Первый обзор полей. Сезон 2024. Озимые зерновые - пшеница, ячмень. Лен, технологии обработки почвы.


Просмотров:
0
Добавлено:
29.04.2024
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
@baatyregembergiev5264: Ассаламуалекум Руслан!!! Вы мои "мотивации" Я всегда после вашего видео ролики очень мощный энергии получаю ! Я люблю фермерских дел ❤ Поэтому всегда желание к успеху!!!

@Smagletsky: Чекаємо на огляд програми.

@agrobrothers5623: За багато років я зрозумів одне е добрива буде врожай немає не буде . Скільки землю не обробляй результату не буде поки не дасиш добрив

@agrobrothers5623: Я і не сумнівався що ви повернетесь так як і не напрягався коли ви поїхали ))) молодці ви як караван )))

@user-rd5mw5uu4k: Руслан ты молодец все получится, главное что бы поскорее вернулся мир.

@user-hb8dn3lf3i: Рахуй по виносу фосфор попереднею культурою.

@user-qy3fw1ry8o: Купить запчастей в украине....такие же перекупы возят 🤦

@Terminator-ky8kw: Негодяй типичньій.

@user-ye3ty2mn3s: Я вернувся, боневтік😂😂😂

@AlexeySherstnev: "Это должно регулировать государство" - не должно, хватит нести чушь. В Швейцарии 100% земли в частных руках. Хватит собственность, плоды вашего труда, отдавать чиновникам. Это рабство же!

@oleksandrpaskalov5791: Тю, я повівся на заставку, думав хороший екшн буде, додивився до кінця, а тут весь випуск для агротехнологів 😂 Мало шо зрозуміло, але будем дивитись)

@Mixail86: И снова на надо садить СОЮ)

@user-bl1xh1uq9y: По паханому кращі результати!

@user-bl1xh1uq9y: Не звиртай увагу ,працюємо і тільки вперед💪💪💪💪💪

@user-xy4dz9zd2x: ЗА відео дякую ви не обращайте вніманія на дибільні коментарі вітання з Миколаєвскоїі області відео супер 👍👍👍👍

@user-fu6ky5xs9b: Класс новиї.відос с Ніко.Лайк.

@user-xy5nq6qy3n: Чому всім крупник мішають мелкі фермера які роблять самі. Вони їм як кость в горлі. В одного це ломбард, в других ще якось. Дрібний Рено радіє, а крупний плюється що це гімно, мерса треба брати.

@dmytrozavorotynskyi4963: Слава Богу Руслан! Ты возвращаешься к мировому принципу обработки почвы. Этот вывод, я сделал из твои предыдущих видео о сельском хозяйстве в разных странах мира.

@user-uq7ze6kd3v: Руслан Арестович😅

@Zafir-jx9zu: Друже, тепер ти зможешь жінку або кума свого кинути. Землю ти вже не покинешь,це діагноз фермера

@user-st2yl5nw3w: Добрий вечір, Руслан спробуйте посіяти гарбузи на зерно вони вас думаю позитивно здиввють. 400-500кг./га отримувати доволі легко насіння + хороший попередник. На сьогоднішній день ціна 90-110грн/кг.

@sgolnik76: Ма спокій! Працюй спокійно)))

@user-wt9my7ex6v: Завжди поражало на церкву гроші є а на дорогу що скора вчасно доїжала нема

@user-ki4sr8ig2c: Якби ти виїхав з України я б тебе зрозумів і не засуджував, бо дивлячись на те що коїться в Україні розумієш щось роблять не те і рухаємося не туди. У нашій країні є гроші на все- плитка дороги, фасади адмінбудівель, і т д . Хто на шикарних курортах а хто в окопах окопах без води їжі а головне БК . І це я знаю не з розповідей чи інету...... Потрібно щось міняти, думайте!!!

@Srrial: 6:50 один молодий депутат, який зараз в збройних силах, каже, що закупівля для військових зброї і дт з місцевого бюджету нині, по закону, прирівнюється до утворення приватних армій. навіть за дрони блокують рахунки. я не перевіряв, але логіка десь поряд.

@Valera_Agraryi: 👍

@user-xo5el6hf1m: Не пробували сіяти сорго? Культура виведена для засушливих регіонів.

@user-cf1vf8le3x: Ця робота для тих людей для душі ,а не для заробітку

@Spaty_Pora: Раніше ніхто так не звертав увагу (будови) бо було багато такого

@Kovyagi: Like !!!

@oleksijmukolyk9405: Привіт . Може чули про те що хтось буде здавати в оренду гектарів з 900 .

@user-it6td4lp7f: Їздиш як в Германії чистота порядок

@Zafir-jx9zu: Бачу порча на твоїх полях зависла. Зміни призвище,буде твоя земля родити

@mpel4224: Давай окреме відео про смартленд, бо сайт у них не інформативний. І відео ніяких немає

@BilliBons...: Вітаю! Цікаво!

@user-vp7ew4ve5h: Когда стрим?

@sergiikyselov9183: Как думаете есть будущее у внесении удобрений Аграрными Дронами ? Альтернатива трактору! И экономическая целесообразность😊

@alexbrown5184: Красавчик. Волосы подробный, отчитался😅😅😅😅😅 Особенно финалочка. Агроимпорт, держись, прорвёмся!

@brawlstarsgamer1046: А Вы забейте на всех и делайте то что делаете ! Я не фермер но видео смотрю то Вы там то тут это прикольно ! Допомагаєм ЗСУ ми всі ! Хто хотів втекти той втік !!! Робіть свою справу ! Все буде Україна 🇺🇦

@gydson1: лайкос коментос

@56-428: А шо агролаболаторії ? Замовляйте аналіз грунтів, дізнавайтесь ціну, приїдуть зроблять , весь розклад по гумосу, кислотності, вмісту HPK ,мікроелементів разпишуть , дадуть рекомендації по удобренню культур..Ноу тіл- як лікування гомеопатичними препаратами..Хворий помер , а у лікаря ще було стільки ідей по лікуванню..

@vadymtv1863: Удачі вам👍🙂👍🙂👍🙂👍

@56-428: В Польше крестьян большинство. Они хотят жыть как их отцы и деды , и хотят чтобы соседи были и деревня была с людьми. И в Франции тоже крестьяне. А в Израиле досих пор Кибуцы..Пять- шесть ефективных менеджеров могут регулировать финансовые потоки на благо себя и своих людей. Правительство вообще с другой планеты- то пчелы , то верблюды, то копаниры для защиты ТЕЦ..

@56-428: Сеялка " Хорш" может делать любую технологическую колею , но главное правильно настроить и проверить .

@oleksiyb8580: Як будите у Дніпрі напищіть де і коли,підйдемо .

@user-fc7wc6hr3t: ТЫ НЕ БРАТ АРЕСТОВИЧА

@user-fc7wc6hr3t: это моё мнение сечас на теретории украины нужно зделать так чтобы небыло споров и войны за землю в нищей УКРАИНЕ ЗЕМЛЮ НУЖНО ДАВАТЬ ВСЕМ КТО НАНЕЙ ХОЧЕТ ТРУДИТСЯ В ОРЕНДУ ЗДОВАТЬ ЗАПРЕТИТЬ. ТАК КАК ЗА ВРЕМЯ НЕЗОЛЕЖНОСТИ ЗЕМЛИ НАХВАТАЛИ ЧИНОВНИЧЬЕ ГОСУДАРСТВИНЫЕ ВЫЕБКИ КОТОРЫЕ ТЕПЕР ЛОХАМ СДАЮТ В АРЕНДУ НО АТЕ КАК ЕБОНУТЫЕ ТЯНУТ ЛЯМКУ НА ЧИНУШ .ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ СОРАК ЛЕТ ОБРОБОТКИ КОГДА НА ЗЕМЛЮ ПОЯВИТСЯ ХОЗЯИН КОТОРЫЙ НАНЕЙ ПОХАЛ МОЖЕТ СТАТЬ ЕЁ ВЛАДЕЛЬЦЕМ .А ВСЁ ЭТО ПРИСПОСБЛЕНЬЧЕСКОЕ ПИЗДОТО.ЧТО УСПЕЛА НАХВАТАТЬ ЕГО НАХУЙ ТОЛЬКО ТАК МЫ МОЖЕМ ВСТРЕТИТЬ СТАРОСТЬ БЕЗ ПЕРЕДЕЛОВ И ЛЮДЕЙ ВЫРОСТИ КОТОРЫЕ ДЕРЖУТСЯ ЗА СВОЙ НАДЕЛ

@user-kk3pg8zs5y: Руслан я з Херсонької області Бериславського района ми стараємся 100-150 га держать чорного пара получаєм 50-60 центнер без удобрений после паравой пшениці сіємо соняшник прямим посівом і получаєм 20-25 центнер без добрив зараз хочимо спробувати замінити пар горохом ,горох в цому році вже посіяли на розвод сімян 15 гектар озимого гороху балтрап по чорному пару.

@user-gd6gy5lu1e: Як я давно чекав це відео

@mykoladudnyk5013: Це сука і бісить ми збираємо для ЗСУ скільки можемо а тут сука тротуарка ремонти!!! нахрена коли прилитить ракета і це все це до жопи! Ну реально не на часі час все на ЗСУ на перемогу а вони дирибанять гроші. Хрозуміо що це все відкати працюють. Дуже образливо що є люди яким байдуже що війна і розкрадають гроші

@andrej2983: Цікаво, що ж там Адміністрація з бронью придумали?

@user-hq7cf1fx7t: На тебе говорять в основному ватнодрочери

@TV-cg4ie: Добавление истории - большой плюс ! Наконец-то я вычислил кто давит моих кур !!!

@user-xp4es4er3e: Когда в Россию пойдёт зарубежная техника

@user-vl7ou3gc4o: Про фермера с 20ю га не надо так... Все знают как многие стали " бизнесменами" , и почему у нас такая нищая страна при таких возможностях...

@user-ne8vp2pg1u: Лайк за відео вже,а перегляд трішки пізніше…👍🏻🤝

@user-iv7xq5gb8z: Краще 500 га землі,але краще обробленої і все зроблено вчасно,ніж 1000 га коли не встигаєш зробити все вчасно. Особливо коли ще не вистачає техніки.

@hard6846: Сою в ті поля би)

@user-ub3vu4lp9u: То до грошей, ще й обома ногами, головне що б корова, а не механізатор😉♥️♥️♥️

@OazIsCehrnozemiya: Это называется с хитро жопил 😅а так то удачи ..

@user-vw3xi2ho3l: Благоустраивайте,Россия прийдëт меньше затрат будет✊

@user-ln1pi2oy6p: Руслан подивишся збереш урожай займайся виноградництвом шукай привозь техніку я одноосібник із такими цінами на зернові то мене врятувало тваринництво у цьому році у нас проблема у тому що ми продаємо сировину якої багато у мене є соняшник і я не продав зернята а все перепустив через олійний прес продав олію і макуху і більше грошей заробив ми не робим готовий продукт

@user-co5be4ou6i: Який розхід у Тундри

@user-kc2vt1ms8i: Доброго дня. Що за програма?

@user-hf7uk6je8k: У нас дожня небыло с зимы Херсонская обл Геническ

@user-ts9gr4vl1m: прога платна?

@user-be4yp6jz5m: З приїздом 👍👍👍

@RubanBohdan: Руслане, щоб не бомбило він народу українського, найкращого, наймудрішого (с) (як сказала одна баба). Менше пишіть такі заголовки на заставках для відео. Ви ж самі викликаєте на себе патріотичний вогонь, а потім нервуєтесь.

@TheDikiybober: а какое ваше мнение про засіб Пріма???

@ievgenii6664: Шкода якщо такі люди покидають нашу Країну.

@Fermer.7: Привіт,так Тундра це машина.Цей рік озимі гарні всі.

@user-iv7xq5gb8z: Купив джоновську навігацію з 7000 антеною,броблем з сигналом не має,хоча з 6000 люди рядом стоять🤷‍♂️

@aleksandrsjaroslavcevs3027: Когда будете в Латвии еще раз ?

@bodiapaparazzi8545: Де кабан поворознюк пропав ?

@rusygg: Дороги потребують військові для логістики. Тому виділяють гроші.

@user-ky6md8qf9o: Привіт коли старий агроном мене вчив перій знаеш то ця структура це пшениця а мітлиця на ячмінь

Похожие видео: