ДНО / Футболіст 4 сезон - 4 серія


Просмотров:
0
Добавлено:
08.04.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
ТРЕНДЕЦЬ: Крутий бонус до 4500 грн на рахунок від FAVBET для нових гравців - fav.bet/trendets

Mega: Щось ви ЗЛОСТІ забагато уваги приділяєте. Можливо потрібно трошки заспокоїтись і сконцентруватись на грі? В такому стані команда занадто багато буде думати що не достатньо ЗЛА, коли потрібно думати про гру і холодний розум.

Віталік Станчак: 33:30 шо за несправедливість,вболівальники приходять,інші клуби собі такого не позволяють

Вячеслав Луценко: Ахуеть профіки , пиво глушать по вечорам 😢

Bohdan Dzivak: До речі: Верес являється єдиною командою в УПЛ в складі якої немає жодного легіонера.

Андрей Ruk: 11:33 Мені почулося ? -Диви. - Ну П********а. Дуже сподіваюсь шо почулося!!!!!!!!!!!

олег супрун: Верес безхарактерна команда,виганяйте операторів трендеця з роздягальні і бітами вчіть їх грати футбол у перерві))))

олег супрун: Пиво п'ють,замість того щоб посилено тренувати реалізацію,клоуни,а потім на стриптиз походу пішли) Перша ліга вас чекає....команда має називатись-дуб-дерево...

KRYVOBOK: Жостко…еххх

S P: Ох і клоуни !!!! Гайдучик -найкращий на своїй позиції ,ок поржали : Когут - напевно старший за Буффона : Кльоц - каже тост ,що програємо то на щось краще : Квасний- каже що не в футбол треба грати в на жопі кататись : Фанати - під час війни лаються між собою : Шестаков - Попомните мои слова , следующую игру мы выиграем , у нас будет победа я вам говорю ..Верес 1:2 Кривбас: Дахновський - Та плював я на погодні умови і ваші шипи залізні ,ті бутси красивіші : Блізниченко - 2 гол Кривбасу ,та нахрін я буду бігти за ним ,краще гетри поправлю : Вірт - Я тренер ,поки буде результат (результата немає) Областна команда 💩

Cергій Бульбачинський: Хлопці, зберіться!!! Ваші вболівальники вас підтримують. Пам'ятайте, що всьому є початок і кінець. Знаю що ви переможете від Руха сьогодні!!! Ми з Вами!!!

Fidan FCCO: Фанаты друг с другом воюют,футболисты друг с другом дерутся,первая лига по ходу не за горами)))

Arsen Venger: Вірт топ,реально трохи майстерності не вистачає!!!!!

Arsen Venger: Когут,красень,як так можна не використовувати такі моменти?!!!

Юрий Юрьевич: Пацани, ви ментально програли тоді, коли почали торгуватися з директором за премії по нічиях......

Vitaly Kravchuck: У Вереса є в команді спортивний психолог?

Marko Zeleniuk: А де Міша Шестаков стригся ?

Vitaly Kravchuck: Фанатський конфлікт то чиста клоунада.

Kazimir Swatov: Гладкий нужен Вересу.

Андрей Гинов: Реально Шевчук хотел сделать конкуренцию и боевой коллектив, а Вирт получается все испортил когда "включил" своё Я!

Андрей Гинов: Вирт, сам во всем виноват.... он сам создал монополию которая згнила....

ЗСУ АЗОВ: Хороший тренер по кікбоксингу.

Yevhenii Radchenko: все правильно сказав Вірт в кінці,це його провина та клубу,що не зробили якісну конкуренцію в клубі,пацани грають без страху,що не сядуть на банку

Rаmzes T: Церква,паб,ви це серйозно,працюйте на полі хлопці,є можливість займатися роботою,про яку мріють мільйони дітей та вболівальників,вам не потрібно хєрачіть на будові та інших роботах,насолоджуйтесь тим моментом кар'єри!!!!

NoVaK: Шановні верес, Поворознюк, Вірт чи Славік "Попісяти" . Ну ви ж знаєте, що у більш іменитих клубів є цілі групи психологів, які працюють з футболістами. Невже ви думаєте, що мотивація Вірта і батюшки щось змінить... У гравців немає фінансової стабільності, морально вбиті, лавка закоротка всі і так на максимумі працюють. Професія футболіста коротка, травма і як наслідок страх за себе і свою сім'ю + в цей нелегкий час... Потрібно професійно підходити до цього питання..В підтвердження моєї теорії " тренування перед Рухом" .Правда поки чутки, але це "ДНО" - Ю.Вірт(с). Імхо.

Myko La: Та що ви на те пиво напали. Випити по келиху-другому це норм. (Це я вам як взагалі невживаюча алкоголь людина говорю). І в інших країнах теж це практикується. Міри треба знати і момент. Я допускаю такий спосіб об’єднання команди.

Игорь Галько: Не в обиду конечно,но я вспомнил кого мне напоминает Поворознюк ,это же Бивис и Батхед

Eugenii Skrypka: Вірт на Порошенко схожий 😂

orestdzh: Я хотів багато чого написати в коментарях, але получається, що весь негатив йде від добросовісного бажання показати життя в клубі. Навіщо цим підло користуватися і робити дискомфорт для тих, хто нам щось показує. Попробуйте зараз поржати в коментарях з Чорноморця. А? Що? Не получається? Бо Чорносорець їбав щось вам показувати. Так отож… Просто хлопці, коли Кривбас в меншості на виїзді створює перевагу в кількості в вашому штрафному і забиває гол вільний гравець на дальній штанзі…ну вибачте, хто в цьому винен?

Andrii Popovych: Дайте бабло пацанам. То через рік будуть Реал виносити)

Євген Таран: Напряжить попу и працюйте.

Boogie: Пивца попили зарядились, вийшли - програли , то може не пивцо треба пити , а щось інше робити ? Клоунада.

Степан Андрійович💙💛: Проти Кривбасу не врятували навіть арбітри,які витягували вас за вуха😂😂

serz: привіт 1 ліга

K K77: Тут нужно понимать, что в футбол 21 века, невозможно хорошо играть футболистами за 3 копейки. Да Верес это нужно понимать, хотите результат нужно платить, искать качественных футболистов, а они как правило дорогие. А вы хотите брать за 3 копейки футболистов и надеяться на место в 5рке??? Хахах ТАК НЕ БЫВАЕТ.

Степан Андрійович💙💛: Скільки занесли грошей Павелку що би дозволили грати з вболівальниками?Навіть Динамо та Шахтар грають без

Добрый вечер: Состав дуже i дуже слабкий ((((

Тимур Корчинский: Чому Вересу можна допускати вболівальників на стадіон?

Alexandre Njama: а я повторю - вам нужен Самба Диало !! возьмите в аренду у ДК ....

Андрей Успенский: Дмитро, дякую велике за такий якісний контент. Проте маю думку таку. При всій повазі до Когута, проте останій гол з Кривбассом повністью на совісті голкіпера та капітана. Чи я один такий, але помічаю шо Когут здав у рівні гри причому дуже сильно. Так він є лідером у роздягальні та одним із найстаріших гравців у команді. Проте по рівню є питання і великі питання. Так є моменти де Когут виручає, проте є купа моментів де він має виручати або грати більш надійніше але не робить цього. Мені здається шо Когут просто не тягне рівень УПЛ. Першої або Другої ліги так а ось на рахунок УПЛ, питання велике. Так є багато презетензій до кожного польового гравця. Проте воротар то є пів команди.

АРТЕМ Петрук: Квасний по ділу каже а Шараї ржуть і навіть не слухають

Andreas Pundor: Йой, Шестаков ці три речення на камеру з пафосом міг би українською зарядити. А так навпаки накаркав ще й

Галина Немчанинова: Треба було зберегати гравців, які вивели команду в вишку

Alex: Квасний , чуть підпив , відчув себе сильним 😂😂😂🤣

Юрий Терейковский: Як на мене, то такі пенальті не ставляться.

no nime: Чесно половину випуску тупо ржав клоуни😂

J. Smith: Цікавий випуск... Порозки це завжди прикро... Всі хочуть перемагати та успіху. Але хочиться сподіватися, що весь колектим зможе витримати цей удар. Тренер знайде таки той ключик до цієї скриньки, ад же він вже доводив, що може!!! І кожен знайде той камінчик щоб вітштовхнутися і боротися для себе. І тоді ми побачимо справжню комнду на полі!!!

Владислав Гриценко: Помню было такое на Днепр Арене ну не мог Днепр выиграть и все тут.Но пришло время,пришли победы,еврокубки,финал ЛЕ.Это рок нового стадиона.Игра есть у команды,а это главное.Желаю Вересу удачи,но не в матчах с Днепром.

Artem Sh: Вибачте але промова Вірта в кінці це просто фініш і він показує що взагалі не розуміється на психології, що важливо для тренера. Якщо замість того щоб сказати, я знаю що робити, у мене є план і так далі, він каже що нам пизда бо в нас немає лідера та немає конкуренції , то шансів у вереса небагато.

SkiminokK a: Тренер Роман крутий

T Uf: P.S. Хлопці, футболісти Вереса! Після моїх їдких коментарів, хочу підкреслити, що незважаючи на їх глибоку правдивість, я підтримуватиму вас до тих пір, поки ви будете у футболці Вереса! Знаєте чому? Бо Рівне (рівняни) настільки довго були голодними до футболу, що я буду вірити в диво і зараз саме ВИ можете його створити! Не тренер! Не менеджмент, не вболівальники, а ВИ! Кожен на своїй позиції до кінця!

Артем Кузьменко: Очікував інфу про "дербі Пасічів", але жодного слова про гравців які покинули клуб, куди і чому?

T Uf: Та якби не їхні «розборки», то на шО там дивитися крайні матчі?) Як сказав диктор: «призначили пенальті але ще рано шось говорити, бо виконуватимуть футболісти Вереса»😄

Auf Wiedersehen: Після поразки тіпи іду пити пиво...попиздили всі в зал, і там вже розказуйте якими ви будете. Такими темпами від команди нічого не залишиться

Makaveli: Левейший пеналь в ворота Кривбасса. Мяч даже траекторию не поменял, не говоря уже о расстоянии руки от мяча

Auf Wiedersehen: Вірту треба стати старим собою, таким який був у 2000-х. Пам'ятаю хтось розказував, що йому пихнули м'яч назад, і через це пропустили гол, він після того зайшов у роздівалку, згяв буцу в вїбав по голові , тому хто пихнув

Максим Драєнко: 🔥🙌❤️🙏

Людмила Авраменко: Клубу нужно серьезное усиление. Вирт играет Олд скальный футбол. Даже для УПЛ этого мало

K1ndryk: Серіал топ, дуже професійно і цікаво знято, але не прибільшуйте певні заслуги гравцям чи клубу. Один з найкращих в Україні? Гайдучик? Найкращі в топ бомбардирів зараз знаходяться

Kolka Dach: Дуже не хочеться когось ображати, але так бісить ця російська мова 😡, яка часто проскакує

Yuriy Vips: Після серії поразок, найкраще рішення - це випити півка та сходити до церкви. Топ контент просто

IgOr LoPuSoFF: щоб не цей серіал, я б в житті не дивився б цю команду)

IgOr LoPuSoFF: срочно треба прибирати воротаря противника Верес, щоб рамка була пуста, можливо потім самі кращі форварди Вереса заб*ють!!! але це точно))))

Олег 1989: Байненс ох и дура 😂

Михаил Морарь: провалені трансферні ось і результат , це те чого треба було очікувати рано чи пізно! проводити національний відбір це класно, але треба брати футболістів із яйцями

Сашко Червень: 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄

Arkhipov Artem: ДНО это аббревиатура?

Сашко Червень: 🧅🧅🧅🧅🧅🧅🧅

Сашко Червень: 372

Bigot: Гайдучик молодчина😊Не вчіть хлопця поганого😊

Illia Briukhov: Почему Шестаков на мови окупантив разгаваривает ??

Broom and scoop: Якого хера Верес грає з вболівальниками на трибунах?

Artem Samko: Повний цирк...

Андрій Кушнір: Хлопці, вам бажаю перемог, але для цього потрібні ресурси у вигляді хороших гравців, шкода тренера, якого дибуть за результат, але чудес не буває….

Евгений Омельченко: Ось хто майстер перевзування) Просто проігнорити попереднього спонсора, за якого стільки років топив) Я про ПМ. Якщо зараз скажуть, що Фавбет має контакти з рашкою, знайдеш іншого. Нічого такого, лише бабки)))

А Д: А які правила пропуску людей на трибуни? Бо це дічь, чому всі не можуть, а ви можете... Майже всюди є доступ до сховища в 5хв ходьби, але чомусь іншим не дозволено...

Саша Лисюк: Шестаков що там по українській мові???

А Д: Прикарпаття теж топ! Будуть в прем'єр Лізі ) через пару років........😢😅

А Д: Гайдучик-топ. Дякую Вересу за такого нападника. Працюй, в тебе все вийде. Піти до такого майстра, правильне рішення! Більше агресії, штовханини і боротьби, тоді виклик у збірну за пару років гарантований. Вдачі тобі, вірю, що все вийде)

Максим Степаненко: Одному мені смішно, що проблеми з результатом обговорюються за пивом?😂😂😂 Може було б краще більше тренуватися? Для приколу уявив, як Зіна чи Микола або Мудрик бухають пивас для покращення результатів. При всій повазі як до людей, це не професійні футболісти, а звичайні мужики, які грають в футбол.😊😊

Vladyslav: 🕊

Oleksandr Zelenov: Як завжди, випуск ,супер🔥🔥🔥 Слава ЗСУ. Дякую Дмитро за випуск.

Vit Alex: Ей, якщо Вірта звільнять - автовідпика!

Андрей Сокольниченко: Не сильно сподобався підхід показати бесіду під пиво. Медійність так, але я вважаю такі моменти краще не виносити на світ. Вище голови не пригнеш, вам дійсно треба своїх вихованців підіймати , якщо нема змоги підсилюватись самим. Але , то не просто тому ви граєте як можете, враховуючи той ресурс футболістів команди.

Rico Man: Шо взяти з дворової команди, їм би півасіка випити і таке. Дивляться друг на друга, чекають чуда. А чуда немає. Буде перша ліга. А як би триндець зайшов би в будь який інший клуб і видавав би такий самий якісний контент, то ніхто б і не обговорював би фізрука і звичайних футболістів. Трохи зазвєділісь повірили в себе, починаючи з когута закінчуючи надєєним. А це все жадність. Один хоче прємію, а інший виїхати у вищій лізі з так собі футболістами. Так не буває

Volodymyr Malomuzh: Коментарі це класіка "фанатів" клуба. Перемагають - герої, програють - всі винуваті. А підтримки гравцям мало хто напише..

Sergiu Scripcar: Хватить цього піару і більше працювати! І тренер слабанкиуй

Oleh Lish: Думав, наприкінці відео Вірт зачитає список відрахованих з команди))

Dim Zhulay: Дима класс. Сподобалось про Гайдучика. Кикбоксер геть не спотів а Гайдучика втомився. На мою думку гарне рішення. Верес вперед. Але Динамо ........

Green Music Production: Пиво. В професійному футболі, під час сезону….Це шок-контент. Мілевський підтримав би таку тему.

Богдан Кузьмук: Дійсно, немає гідної КОНКУРЕНЦІЇ серед тих гравців, що є зараз, навіть, як би це були двійники , а це основа КОМАНДИ. Якщо проявлять характер за себе і того хто не допрацьовує, бо його ж нема ким замінити, то лишаться в УПЛ, заслужено☝️ А ні, то Перша Ліга. А там з нового листка за сезон, тренер з президентом сформують дійсно КОМАНДУ - гіркий буде досвід та без такого ніяк, раз не змогли цього уникнути зараз.

Андрій Хмельничий: Дахновський креативний, гайдучик старається Кльоц ще норм. блізніченка думаю тре зі старту випускати Юрій Вірт віримо в тебе мужик!!! дай їм трохи проп*издона..бо дехто зірку зловили

Олександр Ляхович: Дякую за випуск

Sergey Timchik: Не хочу никого обидеть конкретно, а скажу за всю команду Вереса - вы очень сильно расслабили свои задницы начиная с Нового Года. Вирт правильно обращал внимание на демотивацию игроков ещё на сборах в Турции. Сейчас всё это только усугубляется. Команда в игре как не единый механизм. Вирт старается и он сильно мягок как тренер с вами. Такое впечатление что вы группа детского садика и с вами нянчатся. Кварцяного на вас нет. Надеин терпит и самое главное верит же в Вирта и вас которые его подставляют. Если вы за очки не ухватитесь с Рухом, то грошь вам цена как команде. Каждый из вас должен выжать максимум и не смотреть что партнёр по команде играет в пол силы. Подойди и дай пинка и скажи чтобы не филонил ( как в фильме "Джельтельмены удачи" когда носили батареи😂). Удачи!

Alex Ku4ik: Стрім такий наче про Барселону Реал..😅 Що цікавого в цьому відео?? Б@яя... Гайдучик, Ху@чик... це цікаво вболівальникам?? Де прем'єр ліга, там і перша ліга!!! Ось і весь Верес!!!((

Viktor Iaruchyk: Зіграйте одну гру в Луцьку, і все повернеться

Magik From: ЗГАДАЄТЕ МОЇ СЛОВА!: ВЕРЕС -- МАЙБУТНІЙ ЛЕСТЕР! І настане сезон, коли ми, рівняни, будемо гордитись своїм клубом, як ніколи)

sergaleone forex trading: Перед каждою ігрою ходять в церкву… перед каждою

Kempdoc: А чому тільки пиво пили? Потрібно було горілочки взяти, так краще ж розмовляється, потім морду ще набити один одному, " позорите самі себе"

Олександр Білевич: ТОП

Похожие видео: