Корона: Сезон 5 | Офіційний трейлер | Netflix


Просмотров:
0
Добавлено:
21.10.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
K.: 💓💓💓

BranaCFC: Вау, Елізабет Дебікі звучить як Діана, я спочатку подумала, шо то говорить Діана. І акторка на роль Камілли підібрана просто ідеальна.

Al An: Мені так кортить побачити цей сезон і я вважаю, що наступний шостий буде також класним - про стосунки Вільяма і Кейт і хотілося б аж до наших днів. Дуже цікавий серіал, дивитися в задоволення.

Вікторія Ложнікова: Чудовий серіал, дуже чекаємо на нього . Особливо після жахливого фільму "Спенсер", який висвітлює Леді Ді психічно хворою , для потіхи королевської родини...(цей коментар , моя суб'єктивна думка).

Join US: вооооууууу

Demi Muzyka: Шкода, що більшість цей серіал сприймають як документальний, не беручи до уваги, що це тільки режисерське бачення та припущення. (Мені подобається цей серіал, але точно не через нього я б радила вивчати історію королівської родини)

Kristina Hladiuk: Найочікуваніший сезон!!! Вже так цікаво, як вони покажуть смерть принцеси Діани, і реакцію королівської сім'ї, і як буде себе поводити Чарльз і Каміла. А ще чекаю на момент, коли Діана вийде в "платті помсти", і ще також її знамените інтерв'ю. Уххх, надіюсь цей сезон буде вогнянним🔥🔥🔥🔥🔥

Инна Зенич: давайте будемо відвертими.. цей сезон ми чекали найбільше) і той факт що королівська родина не задоволена виходом цього сезону свідчить про те,що він явно вартий уваги)) чекаю с нетерпінням!))

Aleksandra Goga: Обожнюю❤️ чекаю

Похожие видео: