Шо буде далі? Открываю второй сезон правозащитной серии АйКоп


Просмотров:
0
Добавлено:
06.04.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Назар Ужвий: Подписывайтесь на мои каналы Telegram: https://t.me/nazar_uzhvii_channel Facebook: https://www.facebook.com/nazar.uzhvii

Vadym Rossi: Я твій прихильник,таким як я нічого ти не повинен доказувати.Ми прекрасно розумієм шо ті всі справи проти тебе-дешева підробка,яка не коштує того паперу на якому вони надруковані

Central park : Тяжелый путь, но ты придёшь к справедливому финалу.

Niko: Ты красавчик брат.Дай бог тебе здоровья, долгой,полной любви и радости жизни 🤲🤲🤲😘👍🤘🇦🇿🇦🇿🇦🇿❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🤘

Владимир Иванович: Ребятки , эта шляпа ужвийская обворовывает людей. Даже не брезгует ЗСУ, у них тоже ворует. Они там с братиками отмывают донаты. Те в тылу сидят, типа помощь на ЗСУ собирают. Семейка мошенников.

Владимир Король: Назар, вітаю. Давно спостерігаю за твоєю діяльністью. Твої дії доводять, що ти чесна, щира, відкрита, відверта, порядна, відповідальна, свідома люлина. Але ти говориш, що на тебе виписали протоколи. Чи є для тебе різниця в словах: людина, громадянин, фізична особа, юридична особа? Мені здається, що протоколи виписали на твою фізичну особу. Ти впевнений на 100%, що протоколи на твою фізичну особу виписували державні органи? Ти бачив їхні правоустановчі документи, посвідчення затвердженного зразка? Щиро бажаю тобі успіху у боротьбі з безликим монстром.

Олександр Голуб: доброго дня підтримую тебе бажаю успіхів та вдосканалення української мови вона діе на чиновників як зброя

HD-studio: С возвращением ! ждем шоу и вскрытие чиновников

Дмитрий Дьяченко: Чиновники...они у нас забоотливые.Судьи со старта спрашивают,почему не на войне?.Предлагают помощь:"Я сейчас полицию и военных вызову,заберут туда,на передок,в окоп,на нолик".Но под видеозапись ведут себя скромнее, решения правильные😁.А в толпу трусят,что архивы вывезли,суды не работают,Военное положение... Харьков."Борітеся та поборете"

Alexandr Sid: успіху, та нового рівня=жанра.

Vyacheslav: 🖐👌👍

Виталий Баришок: Все на часі. Бо в цей час нас взагалі змішають з гівном і зроблять рабами

Владимир Король: Відмінними рисами людини, які визначають її унікальність у Всесвіті, є її свідомість, здатність мислити і здатність здійснювати вільний вибір, брати відповідальність за власні дії; наявність моральних суджень

автосервіс CORE: Мені здається що в тебе добре вийде! Але вони будуть пробувати тебе купити, твої дії?

Yaroslav: лайк, з поверненням!

Babih Volodimir: Раби не захищають свою землю. Її просто немає. Досвід Спартака може ще комусь пригодиться?Вже труселя із президентом є в продажі.

Війна і Мир: Чекаємо з нетерпінням Назарчику....

Війна і Мир: Назар так тримати,не вистачає тебе зі знаннями конститиціі в хаосній,ультраглобалістичній,соросятській корпораціі Украіни....!

Вадим: 👍👍👍👍

Денис Шимко: Красавчик !!! у тебя все получиться ! желаю удачи и успехов !

пронто ликастро: Обществу расходы а назару доходы , знаем:(

Рома Коновалов: Даю установку твоей совести,одевай броник и каску и в перед к нам.

Ігор Кущаковський: Молодець!!!

Dima Klycnikov: Хвала и Честь тебе, Человек Доброй Воли !!!!

1188: Назар снова в деле!

Александр Надёжа: Назар здорова, почему ты не разьеденяешь: гражданина, человека и физ.лицо чему свидельствует пассПОРТ выданный миграционной службой?

Kaha Krava: Красавчик💪Поддерживаем!

Юра де-юре: Как всегда лайк

Артур Чемп: Лайк

Ростислав Perec: Очень хорошо, когда гражданин Украины, беспокоится не только о военнном фронте, но и о гражданском.

Игорь Мишуренко: Доброго дня. Дайош 5.10). Дивлюся твої відео з 2014-2015р.

Dima Volkov: А чего не в армии.Нужно родину защищать.все в окопы

Roman SeekeR: Підтримую тебе Назаре!!! Лише прошу розмовляти по можливості Українською і робити контент на Українській мові!

Похожие видео: