💥КОНДРАТЮК | Ткаченко НАРЕШТІ - на вихід! Серіал про Поворознюка - ЗЛОЧИН проти ЗСУ та України


Просмотров:
0
Добавлено:
24.07.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Віра Гук: Дрогобич. Вітаю всіх.

Viktoria Romanovych: Ігор, ви не праві. Від серіалів люди теж гинуть. Гине їх гідність, гине вміння мислити, гине національна ідентичність. Народ, який це дивиться - це вже "насєлєніє". Оскотинене. Нице. І це не менша небезпека, ніж загинути.

Надія Надіївна: Підтримую пана Ігоря на мою думку всіх тих що в даний час використовують гроші на видумки в той час як гинуть діти на передову нехай у вогні там покажуть на що вони здатні а дупами крутить може кожний на це великого розуму не потрібно Слава ЗСУ

Виталий Яр: Підписуюсь під кожним словом Кондратюка-- розумна людина....

Jylia Fedorchak: Херсон вас витаю!!!

Виктория: А хто повинен бути міністром , якщо не менеджер ,який проявив себе до цього? Танцюристка, актор, письменикбули б кращі?

spartak08888 Spartak: Я з Дніпра , хто це такий, просто розказує якісь думки , ставить клейма . Чому він не росказує про себе конкретно , Кондратюк відноситься до культури як і Ткаченко.

Надія Капкан: Кондратюк , це людина.❤❤❤

Ольга Буток: А я вважаю, що Шаліт Олександр Григорович ідеально підходить на посаду міністра культури, адже має неабиякий досвід саме у сіері культури. А в нас часто ставлять якихось недолугих(

Лариса Марченко: Молодым дорогу!!!

Лариса Марченко: Кондратюк метит вместо Ткаченко?Частенько начали его показывать

Олена Бондаренко: Ігоре, крик душі! Піднімайте питання про вироблення дитячого продукту, інакше наші крихітки виростуть какаяразніцей!!!

Олена Бондаренко: Б'ю тривогу, тому що раптом в україномовній сім' ї дитина починає говорити чисто російською!!!а все тому, що мало українських мультиків і фільмів для самих менших! Раша створює багато якісного контенту для дітей, нам потрібно робити те ж саме! Наш заслужений артист України юрій горбунов, батько двох дітей повинен розумітись на таких речах!!! Чи його діти будуть російськомовними на всякий випадок???

Tetiana Yakovtseva: Дякую Кондратюку за його чесну'вирну пози в ию

Tetiana Yakovtseva: Германия

Ірина Дрогомирецька: Олена,росіяни пруться з дітьми на автомобілях в Крим-про який інстинкт самозбереження у них можна всерйоз говорити)))Хіба,що анекдоти складати)

Anatoliy Yakovenko: Український співак Віталій Козловський поділився подробицями свого багаторічного конфлікту зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком, який триває від 2012 року. Козловський зізнався, що не може спокійно говорити про колишнього продюсера і не вважає його людиною.

Надія Вовк: ЛЬВІВ❤ УКРАЇНАпоНАД_усе!❤ 💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💯

NaChasi: Давно треба було. Мені ще "новий тризуб" пальцями запам'ятався, як заява явну, кричущу руку кремля. Крім усякої шароварщини та розвалювання культурних заходів від справжніх патріотів та ентузіастів. НА ЧАСІ СВІДОМО ДІЯТИ!!! Час пропонувати, те що буде допомагати працювати людям, об'єднуючи необхідну інформацію та просувати її далі так, щоб люди реально включалися у процес! Більш того, там же ви зможете отримувати матеріали, які дійсно "НА ЧАСІ" від одне одного пов'язану з "Внутрішнім Ворогом" Проект суспільних позовів - організована боротьба проти корупціонерів, при співпраці юристів, СБУ, блогерів, журналістів та народу/свідомих громадян. Все йде від того, що немає зручної платформи, яка б ОБ'ЄДНУВАЛА ЛЮДЕЙ у конкретному направленні, збирати дійсно корисні зауваження та пропозиції і допомагала усім з усім розібратися, стежити за хронікою конкретної події а також при бажанні, РЕАЛЬНО ДОПОМАГАТИ. Проблема сучасного "ІНФОРМАЦІЙНОГО ФРОНТУ" у тому що він створений незв'язано, а стихійно ы не керовано без свідомої співпраці загалом. Можна скористатися наприклад телеграм групою (я вже стоворив одну є в описі мого каналу), де можна створити різні гілки. Так можна створити різні гілки. Якісь з них можна синхронізувати з плейлистами на тому ж Ютуб каналі. А інші вести на інші, теми, обговорення, проекти. Люди збирають проблеми, які їх хвилюють та концентрують на це увагу у телеграм каналі.. Для блогерів це вже є матеріалом та контентом. І на розслідування кожної проблеми можна підключати людей, які допомагатимуть з усім розібратися. Для цього організовується збір коштів. На розслідування і судову справу. Далі вже юристи починають розбиратися та надавати інформацію блогерам. Ті в свою чергу подають матеріал людям. Треба зазначити, що кошти на судовий збір, це також донат в державу. У фонд судових процесів. Чому це може працювати краще ніж окрема судова тяганина. Уявіть, який вплив створюватиме не тільки суспільний позов, а й те що люди самі донатять на це? Чи зможе суддя так просто дозволити собі діяти корумповано, якщо за ним стежитимуть люди,які націлені довести справу до справедливого кінця? Для цього потрібно все правильно організувати не тільки зовнішній, а й внутрішній механізм.

Максим: Боже, яка пропаганда...усе ригає

Наталія Лянгус: Без І. Фаріон тут не обійтись. Тільки вона здатна витягнути цей віз. Правда я б їй доручила рятувати міністерство освіти

Armine Rembovskaya: Дякую

Іван Поліщук: Сценарії державних і народних свят повинні готувати і затверджувати комісії в складі на мій погляд таких патріотів , як В.Вакарчук,О.Скрипка ,І.Вітовська, і.Кондратюк, особливо День Незалежності, День нашої майбутньої Перемоги. Якраз Ігр про це і каже - режисура це його. Візьміть це на замітку , бо нам знову щось підсунуть,вірніше не щось ,а представників 5 колони. Дякую.Слава Україні Героям Слава !!!

Galina Shigida: Этот патриот так обдирал певцов. Брал взятки аж гай гудел

Galina Shigida: Самый патриотичный и честный это наш президент и его окружение. Они борются за Украину а вы помогаете врагам Украины!

Galina Shigida: Кондратюк себе цену набивает. А почему такой патриот не на фронте и сыновей своих запрятал. Позор таким патриотом!

Svitlana. SV R Savytska: Дуля з маком тоб,і з США

Arichka Attorney: Мова - це найважливіша ознака моєї української ідентичності. Без неї я кацапське бидло, а не людина.

Misha: Як приємно що Кондратюк наш свій українець!

Debri Debri: Посмотрите на этих инстаграмных красавцев и фейсбушных героев полицейских, в их опг с трудом верится. Такая же структура заработка есть и в мчс Украины, а это департамент техногенной безопасности, и там берут взятки. А также региональные отряды мчс в областях и части при управлении, которые имеют лицензию на обслуживание потенційно - небезпечних об'єктів ( а это все об'єкти у області, будь яка діяльність) , которым выдаётся ПЛАС ( план ликвидации аварийной сттуации). Этот ПЛАС стоит десятки и сотни тысяч долларов. Решается все на уровне обладминистрации и начальника области МЧС и его зама по техногенной безопасности. Раз и два раза в год подразделение мчс должно выезжать на объект, а по факту этого не делается, а денежки за амортизацию подразделения и технику мчс перечисляет обьект на счёт управления МЧС. Сумма амортизации указана в ПЛАСЕ. Еще такие послуги предоставляют водолазы в каждом областном отряде мчс, типа обследуют дно и акваторию для любой деятельности, т.е. на бумаге платишь одно, и заносишь в кабинет в обладминистрацию и начальнику техногенной безопасности ( вот был давече полковник Рудницкий- Херсонское управление под крышеванием полковника Чорного- начальник Херсонского ДСНС. Давно пора разатестовать всю инспекцию техногенной безопасности и всё управление и министерство мчс, оставить в погонах только службу. В управлениях по двести полковников сидит. Все должностя отдел кадров продаёт через началтника управления, т.к везде ставится его подпись. Проедьте к главному управлению полиции и мчс любого города и вы увидите автопарк этих " честных героев" которые получают от 15 до 20 тыс в месяц и разьезжают на джипах а их жены как летали отдыхать за границу, оформляют всё на тёщу по декларации и покупают дорогие квартиры. Изучите декларации нескольких людей и вы офигеете, но это на бумаге а кэшем сколько они взяток берут и тратят. И одесский военком не единождый случай. Увидите таксующих мчсников и ментов на любых подработках- звоните сразу в налоговую и в НАЗК. Им запрещено по закону заниматься посторонней деятельностью, и они же уклоняются от уплаты налогов. Ещё есть лаборатория Пожарная по испытанию различных материалов по пожаро и теплостойкости, вот за эти исследования платят миллионы долларов различные стройорганизации и металлозаводы и прочие производственные магнаты. Там хлебные место, которым заведует министерство ДСНС Украины а именно министр и его зама по техногенной безопасности. Есть лаборатории поменьше в каждой области которая закрывает глаза за суммы денег при пожарах . Для получения корочки УБД полковники и прочее шакальё ДСНС типа валит работать в зону, а там тихо отстдивается и бухает, а прикомандированной технике нули в километражах и часы работы техники дописывает чтобы больше топлива замутить, и это всё по приказу с областного управления которое в свою очередь отлистывает министерству ДСНС.

Юлія Володимирівна: Дякуємо вам за висвітлення такої теми . Це просто жах, такі кошти на такий лайносеріал !

Анжелика Калина: Правильно Зеленский уволил Пристайко ! В Омане Зеленский был еще молодо глупо! А гавкать на президента ,который его же и назначил во время войны,где за спиной президента страна и люди ,которых убивают каждый день! Правильно Зеленский сказал все западу, именно из за их трусости все сейчас так обстоит !

Microcoil Мікроспіралі: а може Кондратюка в міністри, разом з марченко, дуже ж багато від них користі було Україні

Grow Grow: Я думаю що всі гниди які вилупилися у військовий час по закінчені її згинуть чи можливо їх витравлять щоб без них процвітала Україна

Anna An: Коли зрозумієте чому слухають російську,англійську а не аби шось українською тоді й слухать будуть українську

Галина Лина: кондратюк такій же пацюк, як і ткаченко!!

Альоша Шимко: Дякую за Ігоря Кондратюка.Ефір супер.!!!!!!!!!!!!!!

Grow Grow: Каховка Херсонщина

Нина Бережна: Дуже погано чути, не можливо розибрати слів гостя ! Хто за це відповідає. На жаль - виключаю

Яна Заварзян: Доброго дня,вибачте будь ласка мені дуже подобається ваш канал ,але хочу запропонувати тему забезпечення наших солдатиків всім необхідним починаючи зі шкарпеток до касок та бронежилетів.Чому немає?Чому вони мають все купувати за свої кошти?Виділяються величезні кошти де вони?

Павліна Каньоса: Якщо кіно буде подібне до "скаженого весілля" ,то дуже прикро - куди йдуть такі кошти... ?!

Павліна Каньоса: Бо вони служили бені,який і вивів слуг у владу....

Александр Калинин: Молодец Лена. Не всем ведущим удаётся так держать политический баланс. За это и люблю ваши ролики.

Roman Repitski: Олена найкраща та найрозумніша

Екатерина Полищук: Херсон і не перестають обстрілювати,але про нього вже забули

Зоя Ярослав: Пане Ігоре , дякую Вам❤️‍🩹🇺🇦

Елена Пруткина: Триндичиха

колян лисенко: 🌹👍

колян лисенко: Зацікавтесь Корчинським він добре косить під потріота ,але лізе СССР

колян лисенко: Блогер Корчинський вбиває в голови що НАТО не потрібне

Galina Gonchar: Наше суспільство розділене на дві частини , менша її половина дуже хоче заробити , а інша хоче жити і уберегти своїх рідних від орків . Робимо висновки

Павліна Каньоса: Прикро визнавати, але чимало наших молодих,та й не зовсім молодих, кажуть,що їх "політика не цікавить" !! Але ж це наше життя....

Алла Гетманска: Кондратюк це піз.....ць,ненавиджу кондратюка

Павліна Каньоса: Але ж ,на жаль, наші люди йдуть до московитських попів і моляться.. вату, швидше всього багно, змінити важко...

Michael Chips: Було б круто після прямого ефіру потім додавати таймкоди в опис чи закріпленим коментом. Просто побажання ❤

Таня Холод: Дуже багато було розваг в Одесi на великий жаль

TIFOZI 99: Дякую Вам за чудове, змістовне і головне розумне інтерьв'ю. З дуже розумним і Щирим Українцем Ігорь Кондратюк. хто вміє слухатиму того точно відкриються очі на багато всього.

Таня Літвинович: Напишіть будь ласка назву фільму про який ви говорили 🤗

Таня Літвинович: Львів. Дякую Олена за гарне інтерв'ю, і дякую Ігорю❤️

Таня Богдан: Війна буде тривати невідомо скількі ,які серіали !!!

Алексей Приподобный: Дякую Вам за відео пані Олена, лайк на підтримку каналу 🇺🇦

Oleo Duche: Кондратюк молодец! раздал караоке!

Galina: З великим задоволенням подивилася. Дякую вам, Олена, за такого гостя. Дякую вам, Ігорю, за ваші роз'яснення 😊

Tamruk: З Путіним все зрозуміло. Його " сокіли" довели,що таке Росія та що таке Путін. Але ж,звісно,питання не вирішено. Більше зброї Україні,і на другий день все буде вирішено. Але ж,але. Не все так однозначно,як то кажуть. Як казали напередодні 24 лютого 22 го р.,давати зброю Україні,то вона ж опиниться, згодом, у Росії. Але ж,як виявилося,зброю Україні надають,але ж,не будемо казати повільно,але ж поступово. Поступово. Бо не все ж так однозначно. Але ж ,звісно,є Україна і є обрана,Україною ж,влада. А хто візьме на себе гарантію,що давати зброю Зеленському зарас,це не теж саме,що було у 22 р? Що змінілось?Або ж, чому Байден каже зарас,що у владі в Україні багато щурів. Щурі,це хто? Або ж,звісно,Зеленський кожен раз казал про необхідність зустрічі з Путіним. Та дивимось,як пройшла його зустріч з партнерами України у Вільнюсі. Закінчилась суперечками та звільненням посла.Чи не доводить це,що розмовляти Зеленському з партньорами України,взагалі,нема про що. Нема про що,при той нескінченої купи питань і проблем( зовнишних та внутрішніх),якщо ж,звісно,інтереси єдині. Зеленському,взагалі,не відоси крутіть( передвиборчі), а з Европи не вилазить,та інших країн,впевнюючи та переконуючи лідерів країн та їх виборців у необхідності надання Україні допомоги,та щогодинно перевірять,що робиться з внутрешнім виробніцтвом та захистом. Все це його обов'язки.Все це хіба є? Пристайко,мабуть,не зміг вже утриматись,сказав, як є:" Хворий сарказм". І ось, результат,кому давати зброю? Якщо на тлі подій,що відбуваються,якась хвороба,виявляється. Ні десь. У Верховному кірівніцтві. Це ж шок.А це ж,мабуть,що не все,не все. Це ж тільки те,що ,раптом,прорвалось. В напруги боротьби,боротьби Зеленського,Баканова,Коломойського, та інших, за своє, своє майбутнє. Не все,не все так однозначно. У тому і складнощі, і проблеми партньорів,мабуть.

Віктор Fazer: Комп'ютерні ігри зрівняють дорослих і дітей. Ми граємо одні і ті ж ігри. Наші діти швидко вчаться українському. І ще - вони не жили в сРСР - в них немає друзів з інших республік.

Радуга Васько: Горбунов і Ткаченко зарекомендували себе ,як гадюки ,які сміються над живими і загиблими воінами і всіх невинно закатованими людьми, над матерями ,які ніколи не обнімуть своіх дітей.До кінця іхнього існування в мистецтві,ім небуде прощення, за таке придумане мародерство.Прокляття ім від всіх украінців,і іхнім нащадкам .

Пан Андрiй: Дякую вам за stream 🇺🇦❤️

Mykola Khordal: Так.Фільм "Оппенгеймер" 2023 ‧ Драма/Трилер ‧ 3 години. Раджу подивитись Дуже хороша бесіда. Чекаємо у вашому єфірі Ірину Фаріон

Perlababy: 2 порохобота...Які такі ж чесні і всезнаючі....Скоро і Вам в слід за медвічуком..🤑

Alina Kacmar: Олено, запросіть Ірину Фаріон, Ларису Ніцой. Дуже хочеться, щоб саме такі люди розказували про побудову української України. Вони б розказали на які фільми і про кого український бюджет повинен виділяти кошти. Досить вже зважати на кремльовських колаборантів, які мріють про Україну без українців!

Luxor K: Потрібно більше таких людей в ефірах!

Tasha Lovina: Ігоря Кондратюка дуже погано чути... Здається дуже виснаженим. Але завжди приємно його слухати і бачити.

Тетяна Станкевич: Олена,велика подяка вам за такого гостя,як Ігоря Кондратюка.

Kristian Kristian: Шановна Олено ! Приберіть свою скороговірку і квохтання , навчиться , нарешті говорити !

Oleg Golovchuk: Таке ж гівно, не чим не краще ткачено.

STAS SHRACKK: За яйца Резника ответила Курочка Ряба, Ткаченко сдали, чтобы забыли за темы Шмыгаля.

Vic К: Вона до нього -- на "ви", він до неї -- на "ти". Так не має бути.

Ольга Топчий: Добре, що ця тема піднімається! Але я впевнена у тому що нічого не можна насаджувати силоміць! Це - гебістські методи! Згадаймо, як в Союзі викреслювали з життя і пам'яті чудових митців, які емігрували, забороняли фільми з їх участю. Так, це провина влади, яка з 1991року не займалась просуванням української культури, не було освітніх передач, які б знайомили українців і кримчан з традиціями і побутом нашої нації! На телебаченні в прайм- таймі пускали дурнуваті фільми типу "Віталька", а чудові пізнавальні програми про історію України, про знайомство з кожним регіоном України - о 3-й ночі! Все прийде з часом, і перейдемо ми усі на українську мову обов'язково, як усі цілком свідомо співають зараз гімн України зі сльозами на очах, притискаючи долоні до серця...Просто треба пам'ятати, що сила протидії дорівнює силі дії, і не можна ламати людей, щоб вони моментально перейшли на українську мову, бо багато для кого російська - рідна мова, тому що вони були народжені при СРСР, в нас змішані сім'ї, не можна рубати по живому. Ганька Герман чудово володіє українською мовою, але вона- ворог України! А хлопчики з російськомовних міст України гинуть за її незалежність! Давайте будемо толерантними один до одного і бачити в людині її сутність!

Михайло Федоренко: Є конкретні прізвища хто відповідав за оборну краіни нічого не зробили ,зібрати всіх до кучі зиобити з них Карсонів і на передову і нехай літають там.

Svitlana: Ну як це може бути, ну як ….""……..в мене теж не вкладається в голові…плакати, кричати хочеться …від дій нашої влади

Halyna Chub: Дісталиииииии, ми завжди слухали і дивились на російській, це для нас як ностальгія, кому це до сраки баньки діло?! Не несіть дурню! На фронті хлопці і російськомовні теж!!

Михайло Федоренко: Нікого не буде тільки кодратюк і провідниця марченко з продсером кивою.

Svitlana: Так- недовіра владі…віддаєш останнє , а вони ….і потім думаєш чи давати кошти….

Михайло Федоренко: Так хто довів до такоі байдужості людей,за 30 років ніхто , хто був при владі нічого не робили для того ,щоб люди люьили Ьаттківщину.Не було часу крали, крали,через одне місце гроші лізли і все мало Бариги кінчені.

Валентина Петенко: Дуже цікаве змістовне інтерв‘ю,дякую!

Sergei Podliesnyi: Попередня вартість відбудови села Мала Олександрівка на Херсонщині становить 70 мил гривень….А тут кіно 33 мил…Жах!!!!🙈🙈👊👊🇺🇦

Lida: Запитайте у поранених наших захисників:потрібні ваші серіали ,коли вони знаходяться на межі життя... .Немає слів для поступку Горбунова і його сволоти..І чому горбунов ні йде на захист країни???у нього троє дітей,жінка - чому сидить біля спідниці..

Елена Сосновская: Як соромно за Полтаву))) я сама з Полтави і мені дуже соромно за « прихисток» татаров і йому подібних

Ирина Иринина: Дякую за співрозмовника, дякую співрозмовнику - поважаю, слухаю, поділяю його думку та його позицію. Дякую

Елена Сосновская: Я теж не розумію чому не можна провести перерозподіл бюджетних коштів - все лише на оборону і перемогу. Корчать з себе дурачків ))) сидять в Верховній раді і нічого прям вирішити не можуть!? Ні, не хочуть!!!

Svitlana: Привіт з Флориди .Слава Україні….перемоги

Oksana Оксана: Одеса не проросійське місто!!!А ті хто проти НАТО,то це росіяни які переїхали до Одеси ще в радянські часи та їх потомство.

Александр Дробот: Зещурі - таємна зброя путлера.

Leha900: Та шо він про цього Притулу постійно! Як коза на зуби попала!

Maksym Samofalov: Дякую за працю пане Ігоре. Дякую каналу за працю.

Guess Who: Кожний американець знає the Pledge of Allegiance з дитинства. Це фундація їх світогляду і патріотизму. Ось текст: "I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."

Игорь Голянин: Гарнюща. Слухати можливо лише в фоні, бо очі не відводиш. Найгарніші жінки - це українки, 100%. Поживши в Італії 5 років та живучи в Чехії вже 5 років, 10 років вже не в Україні, але кожен раз як приїжджаю, то як бальзам на душу. Очі лише бігають. Хвилинка компліментів. Дякую за роботу. Слава Україні.

Алла Мешіна: Кондратюку-дякуємо,за те,що він патріот!!!!

Похожие видео: