Дома лучше! Замки Украины. Чортков, Бучач, Теребовля/Сезон 3


Просмотров:
0
Добавлено:
17.12.2020
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Орел и Решка: 💡Все выпуски Дома лучше с Женей Синельниковым http://bit.ly/DomaLuchshe_

Nazarii Zbyrun: Ви реально такі червоні чи просто оператор переборщив з кольорами??

Анна А: Евгений, около джурынского водопада есть ещё одно замечательное место, називается водопад девичьи слеззы. Конечно нестоль обширный как джурински рукотвоный, но оно стоит того, чтоб искупнутся даже в жаркий день в холодных струйках "слез" (предупреждаю с названием "девичьи слези" много мест в наших прекрасных Карпатах и честно они все достойны того чтобы их посетить), но ладно я о том месте что возле джурынского. Пешком в глубь леса около полтара келометра, дошли до родника святая Анна и там по ступенькам чуть-чуть спустится. ПС. Вы класные, буду рада если посетите.

Ольга Арбич: Как красиво!!!🌲🌳🌱🌿☘☯️

Elena Schamber: Люблю замки, дворцы посещать. Роскошь, помпезность, древность. Заметила, что замки на Украине плохо в основном сохранились, в ценральной части, за исключением Крыма.

Maksym Melnyk: Варто розчистити місцевим мешканцям замки від бур'яну і покосити траву принаймні. Залучити істориків, археологів і реставраторів–архітекторів. Необов'язково відбудовувати весь замок, вистачить відремонтувати вежу з якою буде прекрасний вид на околицю, принаймні якусь кімнату призначену на музейні експонати і краєзнавчий музей тільки не старі, нудні, радянські музеї. Зараз, на превеликий жаль, є стереотип, що музей–це щось нудне, ціла гора інформації ітд. Треба зробити музей насправді цікавим: задбати про інтер'єр (не біло-зелені побіляні стіни, не скрипуча дерев'яна підлога, експонати під склом з нудними табличками), залучити мультимедійні таблиці, щоби з них відвідувач міг щось прочитати, а також пограти гру і підтвердити новоздобуті знання. Дайте можливість людям доторкнутися до експонатів потримати у руках, не ховайте все під скло! Відреставруйте частину оборонної стіни, щоби по них можна було б пройтися, відчути себе вартівником. Покажіть відвідувачам підземелля, кімнати страт–це завжди робить величезний захвит. Зробіть культурі, гарні насадження, квітники, алейки з цікавими інформаційними табличками (короткий текст, написаний зрозумілою мовою, щоби людина щось конкретного запам'ятала, а не вагон дат і подій. Щось людина повинна винести в голові із замку, якісь цікавинки, легенди. Зробіть макет реконструкцію бою під замком, у тому місці. Інформацію пишіть щонайменше двома мовами: українською та англійською, а краще трьома, наприклад, польською або німецькою (зробіть аналіз-опитування звідки приїжджають туристи, пам'ятну книжку, книжку з побажаннями ітд.) Розповсюджуйте інформацію на місцевому радіо та телебаченні, а також у соцмережах. Залучіть містян-програмістів напишіть цікавий сайт з кількома мовами. Діліться посиланнями із іноземцями. Налагоджуйте міжнародну співпрацю, наприклад із якимось замком у Польщі або із Малопольською Туристичною Організацією, яка має кілька десятків замків і багатий досвід. Розробляйте кількаденні велосипедні маршрути, наприклад, по замках вздовж р.Збруч або р. Дністер, Замки+Неймовірні Краєвиди. Задбайте про ночівлю і харчування туристів. Нехай квітне наша Батьківщина!

Максим Рубан: Супер!!! Дуже цікаво!!!

Maryna T*: Мені так підіймає настрій ці випуски! Дивилася б і дивилася.

bohdana benevyat: КНЯЖЕ МІСТО ТЕРЕБОВЛЯ💝

Олег Ш: Пані та панове, ​пропоную Вам скористатися 20% знижкою за промокодом на будь-який переліт по Україні авіакомпанією "Windrose": ​Код: FRIEND-4478-B192-C5F4-F249 ​Знижка: 20.00% ​Прізвище та і'мя: будь-яке ​Термін дії: з 01.09.2020 00:00 до 31.01.2021 23:59 ​Кількість використань:50

Alla Sabelfeld: Дай Бог здоровья и долгих лет жизни такому мэру. Побольше бы таких

Будинок Мрій: 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Dell Link: Верните Птушкина 🔥🔥🔥

Сергей Калина: Норм все просто вы с камерами ..они больше рады вам чем обычным без камер ..разные ситуейшен были ...провал слезы накатуются когда видеш такую красоту.а что могло бы быть если смотреть финансово за ними ..крутой проект спасиб показуйте .я например не мусорю уже)))гггг)))добра удачи вдохновения всем

Сергей Рагулин: В Хоростків треба було завітати https://castles.com.ua/horostkiv.html

Valya Yemchyk: В Чортковском районе есть " печера Млинки". Незабываемые впечатления, спелеотур - екстримчик что надо. Никогда не забуду, очень понравилось!!!

Александр Крошка: А где фото отчёты по ужинам? Работает или не рубрика?

Алекс Гусар: я из Донецка,спасибо что узнал от куда коньяк Бучач!Он лучший,обязательно приеду после недоразумений!

V Butterfly: Ці локації вже, на жаль, зруйновані і не так давно, що прикро. Відновити не вдасться, тільки заново збудувати

Arno Borro: подписка. С ума сойти, какое богатство. А туристу без машины, как проехать по всем этим местам. Есть соединяющие автобусы, а, Жень? Напиши пож.

Людмила Жванко: Супер! Дякую за випуск

Оксана Драбасюк: А продовження буде?

Mg Vod: Женя так вкусно описывает еду, которую ест. Женя супер!!!!!💓🔥

Anisin Channel: То почуття коли з Чорткова)))) приємно)

Artur: На рахунок замку у місті Бучач, він мене розчарував, сильно. В мене склалося враження, що місцевим на нього начхати, там я побачив ну дуже багато сміття у стінах замку, якісь підпали, все заср..о, люди як так можна?

Юлія Черниш: Кожна програма проходить на одному диханні) Дякую за вашу роботу) Приїжджайте на Вінниччину. У місті Немирові зберігся Палац княгині Щербатової(онука Болеслава Потоцького), з неймовірним парком - пам'яткою садово-паркового мистецтва. Також біля міста є так зване Немирівське Городище, або як ще його називають Скіфські Вали(одне із найбільших та найдревніших міст скіфського часу).

Легенды дубляжа: За Невицкий замок будет интересно увидеть)

Ірина Високос: А ще Мер Чорткова крутий дядько, дівчина з Бучача така приємна))) І музичний дворик. Від таких людеу душа наповнюється якимось світлом та теплом )

Ірина Високос: Хочеться подякувати всій команді, хто працює над програмою! Та відмітити роботу оператора - цей сезон такий яскравий, соковитий, сонячний та теплий. А Женя, Ви наче трошки обгоріли)))

Julia Vykhodtseva: Женя, ти і твоя команда мега круті! Поїдьте в село Степове, що біля Миколаєва.Його справжня назва "Карлсруе", це одна з багатьох німецьких колоній Півдня.Там шикарний храм.Ну точніше руїни колись розкішного храму, але і вони вражають.І музей з класними експонатами і...(трошки занудним гідом))) але ж Карлсруе-Степове варто побачити👍

Nataliya Moravska: Шкода, що у Струсові... Не зупинились 😥там, також є на що подивитися... За Теребовлю 2 хв репортажу, нажаль 😥... А, в основному —рекламу зробили ті..., хто за неї заплатили... Тупо обідом😉, гостиприїмством, і усмішкою офіціантка у ресторані🤣🤣🤣в Теребовлі, мабуть, не годували😥😉на велосипед посадили👍👍👍🔥і —все??? Аж шкода😉😱😥—сюжет голодний🤣🔥😉

Геннадий Скворцов: Какие же душевные маленькие города.

Airene Dgemes: А яхты олигархов не заржавеют со временем??? Так, что вопрос однозначный, живём в 21 веке и денеги есть у страны, если их не выводить и вкладывать в чужие острова... Наследие страны важнее денег, а их как известно никогда не хватает кое кому. И потом музеи же у нас находятся на балансе... Почему замки не могут!!!!!

Inna G: Дивно, що в Україні український ведучий передачу веде російською, а українські слова вживає так, ніби то якісь китайські вислови, що дуже важко запам*ятати.

Gala LaLa: Добрый день. Зустріла у фейсбук інформацію про цю садибу. Садиба Даховських (Черкаська обл., Монастирищенський р-н, с. Леськове). Творцями цієї садиби були 4 покоління польських панів Даховських, які володіли Леськовим і навколишніми селами з 1770-х років до 1917 року. Побудова замку розпочалася в 1850-і роки. Першим власником садиби став Маріан Даховський, який спорудив невеликий двоповерховий будинок на березі річки з окремим приміщенням для садівника. Наступне покоління розгорнуло більш активну діяльність. Олександр і Гонората, взявши приклад з “Софії” в Умані, вирішили перетворити свій будинок на палац з парком і ставком. Але всі свої плани їм здійснити не вдалося і будівництвом зайнялося вже третє покоління: брати Карл і Казимир. Справжній замок.

Катерина Поліщук: Привіт , мені дуже подобається ваші передачі . А коли буде 4 частина замки України .?

Sofa Sofa: русский утерян на большей части Украины . Жаль

Андрей Айданов: Ох-х-х-х, какая познавательная передача

Сергей Прокофьев: Да у нас руины знатные, интересно поездить все посмотреть, и сохранять эти замки руины есть смысл! Печально то что какие-то определенный тип людей, камни, стены портят своими каракулями, типо "здесь был я" и это все смотрится потом как полное дно...

Nataliia Kovalchuk: А де продовження? Невже замки закінчилися :(

Kateryna Zavialova: Первый замок и водопад: за въезд собирают мзду по 40 грн.. за что? Ни реставрации не сделано, ни дороги, все в грунтовке. Единственное - копеечный деревянный помост у водопада. Кто-то гребёт бабло на ровном месте, и не факт что законно

NEWMOVIE HD: 19:11 координаты >>> https://www.google.com/maps/@49.0701791,25.8809719,3a,50.6y,289.87h,87.5t/data=!3m6!1e1!3m4!1spC92wMqJkK6cGsI_QZ5p-A!2e0!7i13312!8i6656

NEWMOVIE HD: 15:48 - улыбнуло 😁

Вова Олексюк: Як же класно дивитись випуск про своє рідне місто Бучач

Vladimir Smelianskii: супер в продолжайте в том же духе

Azamat Mkhmt: Верните Птушкина!!! Срочно!!! Без него и Ивлеевой не хочу смотреть Орешку.

Александр Орлов: Ставлю лайк за Муса украинский язык

Best Video: Когда уже следующий выпуск????

Nataliia Sorokoput: Предлагаю вам сездить на Скалы Довбуша и озеро Синевир

Дмитрий Т.: Спасибо за обзор украинских замков. В Запорожской области https://turdnevnikzima.ru/?p=1236 уникальный находится замок Попова.

Nadiia Zazuliak: Дуже жаль що не показали замок і костелі в селі Ягільниця що по дорозі до Чорткова!!!!!

Nadiia Zazuliak: Чому пропустили замок в селі ягільниця ?

Юля Святненко: Джуринский водопад, это просто нереальное место! Там же рядом с палатками люди останавливаются, сам спуск к водопаду очень красивый! Я когда была там, просто влюбилась в это место ❤

Белая Тигрица: Сделать из них амфитеатры и проводить фестивали

наталья окунева: Приезжайте в Закарпатье.Тут тоже есть очень много интересных мест)

Маргарита Ковальчук: Очень крутой выпуск)

Баженов Андрій: Приезжайте в 1000-летний Новгород-Северский в Черниговском районе! Тут классный Спасо-Преображенский монастырь с крепостью. Стоит посетить. И рядом с ним (50м)) памятник Ярославне с видом на Десну. Недалеко от этого города есть еще такие же старые города и не менее интересные: Глухов и Путивль (Сумская область, 80 км от Новгорода до Глухова, 40 км от Глухова до Путивля)

Павло Чернецький: Чєртковци, Залєщікі..брр ще б Українською

PentalginE: Кресло зачетное на 25:12

Андрій: Скалатський замок — замок в містечку Скалат. Розташований у південно-західній частині міста, у заплаві річки Гнилої.

Leon_Play [BS]: О, а я тут сегодня был!

Андрей Тихий: Здравствуйте, ребята. Классный проект. Можете рассказать о городе Белая церковь?

Таня Соболевская: Мы тоже путешественники по Украине со стажем, были где-то в 20 областях Украины. Строили и тематические маршруты - гетманские, шевченковские места. По теме сезона были на Бакоте, в Хотине, в Каменце, в Аккермане. Жаль нельзя фотку с магнитиками прикрепить :)

Софія Хованець: Очень крутая программа. орел и решка тоже прикольная, но здесь нет каких-то понтов, отелей никому не интересных только то, что интересно людям которые путешествуют

Serh1y: Жеееннняяя, я теж не можу нойванштайн вимовити :)))) тому і ніразу й не заїхав туди за три проїзди поряд :)

1Anila: Когда опять поедете на юг Украины, обратите внимание на костел Зельца в Лиманском. Если будет по пути, стоит заехать. Но мне кажется, безопасней в него заходить в шлемах ))

Polina Mymokhid: Чортків!!)

Artur: Замок в Ягільниці, Кременці,палаци у Вишнівці та Білокриниці, стара частина міст Збараж та Бережани. Острог, Дубно, Межиріч, Корець, Клевань, Олика, Луцьк, Чигирин, Ізяслав, Старокостянтинів, і багато інших міст із замками

Татьяна Анатольевна: Красотища)

Pantera94: Женя – это патриот Украины здорового человека 👍🏼

Pantera94: Когда я вижу, как Женя говорит по-русски, особенно в Западной Украине, как-то поднапрягаюсь после того, какие ужасы мне рассказывали (украинцы) про русский язык

vika kunuk: 21:55 ору просто

Dima Гыук: Вуха ріже чути Українські назви по русски. Зробіть випуск Українською буде в 6 раз більше переглядів. І замініть бородатого на нормального ведучого

К53т Energy: По-моему этот выпуск получился из двух предыдущих самый атмосферный и насыщенный!!

Рыбалка с TCM-FISH: Красотищааа

Ігор Бондар: Чому не показали ратушу в Бучачі?

Евгения Недєльськая: Завітайте до Краснокутчини Харківської області тут чудовий замок Шарівський і садиба в селі Наталівка, співучі терасси і дрендропарк Каразіна і багато талановитих людей

Vursik Art: От дивишся на ту Україну, вроді є замки, старі цікаві будови, але все засрано і закинуто! Тупа молодь робить в тих місцях падіки і обмальовує стіни!!! А держава що? Як зробити платний вхід - пф, запросто, а як капельку реставрувати ті ж місця - нє, ми ліпше в кишеньку собі покладем. Обідно до сліз за більшість пам'ятків України!

Александра Решмедилова: Супер! Посмотрела три выпуска подряд, не могла остановиться

meb meb: Женя, пасиб, классно получилось.

Jull HalSvyd: с.Кривче там є башня і печера Кришталева с.Окопи там півень колись "співав" на 3 держави с.Кудринці залишки замку с. Висічка залишки замку

Vladimir Pahomov: Передача интересная. Но! Если она ориентирована на русскоговорящего зрителя (раз уж Женя на русском говорит) то надо и украинские диалоги переводить. Уж извините, хоть языки и братские, но я его не понимаю. Особенно когда люди на нем быстро говорят. Поэтому часть передачи проходит мимо меня.

Алла Івасюк: Вот настоящий мер!!! Завидуем Чорткову, всем надо у него учиться, особенно меру Черновцов.

Надежда Беляева: Классная программа! Спасибо! Есть такой замок (дворец) Куриса под Одессой. Это был такой сподвижник Суворова! Там развалины, но интересные! Кроме того, группа энтузиастов ведёт восстановление! Удачи вам!

Galina Marchenkova: После видео о замках Украины стало грустно, стыдно, печально, что все в руинах. Отреставрированные замки можно пересчитать на пальцах одной руки, к сожалению. Нет пророка в своём Отечестве, нет местным меценатам никакого дела к древним историческим обьектам. В Европе все замки в шикарном состоянии, там берегут свою историю.

вадим будник: Скалат

PS4 game: Поморяньський замок куча архітектури тернопільська область !!!!!

Олександра Кукса: Душевний випуск, особливо у Чорткові 👍🔥

Victoria Pasechnik: Мус не только по украински заговорил, он еще и похудел прилично. К концу сезона вообще стройняшей будет :)

Daniil Kulik: Корець!!!замок князів Корецьких,жіночий монастир,костел ))

Olya_ Smiley: Супер, в Теребовле моего экскурсовода показали (33:37). Нам с родителями вёл экскурсию по городку. Приятно когда показываете те места где ты уже был и хочется вернуться. Программа класс 👍😊

Алена Карплюк: Староконстантинов (Хмельницкая область): замок князей Острожских; Сатанов (Хмельницкая область): замок, самая старая синагога Украины 16 века; въездные ворота; заповедник Медоборы.

Aless@ndro: рекомендую ще на Тернопільщіні відвідати Збаразький замок, не пожалкуєте це точно

freesanko: Super 😁

Kyrylo Chuyko: https://goo.gl/maps/3dntqAPJb8EFde7B9 Карстові озера у селі Вікно, Тернопільська область. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B7%D0%B5%D1%80%D1%86%D1%8F_%C2%AB%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B8%C2%BB - ось про них. Якщо зацікавить - можу дати контакти людини, що вам все розкаже та покаже, і не тільки про це місце, а й про багато інших на Тернопільщині.

Юлия Гуляк: Смотрю каждый выпуск с восхищением. Спасибо!

Olga Mozgova: Женя, Мус, Гліб, дякую вам від душі! Сама тернополянка, і часто минала місця, які ви показали, тепер іншими очима на все дивлюсь - як на цінність і на перлину!! Звісно, наступного разу обов'язково зупинюсь, щоб погуляти по локаціям "!!

Валерия Кирницкая: На львівщину поїдьте в с.Підгірці(бродівський район)

Pro Pro: К сожалению ездить по Украине можно только на тракторе!

Олег Борисов: Я, конечно, против Синельникова ничего не имею, но хотелось бы видеть выпуски с другим креативным молодым ведущим на стиле с татухами, тонелями, причесоном классным. И с хорошо поставленной речью, а не Бее-Мее. 21 век всё-таки.

Похожие видео: