🥳Це має бути щось ФЕЄРИЧНЕ: розпочинаємо сезон бойових карасів, - ГУМЕНЮК


Просмотров:
0
Добавлено:
24.03.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Alexandra Oud: Зробіть тише заставки - посивіти можна

Andrei: Гуменюк думала,как бы ей из бюджета бабки спизд.ть. Придумала. Резников яйца по 17 покупал,а гуменючка будет выпускать боевых карасей. Обучение 1 карася,обойдётся бюджету в 1 миллион долларов. Создадут целый косяк не видимых карасей. Видно решили сваливать из этой страны.

Sam Adams: Финал близок! В песне " Ты Ждёшь Лебединое Озеро " всё предсказано! Спасибо за эфир! Скоро будут замечательные новости! 💙💛💙💛

Oleksandr UA: Слава Україні! Де військові трибунали зрадників, запроданців, та релігійних коллаборантів? Чи потрібні дебати, коли гинуть українці, герої, та волонтери? Ворог тисне на курок, знищує нас без судів та сумнівів - а ми витрачаємо час на факти рашиських воєнних злочинів??! Чому горлянки сепаратистів в політичних колах, регіонах, та в московитських релігійних "зонах" - без кляпу правосуддя? Чому криваві руки зрадників - не в кайданках перед судом, та вироком на довічне ув'язнення з пожиттевою роботою в таборах??? Бездіяльністю ми, українці, відкриваємо горло агресору рашці! Слава українській нації! Смерть ворогам України!!!

Похожие видео: