Войната на буквите, епизод 3, сезон 1, БНТ


Просмотров:
0
Добавлено:
30.01.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Aleksander Yankov: Сега комунистите от БНТ сигурно ще ми блокнат профила или добро или нищо ХАХАХА

Aleksander Yankov: голем смех стия бездарни некадърници , пълна пародия и подигравка , изключително елементарен епизод . и това се снима с нашите данъци .

Georgi Kanev: Ако имате проблем със стомаха и ви се повръща, това е сериала който ще ви помогне веднага да ви олекне! Няма по пошъл, гнусен и по тъп сценарий от този в цялата история на българското кино! За подигравката с българската история, даже не нзма какво да кажа! Евала на БНТ за добре изхарченият бюджет! Срам и позор!!!

Velko Velev official: Трета част е отлична, само гвардейците на императора са хилави и голобради, там сцената е като от школско представление

Traiko Binev: Артикулацията на артистите е ужасна, озвучаването също, изнервих се и не само аз, превключихме на друг канал, въпреки залитането ми по историята и доза патриотизъм, заприлича ми на театралните соц спектакли на средновековна тема, много дрънканици, измислица на не змам кой, следвайте историята, много се унасяте във фантазиране и чувството че тъпчете на място. Следващите епизоди помолете Андрей Райчев да чете текста или жестомимиичен превод да направи, пишете субтитри, измислете нещо.

Castalia: Всички актьори блестят с талант. Благодарности за тази прекрасна продукция!

Yuri Simeonov: Най-добрия епизод до сега

Deivis Dimitrov: Браво, адмирации!

Vili Mihaylova: Голяма мъка е този сериал. Гледам го само заради заради историческите събития: лоша дикция на повечето актьори, Донков ( иначе великолепен актьор) рецитира през зъби и нищо ме му се разбира, актьорът играещ цар Петър- много слабо изпълнение.. Озвучението на филма е отвратително!

Цветелина Георгиева: Много силна серия! Много вълнуващо развитие!

Bonchev Leaks: Супер е до момента!

Mariyana Stoyanova: Прекрасно!Цял живот приемаме имената им само като думи от учебници, Сега ни предложиха да ги видим с техните чувства,желания, с образ!Младият актьор в образа на Боян е страхотен!

DarthSparhawk: Духовникова разцепи в тоя епизод, много мощно изпълнение. Всяка следваща серия е по-добра от предишните, а постепенно се оглаждат недостатъците. Особено сега като го няма стария цар и "лошите" взеха властта определено стана доста яка атмосферата.

Radko: Браво! Другата седмица, пак така бързо го качете тук.

Rossen Apostoloff: супер сериал! Много се радвам, че го качвате в тубата. Надявам се и нетфликс да го закупи

kaloqn georgiev: Духовникова e супер ,браво за поредния епизод и интересен филм ! Бахаров малко не е на място,но все пак и той ме радва че участва !

Iv Georgieva: Ех, невероятна е Теодора Духовникова!

Похожие видео: