Сезон отчетов в разгаре, смотрим что растет, что падает


Просмотров:
0
Добавлено:
26.04.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Миллионер за 7 лет: Лайк за стрим 💪👍

Live Box: Про податки побільше дізнатись, до 1 травня треба було б подати звіт. Чому за девіденти не платити і т.д., більше ніде такої інформації немає

Виктория Кукса: Моя сумка LV погибла от попадания ракеты в квартиру еще в 2014 году. Но тогда я не знала, что можно было покупать акции, а не сумки )). А сейчас бы я больше обрадовалась подарку в виде акции LVMH, нежели 👜

Konstantine: Стосовно переводу грошей до брокера. Минулого тижня спробував і все вийшло. Binance - купуєте USDT, оплата за гривню. Я використовував монобанк. Binance - продаєте USDT, а як отримувача коштів за продаж, вказував свій гаманець в Zen (реєстрація з України відкрита станом на квітень 2023) Zen - переводите за допомогою SEPA гроші з євро карти на рахунок Freedom Finance

Anna Korchevska: Профессиональный вопрос, рассинхрон по звуку был в прямом эфире или на записи только? Если есть какие-то проблемы со стримом, можешь в закрытом чате писать Timkampy. Попробуем локализовать баг и пофиксить.

TrucK RunneR: Спс🤝

Massimo Diamanti: +

Serg Pro: Дякую за відео, наскільки може бути проблемним поповнення IB через Wise + Binance, бо IB після інтеграції бачить історію транзакцій? Чи не буде лишніх запитань про походження грошей від 3-х осіб?

Igor Vas: Ді а підкажи як на твою думку, якщо не подав декларацію за 2022 рік, можуть бути в майбутньому проблеми з податковою?

Serge: Лайк! 👍

O V: При настанні миру маю наміри скіпнути свою комерційну нідвігу в Кийові. Впевнений, що декларацію МВФ завалять, скотимось в тотальну диктатуру, і наступна війна, уже 3-тя!! по рахунку, буде.

O V: Хто такий Джон Голт? 🤔

Викуся Полякова: Супер с удовольствием слушала твои аналитику !Все замерло конечно !

xkomiks: Як завжди хороший контент.

Тиберій: 🔥стрім. 👍

Олександр Денесюк: Чи чули ви новину про те, що порше тестують нове пальне, яке не має негативних викидів, не складається із нафти та повністю синтетично створене, що зможе виготовлятися у великих об'ємах?

Zhan Arno: Спасибі за стрім)).

Похожие видео: