГРАЛА ВОНА, А СТРАЖДАЮТЬ ІНШІ


Просмотров:
0
Добавлено:
16.01.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
BESPALOV_MEDIA: РЕЗЕРВНИЙ КАНАЛ👇 https://www.youtube.com/channel/UClewjPXcKHLg86e2c3tkzdQ/featured Telegram канал BespaLOVmedia: https://t.me/bespalovmusic BespaLOVmedia (instagram про 🇺🇦 зірок)👇 https://instagram.com/bespalov_media?igshid=YmMyMTA2M2Y= BespaLOVmusic (instagram): https://www.instagram.com/bespalovmusic/?hl=ru Apple music: https://music.apple.com/ua/artist/bespalov/id1440071101 Донат для каналу👇 4149510070292653 Райффайзен Банк PayPal (підтримати канал): [email protected] Стати спонсором каналу, і ви отримаєте доступ до ексклюзивних бонусів. Докладніше: https://www.youtube.com/channel/UCvXbdefytMsCFKcO6xh

Анастасия Биловчук: Шановний , шо ви курите ?

Христина Феденько: А що там з Добориніним та Квітковою, чому не зовсім чесна пара була?

Нина Берлет: При чому тут безробiтня???Надо выбирать сердцем,а не профессию избранницы.Выбрал Катю,но в сердце так и не отпустил Тирольский Сашу Мудрую.Вау!

Нина Берлет: Толку с того,что он выбрал Катю!Все равно они расстались,так как на пост-шоу сам холостяк сказал,что расстался с Катей,так как в мыслях постоянно в него была Саша Мудрая,и он ошибся в финале.Он и перед финалом говорил,что чувства к двум девушкам.Все-таки,в сердце так и осталась у Топольского Саша Мудрая!

Яна Лисенко: просмотрела

Olha Melnyk: Не фанатка шоу, але фанатка ваших оглядів))

Vova Romanov: Те СЦИКЛО втікло від мобілізації. СЦИКЛО.

Инна Соб: Согласна на все 100%,хронометраж 2,5 часа было бы намного лучше,много воды.Если смотреть передачу в записи,много перемотала бы)))

Даша Бакула: Саша повинна бути з Алексом але не Катерина нудна я думаю вони разом небудуть.

Анастасия Антюхова: Разве он не говорил, что Мудрая выиграет? Не помню за Катю

Арина Ильинская: Вони не підходять одне одному. Бо вона нормальна, така проста, він не такий, яким хоче показати себе.

Наталья Евстропова: Шаман

Artem Ekzes: Саша мудрая ,глупая девушка.

Artem Ekzes: 2.

Света Коваленко: Чепуха все

Света Коваленко: Катя крашенная кукла . Ее бы умыть ?‽??

Natasha Jakookoo: Поясніть, яка мета спонсора Каті? Просто так, за дякую? Чи за секс? Значить, вона повія. Який же з неї позитивний персонаж? Чи якась інша ціль в спонсора?

Анастасія: Ну Катя правда дуже гарна і класна дівчина і я ще з першого випуску вважала, що вона на "голову вище" інших учасниць, але холостяк шось таке собі.

Nasty: Максимум дві години цікаво дивитися

Лідія Здирська: Стали, мазали, ліпили на всі 100!!!

viktoria x.: Я відпочивала на Мадейрі 15 днів дуже гарний острів

Света Коваленко: Тупая Катькв

Вера Холодная: Саша краща вона така як є, а не прикидається білою овечкою

руzні 3,14zда 🥰: Маманагадує сварливу тьотку з пост-совкового ЖЕКу 😏

Marina Sydorenko: Так, 4 години + реклами це даже довго, тому я дивлюся із запізненням в 10 днів на ютюбі на швидкості 1,75, інакше я не можу виділити стільки часу!!!

Marina Sydorenko: Так, 4 години + реклами це даже довго, тому я дивлюся із запізненням в 10 днів на ютюбі на швидкості 1,75, інакше я не можу виділити стільки часу!!!

Marina Sydorenko: Так, 4 години + реклами це даже довго, тому я дивлюся із запізненням в 10 днів на ютюбі на швидкості 1,75, інакше я не можу виділити стільки часу!!!

Лиана Романчук: Конечно Катя ей равных там вообще не было)

карина Жукова: Спасибо за обзор. У меня был шок,когда увидела,что серии холостяка по 5 часов. Это полдня. И реально то,что можно уложить в 1,5. И это максимум

Алена Добровольская: Ти став цікавішим )

Karina Карина: Хронометраж идеальный, мне кажется. 4-5 часов прекрасно вообще, максимально много можно увидеть. Если бы шоу шло 2 часа, то был бы сумбур🤷🏽‍♀️

Юлия Нейлс: Дві години-це більш, ніж достатньо.

Елена Литвин: А мне нравится смотреть как сериал, дизайнеры одежды, визажисты вобще молодцы очень красивые образы

Мята Атям: Справа не в тому, скільки йде шоу, а його наповненність. Перші сезони холостяків були такі насичені, що і тих 3-4 годин було мало. А зараз - просто неможлива тяганина, переливання із пустого в порожнє, очУмелые ручки - уроки вирізки і клейки для дівчат, купа реклами, надумані конфлікти і т.д.

Елена: А казали що наступна холостячка Леська🤔🤔

Alena Roma: А дівчата на проекті знали, що Катю проплатили до фінала ?

Alena Roma: Де подивитись з добриніном ?

Анна Прекрасная: З самого початку ви казали що переможе Саша, а першою що переможе Катя, сказала Вікторія.

Тетяна Бадіда: Вообще какое то грязное, неприятное шоу, как будто в борделе каком то, кто эту фигню смотрит?

Оксана Кондратенко: Блін на мою думку то між Алексом і Катью якось нема почуттів, дуже мало спілкування було у них за проект, відчувалось що Мудрій він більше симпатизував, якось не зрозуміла його вибір

ЮлікС: Змирилася з тим що передерта концепція у Антоши, але, блін, передирати всі його фразочки і шаблонні цитати... ну це дно, придумай щось своє, будь ласка

Виктория Виктория: Я вірю на 100%, що перемога Каті куплена. Так, вона красива і достойна, але дуже вже було помітно, шо в неї 0 емоцій до холостяка, вона ніколи не влазила в суперечки з дівчатами, ніколи не хвилювалась на церемоніях,завжди сиділа на обговорнннях тихенько, не було ревнощів і т.д. Сиділа і чекала фіналу 🤦‍♀️І ще й батько підтвердив, що був вибір між Міс Україна і шоу Холостяк😂😂

sergiogarbares sergiogarbares: Закрийте ці шоу !!!

Оля Степаненко: Після того,як один екс учасник холостяка убив і розрізав на частини свою жінку, цей проєкт немає права на існування. Де ж були всі психологи???

Елена Ефремова: Та хустинка вiд Ерме. Вона коштуе, як твоя квартира))

Елена Ефремова: инсайДы, блеать!!!

Анна Люшин: Та по передачі було видно, як Катю берегли, щоб вона лишній раз не нервувалась, сиділа тихо і не рипалась, а коли дівчат менше стало, то геть проговорилася, що лишилося каблучку одягти, найбільше заслужила Мудра, вона витягла цей проект своїми цікавими емоціями, навіть здоров'ям і ще Варлей допомагала, якби не ці дівчата, то було б сонне царство

Inna Shvarova: Дуже цікаво дивитись, бажаю тобі мільйонів підписників ❤❤❤❤

наталия харабара: Мені підходить формат 5 годин. Можна дивитися не за день. Цікаво.

Oksana Lotoka: Такій , як Катерина , не потрібно проплачувати. А на її місці , я б подала на вас в суд

Alla_bs: 2-2,5

Natalia Natalia: Платок это даже очень хороший подарок и носят не только пожилые женщины ..а на шею шарфики и молодые девушки это актуально! Так что подарок конечно хороший ! У Кати по-своему хороший у Саши по своему !

Kristi Airini: Дякую велике!! Можно тільки Вас і дивиться, а саме шоу необов'язково!!@

Алена Мищенко Kanzashi DIY🎀: Мутная самое фальшивое,лживое и отвратительное существо...Какие у неё там ещё могут быть достоинства...Настоящая она только,когда грязь лила..

Татьяна Молчанова: 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

наталия харабара: Саша М. показала своє істинне лице і опозорилась тим коментарем в кінці проекту на всю країну. А Катя - достойний вибір.👍👏👏👏

Петренко Василь: Був нудний 12випуск.переглядала пліткарством.це було коротко і зрозуміло.пропіаритися всі змогли.можливо дівчата познайомляться з кимось і найдуть собі женихів.дай боже, щоб так сталося!

Galina!!!!!: Тобто чувачок проплатив,щоб Катя цілувалася з іншим? Ну ти гониш . Жирний дизлайк .

Galina!!!!!: По зовнішності були найгарніші Катя і Саша , Саша зла. То хто мав ще перемогти. ?

Galina!!!!!: Дизлайк за то,що навязуєте думку ніби Катю проплатили . Я а така комерційна інтеграція? Хто її інтегрує ?

Galina!!!!!: Дивують люди,яким нудно . А що ви чекали від проекту про стосунки ? Може перестрілки мали бути ?

Людмила Лазоренко: Да затянуто срала мазала лепила в точку

Марія Мужук: А шо там було з Добриніним? О, а було б чудово, якби Ви зробили огляд про попередніх холостяків, що вони зараз роблять з ким вони...таке пост шоу від Безпалова)))

Victoria Furuhende: Срала, мазала, ліпила 😂😂😂😅

Roman: Сорочка ухх 🔥🔥🔥

М В: Хотілось просто якихось подробиць, а не спойлера про постшоу. Для чого Ви це зробили? Це неповага до глядачів.

Katty Katerina: А мені подобається хронометраж в цьому сезоні, одну серію розтягую на цілу неділю) 😍👍🏼👍🏼 тепер 2 години буде замало)

Вероніка Боровська: Мені норм хронометраж і 6 годин, бо я вмикаю Холостяка наступного дня на роботі і він собі там лялякає на фоні, поки я працюю 😅

Валентина Чорна: Істеричний сміх ,у неї був на протязі всього періоду

Марина Еременко: Слава богу,хоть раз вибор за нормальною. Ну і що? ,,дистанційно,,......у країні війна,хто де......Я розумію,що це ваша робота,але плітки .....фу. серед жінок це не приємно,а для чоловіка ......ну ви і вибір зробила......фу,фу,фу ...щоб ви там не ,,мололи,,.....а особливо зараз,ці передачі дуже відволікають.і слава богу,що вони є.

Вера Петрова: Проплачено чи ні але добре видно хто є хто.Але я про інше.Хотілось би щоб підбирали учасників які розмовляють нашою рідною мелодійною українською мовою.Щодо Мудрої.Людину з таким характером не змінити.

ромашка: Та я тоже сначала говорила,что Катя выиграет

Luba Poshivan: А по Кат! Було видно що вона в нього не влюбилась! Тому в!н сомн!Вайся!

Luba Poshivan: Але люблю передач! Ц! Холостяк! Прдовжуйте!

Luba Poshivan: Саша Мудра зовс!м йому не п!ходить! Але не даром кажуть що любов зла полюбил й козлиху!

Ніна Березан: А чому не проект,а проєкт,що за тупість!

Людмила Жан-жак: мужие обсуждае женсие письки фу чуть не стошнило

Людмила Жан-жак: мудрая эксотр она ищет деньги и только деньги ей по фиг голодный муж и дети главное я ...тупое писько

Olesia Andreiko: Я не розумію в чому сенс комерційності, яку приписують Каті. Не буду заперечувати, але як на мене це тупо вкладати гроші в Холостяка. Логічно пара - це Топольский і Саша, і хай їм грець, яка б жахлива Саша не була. Дуже зручно було дивитись цю тягомотину в телеграмі. Хвилин 20 я приділила, щоб побачити ці розмови про бізнес з рукою в труселях у Саші і "закоханість" молодих в "кульмінації"(позіхаю).

Катерина Свящук: Добрый вечер!Спасибо за выпуск!Не 4 часа, а даже 5!А первые выпуски так вообще были по 6 часов!С 19.00 до 1 ночи!И если б действительно шоу было содержательным, а то всё просто высосанное из пальца!Вчера так вообще на финале крутили одно и то же по кругу!Несколько раз показали как плохо отзывались о Кате на церемонии роз (мнения, с измененным голосом).Содержания было часа на 2 отсилы, потом одни только повторы и воспоминания!Еле дотянули до 12 ночи!Я уже не могла дождаться конца и бесила бесконечная реклама!

Вика Верещака: Добрый вечер! Спасибо. Слава Украине!!!

Kateryna Feshchenko: Дуже приємний! Дякую!

Андрій Віленський: Сину Кличко - 22 роки лише. Про який холостяк може бути мова?))))

Катерина: Менi подобаються довгi випуски. Можна побiльше побачити, що в них там вiдбуваеться) А дивитися можна в iнтернетi протягом тижня, коли зручно

Zenfira_proSMM: Ще цікаво, чи знали дівчата, що купили перемогу

Тамара Новицька: Вболівала за Сашу,не розумію чого з нею зробили "лицеміркою",вона говорить правду,але не всім це подобається

Елена Викторова: Де можна подивитися злив про Квіткову та Добриніна?

Zenfira_proSMM: Цікаво, як би не купили перемогу Каті, то невже Мудра виграла б. Така вона фууууу… і навіть в кінці в машині ці її коментування треш

Evgeniya Malomanyuk: Мами бувають різні. Своїм дітям я невісток не обирала. Життя одне , жити Алексу, ані мамі.

Я Україна💙💛: Видно що ..п.........н вставав на Сашу, а вибрав Катю ☝️☝️☝️ Після Злати холостячки, то взагалі для мене казка ☝️ Коли так страждав Андрій, той що аквалангом пірнав..... А що ми дізналися? Не тої орієнтації ☝️☝️☝️ Навіть Злата охрєнєла ☝️ Одне що смішило, то дівчачі розбірки 😂

Виктория Халина: Хустинки носять ще на шиї та на сумці ,тому ти не правий ,Богдан )))

Ольга Ольга: 4 години

Татьяна Коношенко: Я знову і знову дякую тобі за твої круті випуски.Завжди з нетерпінням чекаю нових пліток.

Анна Позняк: Який нудний сезон.Холостяк "ніякий" ...дівчата майже всі "сіліконові". І про які почуття взагалі річ.....нудота.Одним словом ШОУ .А Катя дівчина самодостатня,красива нафіга їй той Топольский???🤣🤣🤣

Ярина Пан: Богдане, зробіть окремо про Квіткову і добриніна, бо люди досі не в курсі, шо то був розвод про "зустрів кохання на проєкті і одружився". 😂 Після їх "несподіваного" успіху в інстаграмі та заробляння на гівах і, простигосподи "експертних" курсах (невже люди це купують🤦‍♀️) почався ісход 🌈 наступних учасників в інсту. Пам'ятаю, 10 сезон і Макс -пілот з розіграшем-гівом якихось мультиварок, це була хохма. 😁 Богданша з Заливакою спробували теж озолотитися на цьому, але здається, вийшло слабенько (всьо через хейтерів і Зайку).🐰 Говорили, що в Мішиної, коли йшла "Холостєчка 1" цінник на рекламу в дописі чи сторі був ого-го, там охоплення були. 💫 А от Злата скоріше втратила від проєкту, хоча якусь копійчину в інстаграм може й заробила.

Oксана Правда: Вони ж не разом… цікаво чому

Red Cat: Вперше одразу сказали хто виграє бо куплено, тому Катя завжди була позитивна ,мила і ТД бо знала що виграє, інші показували емоції. І у фіналі сукні однакові , але у Каті червоний колір вінок доповнив і шлейф вже виділив одразу переможницю. Яка би Мудра не була але то справжнє, Катя куплена...і герой боровся між грошима і почуттями)))) Він не заслуговує Мудрої навіть при всій її Фееее, але на фоні купленої Каті яка навіть не промовила ні слова про кохання я за Мудру але фінал ми знали вже з першої серії. В житті так прощаються лише друзі або ті кому все одно, я би на місці Мудрої там все сказала йому в очі)) В кінці вона брехала на камеру в машині бо горда....Холостяк на мужика не витягує він вибрав варіант простішееее)))) куди йому за бзиками Мудрої ганятися)) у Каті почуття - я виграла конкурс- ні слова про кохання....

О.К.о: Ему до Саши далеко

Yaroslava V.L: Підписуюся на Вас відразу почувши, одну із, улюблену фразу ,,срали ,мазали ,ліпили))))

Похожие видео: