Ирина Федишин – "Вибачай" – нокауты – Голос страны 8 сезон


Просмотров:
0
Добавлено:
15.08.2021
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вентель Батькович: Скажу, от души музыканта, забить на суть песни, и играть голосом, вместо эмоций, -это просто оскорбление, и показуха своего часа, вместо того, чтобы этим прекрасным голосом показать всю иронию этой песни!

Hang Geng: You know something? Honest opinion from me, She has a VERY SWEET AND TENDER VOICE, ever since 2014 after visiting Ukraine and saw her Billboards, I was intrigued by her voice, but when it comes to HIGH notes, she CANNOT get it...ex 3:20---3:22, the "Naaaaa" it sounded like she didn't take a FULL BREATH to get that last high note. & 3:05--3:08...that high note was very QUIET that I barely heard it EVEN WITH HER MICROPHONE(BTW, I sing WITHOUT A MICROPHONE ALWAYS)! Unless if she supposed to sing like that with this song, otherwise I think she needed to work on the control of breathing, a lot of singers have troubles with it, myself included! Despite my constructive comments, I know she is a sweetheart for sure! Very humble too, like me)) Love love Irisha~) from China.

Елена Кардаш: ИРА лучшая .а те ни о чем их через месяц ни кто не вспомнит

Елена Кардаш: кто они а кто ИРА

Олександра Котяш: Ірина Федишин також прийшла на цей проект не просто так , вона також хотіла це спробувати ми всі люди рівні)

Нестеренко Светлана: Умничка!!!!

Назар Петрук: Тьлфф

Glor: Так...я тут думала...Ирина Федишин очень мягкая, женствинная... но ее песни не запоминаются... ее не любят потому-что она простая там где нужно быть жесткой и ставить людей на место!Она словно кивает на все

queen Alessia: Джамала тут беременна ??

Igez 56: Ирина тут ТОП 1

Лілія Ткач: Обожнюююююю Ірину😍😍😍😍😍😍Моя улюблена співачка!

Юлия Задорожняя: Ірина молодець, як людина.

Ivan Shtibel: Ірина Федишин звичайно не відома! Але відома вона західної України, тому що вона Львів'янка там де ми, але вона не популярна всіх пісень, вона виступає у Львові не в Київі, Всі Відомі Артистки Тіна Кароль, Джамала, Время и Стекло і т.д. Вони виступають в Київі, і мова йде з центру по краю, всім вже відомо, як мооже бути відомість із Львова? Вам забагато арктистків? Якби вона б була Росіянка то так. Але вона Українка, ви ж хочете щоб нашу Україну поважали? Чи не так? Хоча добрі артистки співають гарні пісні, але нажаль ви робите відомих тих, які співають не дуже гарно наприклад як: Ганна Трінчер і т.д.

Olena V: Класно)))

Ольга Обертинская: Буратино

Олександра Марчак: Джамала Вагітна?

Леди и Котик: Они просто завидуют Ирина, и важають її своєю конкурентеою!!!!

anonimchik❤️: Ей ті шо там сидять на тих чотирьох кріслах ви ще повне гавно порівняно з Іриною Федишин і недумайте шо вона пішла через то шо вона там погано заспівала чи ще щось вона просто вже в цьому розуміється щось знає щось вміє має свої пісні і продовжить їх писати а у вас такого ше немає такшо я би прикрила такі зміїнні пащеки. Тому що ви 💩💩💩

Гуня Сагымбетова: Сергей сказал правильно!!! Нужно давать дорогу тем,кто еще не прошел по пути музыкальном. Ирина уже звезда. Успехов ей! А 4 ка нормальная, болела за парня, хотя смотрю в 2019))

Николай Сметанин: Офигенно спела. Так спела, что двое пожилых людей попали в кадр, когда они сделали лёгкий поцелуй.

Віка кокора: Я була на концерті Ірини Федишин у Тернополі..

Соня Грозна: Ти вобще уже Джамала упустила такий шанс

АлІнА ЛеВчИшИнА: Федишин краща 🤘🤘🤘🤘🤘🤘 голос шикарний ,і сама гарна співачка 😎

Marina Marina: Скромна , щира , розумна Іринка Федишин!! Поважаю такмх людей , як вона...яких на даний час - дуже мало

Надежда Царева: Молодчина👍👍

NS Ns: Це не справидливо ,Ірину Фидишен вигнали ,Джамала дурочка

Надія Гук: Ірина Федишин дуже гарно співає і тому якщо вам не подобається валіть звітси, задовбали.

Dima Pykas: Іра супер!!!

Nut: Пришла учиться, а на репетициях не была? Это как?.....

Nut: Блестящая пижама?

Віка Довганич: Ірина Федишин вона вже співачка навіщо вона йшла на голос незнаю

Валя Іванова: Я хотіла б щоб виграла Анна Трінчер

Марина Харченко: Ирина Лучшая

Андрей Глебов: Она пробивалась сама и как с ней поступили это возмутительно.Джамала блеет еще похлеще.Ирина очень нежная умничка!

Скрябін Кавер: як цих свиней можно порівнювати з божественою іриною Федишин?

Жаннат Абсатарова: Джамала дура

Назар Стеф'юк: Блять офігенно співає хули доебались, ану давай, мікрофон в ласту і пиздуйте на сцену співати краще....

Kotik Lave: ти найкраще заспівала

Kotik Lave: класно

Lady Dianka: Джамала дура

Светлана A: А потом, она обняла всех, из группы Джамалы...! Тринчер плела паутину, Федишин - никто, она всё... На репетиции,типа ходить не надо... Да, не надо, если ты - Королева! А ты - никто! Зависть... Вот будешь,\ кем нибудь!!!!!!!!!!! Тогда - оценим. Учись детка!

София Пантя: вкусно

Natali Prisyazhnaya: Если честно, не понимаю ее популярности. Я даже не гуглила, кто ее двигает, но это не голос века. В общем, современная эстрада продолжает радовать певицами-однодневками. Ей место на корпоративах в сельских клубах с песней про калину возле источника.

Инна Власюк: Ірочка Ви надзвичайна! Ви молодець,така мужня талановита тендітна і така сильна!!!Справжній артист!Співай душею й надалі так як ти це вмієш робити не дивлячись ні на кого)))

pavel bulakh: Голос країни, а під час виступу Іри, звукач за пультом - з її команди, чи з команди Голосу?). Просто цікаво як музиканту. Дякую

Андрій Тимчук: чітко видно хто в українському шоу-бізнесі поводиться гідно !!!! і чітко видно які шалави туди потрапляють!!! просто бридко слухати "цих" які лишилися..... потім і лишаються такими ..............ЗАЗДРІСНОЮ ГНИЛЛЮ !!!

katerina Tsvey: Ірині більше б пасувало озвучувати мультики:)

Таня Таня: маладец Джамала, а Федышен зделалабы себе хорошую услугу откпзавшысь сама

Ведущий Константин Кораблев: Я поважаю творчість Ірини Федишин та іі пісні! Але... по перше вібро в голосі під час виконання як до мене різало слух а в загалом цю пісню не можливо переспівати тому що іі написала та співала співачка яка сама є автором цих ємоцій-почутів і це відчувається в іі голосі-ІРИНА БІЛИК це справжне виконання без сумніву!!!...

Svetlana Sadovskay: Спела так нежно, ну просто хочется слушать и слушать. Вопрос зачем её тянули, не понятно. Ира, Вам нужно купить у Билык права на эту песню. Очень Вы шикарно спели!!!

Alina Sosnowska: фальшивые судьи, фальшивая программа,все продажные, муж этой певички с ухмылкой на роже,,,,,,, блевотина ,,,,,,,, продажная джамала, коррупция по целой линии. зачем смотреть дальше этот бред, если и так все куплено

Olivia Soul: вау😘😍😍😍шикарно

Олег Орос: ирина удачи вам

Антонина Антонина: Фу, ужас

Софія Гонодва: Не очікувала від Джамали

Uliana Farbota: Погано заспівала

sp_ vaNya: Це тупо піар!!!

Liliia Zahurska: Що в неї з голосом?😳

Вера Петал: Ира, я не знакома с Вашим творчеством, но я просто в восторге от Вас как от профессионала! Вы более чем достойно выступили, но больший восторг вызывает то, как Вы реагируете на реакцию других участников, а также с каким достоинством Вы покинули шоу. Ирина, Вы настоящая Леди, Женщина! Королева! Храни Вас Господь!

Настюша LOVE: Це не чесно !

Каролина Стенжицкая: Вообще не впечатлила,Ирина выступает каждый раз одинаково...Не о чем...не хорошо и не плохо...

Victoria Viktorovna: Замерзла , что ли??? Что с голосом?

Diana Varaksa: Приємна дівчина!!!

Diana Varaksa: Сподобалось як змінили її зовнішній образ ( одяг), стала більш оригінальною

Саша Чистова: Не по правилах так! Нельзя чтл бы она уже певица на голос! Лучше б дала другим возможность

Влад П: Нахер её выпустили

S. Volk.: Слабо

Katja Sell: Вся команда ни о чем.. голоса слабые и не интересные. Пение ни чье не тронуло.

Наталья Короткова: Ну тур у нее, тур концертный по Украине. И в этот раз не только по западу и центру, а и по восточной части. А у нас(в Мариуполе, например) ее творчество не имеет такой высокой популярности. И дабы собрать залы приняла участие в голосе. Это есть реклама, бизнес. Все эти проекты с каждым сезоном становятся более коммерческими, и удивлять зрителя сложнее, поэтому внедряют известные лица и, естественно, на этом зарабатывают!

Людмила Бурко: Зачем Федишин занимать место в Голосе??? Это конкурс для талантливых простых людей, это их шанс пробиться. И какой-то талант не попал из-за неё в Голос. Конченая эгоистка!

Александра Микитась: Вона вміє зачаровувати публіку.

Эрик Борланд: Джамала не логичная, сейчас она говорит, что хочет дать шанс молодым, а на батлах она дать шанс не хотела молодой и талантливой Виктории, которой если бы дали возможность раскрыться, вместо того чтобы подгонять под соперницу, удивила бы всех. Это шоу не о талантах.

Okey Now: Нечесно!

Baby Funny: Дрожал голос всю дорогу((( слабо спела(

Lilia 122: всмисле вона Ірину непосадила гадина несправидливо остання вобще**** вона співать неуміє😣

настя к: 1.Тіна Кароль клас 2.Потап супер 3.Сергій Бабкін так собі 4.Джамала фу фу фу👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎💔💔💔💔💔

настя к: Джамала фу😈😈😈😈😈😈😈😨😨😠😠

Хельга Гагарина: Очень жаль объективно она была в нокаутах самой сильной вокалисткой! А участникам команды- девчонки зависть плохое чувство!

Станислав Бессараб: вона побидит вона вми э спивати и уминя насцени ууней э

Toc Toc: слабая и попсовая

Ya Victoria: Дуже дрижить голос,Федишин може добре співати хіба свої пісні😀

Оксана Попович: Самовпевнена лялька Барбі, понти і гроші.

Сергій Медвідь: Джамала єбанута

Артем Радостин: Умничка Джа!!! Поганой метлой эту старую кашолку с ее вибрациями в голосе

Людмила Столащук: Мені здається , що вона і " Dugast" виконає у своєму стилі мамамалесеньких долоньок. Однотипно все , задовбала ця Федишин. До проекта я її ще слухала , тепер вона стала для мене не цікава і навіть противна.

Надя Надя.: Не розумію що вона тут робить😂

Анхель де Куатье: Зачем эта лесть.Один из самых слабых голосов. Будьте честными.Зачем так много талантов отправили домой? Стыдно.Сильных унизили, а здесь сладкая лесть. Противно.

Christie Comedy: Почему ей не дали английскую песню???? Вот бы было интересно

fromgods: Если не смотреть на нее а только слушать то очень круто!

Artem Morozov: Непонятно , зачем она хочет забрать шанс у человека , который хочет стать певцом , ведь она уже этого достигла ... ?

Юлия Рабюк: Этот "профессиональный" дрыжик в голосе..... стыдно - это раз, во-вторых - песня такая "сложная", капец) и не справится, в итоге. Детки на голосе и то сложнее поднимают!

Alex Leopolidis: Засудили

Mistery Cat: Мені не подобається, що сюди пруться відомі люди Я розумію, коли давно "зниклий" Апрель зявився, але федешин яка на піці популярності- я цього абсолютно не розумію......!

Mistery Cat: Я не розумію навіщо відомій співачці ставити себе на пересуди тренерів, людей, тощо

Sofia Kozerenko: Ира лучше

Simeyka plus: Обожньою Ірину

Oksana222 Oksana222: Де Злата Огнівіч ?????

Anna Kozhenko: бред ((((

Володькові Витребеньки: це напевно Білик буде довго в кошмарах снитиь.так зпоганити пісню.жах йді співай свої долоньки а не прись на пісні діви

linavelytok: цей скрип (точно не спів!!!) просто неможливо слухати

Похожие видео: