ПРЕМ'ЄРА! Встигнути до 30. 2 серія | Новий український комедійний серіал


Просмотров:
0
Добавлено:
06.12.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
@ViraBuchkov: Я сумніваюсь, що українці цей фільм написали. Пропаганда руська .. Українські дівчата так не п'ють .. Взагалі то висміюють справжніх українок. Приїзджають з руського міру на відпочинок в Карпати, приглядаються та висміюють... У Бруселі жінка з Лондона питає: а ти російська українка чи українська, я засміялася. У нас сталася дуже весела розмова. У будьякому разі гордіться своєю Коломиєю ;).

@juliavasss9403: Прекрасний серіал, прекрасні актори

@annahom4870: Через кілька днів 29! 😂 серіал легкий, веселий, чудові актори! ❤дякую за роботу! Дівчата ви супер😘

@kamenskoe_raznorabochiy: Дуже класно дивись 😊

@olgaretunska8589: Нарешті хороші якісні серіали українською❤

@user-ro8ft7ve7r: Ідея непогана, але реалізація суперечлива. Як на мене, після легендарного серіалу "Друзі"- молодіжного та пришилепкуватого(в гарному сенсі), будь які інші не дотягують.

@user-cp4pq6si1x: Мені подобається

@user-oc9mf1ed5e: Во

@mariavoloshyna6459: Забагато сцен з алкоголем, важко уявити що люди реально стільки п'ють. Взагалі було би добре припинити пропаганду зловживання алкоголем у медіа, паління ж заборонили

@user-ok5cc1ui3i: Дебільний серіал, розрахований на таку ж аудиторію

@todrock777: Нам не вистачає сміливості бути чесними перед своїми мріями!

@user-uw8cy7zs9i: Гомофобія у 21 ст. в серіалі українського виробництва - це має бути смішно ?! Коли в лавах ЗСУ воють ті самі ЛГБТ з яких ви насміхаєтеся, захищають ваші душі поки ви просуваєте на екранах Тв цю гидотну деградацію. Вчите молоде покоління і старшому нагадуєте про те кого і як потрібно ненавидіти ?? Починається все з слів а закінчується тим, що чергового гея/лезбі вбивають на вулиці і суспільство надивившись отаких от серіальчиків замість того аби співчувати жертві натомість схвалює дії самого злочиня. Ви хоча б на Нетфлікс не подавайтеся що би ще там не "прославити" нашу державу і без того в ебанутому світлі.

@oleksiyyemets1203: Руський серіал, перекладений на солов'їну для йобаних імбецилів. Їж лайно, хохол, далі буде ще смішніше.

@user-tc8cy1yw4t: І на оце лайно витратили бюджетні кошти ?

@lyoha..: Чому Любу показали в серіали як селючкою?

@user-iv5kh1lf4x: ЭТОТ ФИЛЬмец - ПОХОРОНЫ УкраинскойКультуры : ктото тупо ОТМЫЛ ДЕНЬГИ...ЧемуУчим,КудаИдем,кЧемуВедем???!!!украинский-суржик?девахи-конченая быдлота?беСпардонные,беСмозглые?из парней-только ФИМЫ,из мужчин-СИМЫ?...юмор-со ,,скотного двора ,,...

@user-ry2gn2sp5y: 13:24 фу-фу-фу. І це знято в 2023 році, совковщиной тхне

@user-lu6up2uh4l: Серіал топ,але гомоіобія в ньому крінж

@user-ll5uk2dk7q: В Коломиї не розмовляють суржиком. Спочатку потрібно було б ознайомитись з містом і з місцевим діалектом. Серіал мені не сподобався.

@romanmelish2867: Задньопривідний? Серйозно? Ви цей жарт вважаєте нормою? Хтось же погодив цей сценарій. Хтось погодив це випустити. А чергова селючка з західу України - це вам ок? Причому з суржиком, який не притаманний для Франківщин? Але, бл.ть, далі ці самі наративи, проти яких ми боремося. Вам самиим не гидко від того, що ви зробили?

@gallraven4301: Лайно, а не серіал

@anastasiab2156: Не серіал, а лайно! Жарти дебільні, актори переграють максимально та і щей образ дівчини з Коломиї це треш🤮🤮🤮 я з центру України, де багато розмовляють суржиком, але те, що ви відобразили в діалекті героїні слухати гидко і ріже вухо🤮

@amseaorwa: Якийсь пиздець на екрани випускаєте, і не соромно? Взяли з московії наративи висміювати представників ЛҐБТ+ спільноти і вирішили спаплюжити культуру коломиян. Прибирайте це лайно з показу, бо соромно за його існування

@user-mh4hq4vm2p: В Коломиї так не говорить,і що за образ тупої селючки,для чого принижувати своїх людей

@this_is_not_ivan: Кончена гомофобія і мізогінія. Тет, ви точно живете в одній реальності з українцями і українками? Ця російська фігня українською мовою не дуже вписується у сучасність.

@Ukraine____-tk9ev: який бруд і примітивна гидота

@user-ey9ic5lj9w: У героїні з Коломиї говір як з Кіровоградщини або Миколаївщини, аж ніяк на Коломию то не тягне)

@user-ic1he4iz4b: Нащо знімати низькопробний примітивний серіальчик? Для дебілізаціі молоді?

@olgachemerys9298: Коломия чудове гарне місто,в якому люди не розмовляють і не поводяться так як ота пришиблена придуркувата люба.Перш ніж знімати серіал ,треба було приїхати в Коломию,подивитися як люди живуть і як розмовляють. На мою думку навіть у забитому селі не поводяться так по дикому. Ганьба і позор такому режисеру.

@user-tc3oy2jp4t: Легкий серiальчик❤

@user-ch3pk5yh6j: Жах!!

@user-mr5tl6nm6y: Браво🎉 класний серіал

@serhii1979: Серіал Ганьба Коломия не село знімають серіал як по методичці🤢🤮

@user-uh6hs8xf7p: Страна ДЛБшников

@vladyslav00: Очень классный сериал !)

@user-zi7gk2fp2e: Проживши все в життя в Коломиї, я ніколи не чула такого дивного акценту і лексикону. Це більша притаманне якраз східним областям або центральним. І чесно такі персонажі рідкість. В москаляндії можливо. Але вже скільки часу війна і наслідувати їхню звичку постійно когось принижувати, показати з такого тупого ракурсу це низько. Дешевим і гавняним комедіям не місце в Україні.

@user-ow5pv6is5z: Люба з Коломиї,геть не з Коломиї!!!!Жахливе кіно,м'яко кажучи. П'ють ,п'ють, п'ють...Скільки можна??

@user-yk4rr1zx4n: Боже,як понасірали😂😂😂 2:29

@Edgar.M.979: Ce filmu treba podivitsya gordonu, jak treba ziti kozhnujy dobu. ROZMUVLYATI TILKI UKRAINSKOI 🇺🇦👍

@user-uy8ev4iz2s: як же мені подобається цей актор, що зіграв тут мйстер-шефа на кулінарному шоу. Блондин, я прізвище незнаю актора. давно не бачила його. Це просто свято для очей- він такий вродливий, стильний, так приємно говорить.... ну ясно що Люба попливла. Він точно як зірка з ТВ. Створений для шоу! Я ці сцени з ним та з Любою сто разіи передівілася'!

@user-sg3ii5dr5o: Крутий серіал

@user-kq4os8qx8d: це- дно. бездарщина

@user-sn888R: Нормас

@user-zl3jp8jm2z: Те відчуття, ніби дивишся серіал про своїх ровесниць, а тобі без трьох років сорок😢 А в душі 29❤ Початок сподобався!

@user-sp3vj8dp5o: Витримала тільки до 13:30 🙈

@urasu: А за Коломию дуже образливо це чудове місто, а не село! І там так не розмовляють суржиком, а гарною українською!

@Cherokee_Fox: Дякую Вам за легкий український серіал ❤

@ukraunevictory: Интересно этот сериал был снять еще до войны?. Просто как то странно видеть новинки украинских сериалов якобы вышедшие в 2023-м. И не опасно ли снимать новые фильмы и сериалы- когда по всем городам Украины идут обстрелы и бомбардировки...

@natalialialka9225: ❤усі такі суперові❤

@user-ij8ro7ci8q: Це саме те, що треба. Легка, жіноча комедія, з улюбленими акторами ❤ Дякую😊

@danagoretska7094: яка убогість

@mariiasaiuk1140: На фото випуск 2011, ніби випуск 1989) Альо) в мене випуск 2012 і таких олдскульних альбомів шось не згадаю😅

@DD-sx9tq: Ну таке

@user-zi7gk2fp2e: До відома людей, які ніколи не були в Коломиї:в нас знають, хто такі геї, ми не одягаємося як селюки і уявіть пʼємо коктейлі в барах! Не говорячи вже про суржик!!!!Задовбали ці стереотипи у тупих, дешевих і низькоякісних серіалах!!!!! Як не вміли знімати комедії в нас, так і не навчились!

@cestmoi4452: О ...чудовий фільм. Дуже приємний та веселий 😂❤❤❤

@alenasolovjova9006: 🎉🎉🎉

@galykovkrak6162: А чому скрізь кольори орків

@DimaChernogod: Гомофобні жарти це дно. Про які зміни в країні та суспільстві може бути мова, якщо контент для рівня приматів 😢

@user-lx1iy6ct5x: СУПЕР.отримала масу задоволення.Дякую усім хто приймав участь у створенні цього фільму.

@user-tk8cl3rr1j: 😂😂😂

@Ivy22010: Перша серія була цікава, друга повне лайно… далі можна не дивитися

@nataliewood7753: Шо за маячня на 2:02? Випуск 2011 року, а фото випускників ніби з 2001 або 90х 😂я закінчила школу в 2012 і точно можу сказати шо з такими зачісками і в такому одязі в 2011 році не ходили! Ваш сценарист чи хто там цим у вас займався, серйозно цю фігню не допрацював

@katja425: актори талановиті, гарно відіграють. Не подобається паразитування на образі "простачки", сценаристам треба прокататися Україною по містечках і селах. Я не заперечую відмінності між "столичними" і "провінцією", але вона більш субтельна.

@ShchoTsikavoho: Я просто фанатію))) Легкий і такий український 🤩

@user-su2yg5dj6c: Супер

@alcicberg: Український Серіал Ура❤

@user-sv6rk5ol6p: Чудовий серіал❤

@user-oz7fx8ms5b: Блін, мені також 29 😆

@user-lb7wg9ig3e: Докотилися...... .

@user-oy7li4ub9x: Какое дно!!!

@user-jv8wu7fg4t: А як вийшло так, що в одному серіалі зібрали тих, хто так фальшиво грає?

@user-ve5hv4nj7d: Дуже класний серіал....з першої серії прям зайшов))і це так актуально зараз...легкий, смішний, актори теж круті❤❤❤короче лайк по всіх фронтах

@lanagino1138: Що за голос в кінці першої серії депресивний?

@uljanakrasij4303: Цікаво, режисер хоч раз був в Коломиї, чув який там діалект, хто в Коломиї знає російські слова.

@hannabudnyk1613: В Коломиї суржиком не розмовляють

@user-yz8yu8dr4j: І тут Фастів прославився😂😂😂

@user-ko1sy5rq7k: Провтиків багато, але український кінематограф ще не набив руку на комедіях, тому на трієчку зійде. З Коломиєю звичацно натупили сильно, я ніколи там не була, але сумніваюся, що там в вишиванках всі і балакають як із глухого села сто років тому. Якщо не помиляюся це місто. Фото чорнобіле теж сміх викликає, але не над сюжетом, а над сценаристом. Ну подивимося, що буде далі, може буде прогрес)

@user-vy4nb4kv6z: Де взяти таку білизну?🙈

@user-sk2mi2bx9z: хахахахахахахахах

@user-lw4qu1mj4m: Гордість за Український кінематограф

@user-lw4qu1mj4m: Дякую, серіал чудовий

@juliasmuk: Такий класний, легкий. Круто!

@user-zx9uy3rp1c: А про Фастів було обідненько😔

@po_be_da: Блін,от саме цікаве тепер питання,у Петрожицької майбутній чоловік теж на ім'я Льоша))співпадіння-не думаю))

@user-qi3sy8yp2y: Так смішно 2011 рік фото чорнобіле😂 вже були тоді кольорові 😂

@user-te6qs4io1c: Дуже подобається серіал, дякую!

@Nadia-ss1dm: Не коломийський акцент!!!)))

@user-yn9wd6mf5l: ну Любка не з Коломиї, а десь з переяславщини, без сумніву

@skyfree4103: Ну, що я можу сказати я до 30 встигла стати тричі мамою,в 29 народила😅короче встигла 😂

@user-vc5vm8xh6f: Єдине питання , чому фото з однокласниками чорно - біле, якщо був 2011 рік 😅

@basilbucolic: Ганнусю, обіймаю!

@VipKarina: Режисер чи сценарист,чи хто там придумав сюжет,Ви взагалі знаєте що таке Коломия,де це знаходиться і які там люди? По-вашому, тут всі такі селюки як ця Люба? Та я до переїзду сюди таких дорогезних авто в житті не бачила. Тут ресторани один на одному,а Тесли яких хочеш кольорів по вулицях їздять. До слова,в Запоріжжі за тиждень перебування я не побачила жодної Тесли

@mirt1000: Мені не сподобалось.

@user-tm1tq5wr5u: Це повний кайф, дякуюююю👏👏👏👏❤

@gachalaim9942: Українська мова - 🔥

@evagerb5094: Серіал смішний але автори недалекі ,навіть не спромоглися поцікавитися який то коломийський говір(спитайте у Фіїїнки)і чому дівчина з Заходу виставлена як дурненька,?

@AlenaSyvak: Ну просто Улетная комедія. З легкістю та позитивом переглядається. Дякую❤❤❤

@user-vi7wn9eq5g: Супер серіал❤. Дякую за позитивні емоції в цей не легкий час😊

@KEY-mv4kg: Дякую за серіал! ТОП!!!❤

@Panda-Berlin: Коасний серіал😅😅😅😅😅

Похожие видео: