Супермама – Сезон 5. Випуск 12 від 23.03.2023


Просмотров:
0
Добавлено:
24.03.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Николай Ковалев: Не снимайте интимные видео,ни с мужем ни с другими,видео имеет свойство ПОПАДАТЬ В СЕТЬ. РАНО ИЛИ ПОЗДНО ЭТО БУДЕТ. А мама дура,ещё и на ВЕБКАМЕ СИДИТ😅КНЧЕНАЯ ОСОБЬ. В ЭТОМ ВЫПУСКЕ НЕТ ДОСТОЙНЫХ

Mr.Tookey: Почему такое кототкий выпуск?

Andrii Lavreniuk: Прям Зауважають Юлю зараз всі знайомі, як так, я в шоці з неї......

Darina Silina: де подивитися 9 випуск

Шуганова Вікторія: Де знайти повний випуск

Карина Навроцька: Шоу

Natalia Sukal Щаслива-Щаслива: Українці ❤️ вчіть ❤️ українську ❤️

Елена Мал: Для меня самая противная и недостойная -многодетная мама!!!Как ей пришло в голову-придти на проект???Нарожала детей, пораспихивала их, в квартире -ужас, а она машину покупает. И собирать сплетни,лезть в чужую постель-недостойно. Загляни в свою.Главная виновница финала.Вызывала у меня просто отвращение все 4 выпуска.Я бы такую и к участию не допустила.

Ясмина Бестричан: Где можно посмотреть полностью

Дарья Храпаль: Юля показала свою суть занизивши всім оцінки. Оці одиниці це просто страх не перемогти.

Дарья Храпаль: Ну подумаєш Настя кинула пару вазонів в Інну, що тут такого. Якщо чесно я б теж в неї парочку запустила, але не за наклеп, а за брехню і ставлення до її бідних дітей.

Kamali: Яка противна ця чорна. Сльозу пустила, почало ламати комедію, перемозі вона не радіє, ой лишенько прям. Найдостойніша тут лише Аля.

Вероника: Боже, де вони їх знаходять, чи вони знаходяться. Мені здається, що не IT найприбутковіша сфера майбутнього, а професійний психолог для таких дітей

Ваня Дурак: Killer Queen...

Signor_Game: Когда выпуски на Ютуб?

Olha Usenko: Мда… неадекватні. Несправедливо, що виграла та яка занижували оцінки. Вискочка, неприємна особа та бездарна акторка. А мама 7, то жах якийсь, шкода дітей. Аля реально сама нормальна із того клоповника. На місці Карпачова потрібно було б обнулити оцінки, це як найменше було б справедливо.

Юлия Муртазина: 🫠чому мені соромно… зганьбили усе місто своєю поведінкою та желчю. Аля єдина, хто заслуговує перемогу. Так, не ідеальна. Але наймолодша, яка розуміє свої недоліки, яка може сприймати критику у свій бік адекватно. Тому хай у неї все складеться. ❤ Вона молодець, як для свого віку. Багатьом дорослим є чому повчитись.

Вера Я: Юля ужасно не приятная особа. Токсик.

Ирина Ткаченко: Насколько мерзко выглядит мамы , ставящие другим еденици и нули, и при этом возмущаться почему ей занизили

Kaeterys K: Сенс давати перемогу тим, хто свідомо топить інших учасниць? Ну щоб що?

Ирина Попова: Повний треш🤤

Леся Клочко: Не можна бути Супермамою, поставивши іншим учасницям 0 чи 1. Виходить найкраща серед найгірших. 😏Незалежно від того, які скелети в інших учасниць.

Ольга Михайленко: Юля просто безсовісна,за рахунок заниження оцінок іншим вилізла.Це несправедливо.Про двох забіяк немає що говорити.Жалко Алю,що попала в таку компанію,вона єдина поводила себе достойно,жаль,що Карпачов не оцінив її щирого прагнення до розвитку і досконалості.Добра і удачі Аленько.Ви- супер мама!

Медине Бейтулаева: Дмитрий Карпочев ❤️🔥❤️

Alexander Nevmerzhytsky: не все украинцьі в Украине, почему нельзя с Европьі смотреть??????

Alexander Nevmerzhytsky: Загружайте уже сюда!!! Телевизор никто не смотрит давно

Yelyzaveta Nikorovych: Неможливо дивитись на сайті з-за кордону! Стб будь ласка залийте сюди 😢

Михаил Максимов: такого випуску я ще не бачила. зганьбили своє місто. мені дуже соромно за них. будь ласка, не судіть усіх мам Миколаїва за цих курок.

Светлана Брехова: Капец, что было в финале. Хотелось бы пообщаться. Не понятно, почему некоторые мамочки имея куча скелетов идут на проэкт

Марія Сіліна: сорі, але це піздєц((

Коля Соболевский: Я дуже чекав цього моменту

IvanLife: Где остальные серии??

Ангелина: ❤🎉

Похожие видео: