Відьмак: Сезон 3 | Офіційний трейлер | Netflix


Просмотров:
0
Добавлено:
10.06.2023
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Никита Савенко: так, а зачем нам в итоге украинский канал нетфликса на ютубе, если они хоть какую-то озвучку сделать не могут?

Dickyxa: Radiohead як саундтрек до відьмака. Неочікувано приємно ❤

MrMedy77: Генрі тікай звідтам

Kokovikhina Olha: Другий сезон розчарував, тому не покладаю багато сподівань на третій.

Volodymyr Stefanyshyn: Цей серіал вже не витягнути з ями в яку він закопався...

Ben: 0:18 Йен пiсля запоя?

Jesse Faden: В такому фільмі дивно виглядають субтитри з перекладом "ти маєш рацію" "я маю рацію" 0:35 може краще перекласти ти правий я правий.

Vasyl Chura: так смішно з його наднизького голосу)) 🤣

Vladislav_Kostiushko: Актриса на роль Цирі то самий більший місткаст який я тільки бачив💩

Vlad Mirniy: Кончено за украинский дубляж на релизе отдельное спасибо. Но я не увидел в трейлере нечего особо что было в книге, так что спасибо нетфликс я пошел блюваты!

Назарій Шейгец: Має бути найцікавіший сезон за попередні. Дойшли до найцікавіших подій з книг. З нетерпінням чекаю.

Messi Best: Сподіваюсь цього разу буде менше «отсебятіни» і історія повернеться до книжного варіанту🙏🏻 Інакше серіал загине🤷‍♂️

Рита Никлиенова: ну шо сказати, Генрі крутезний, єдина талановита та автентична людина на весь серіал. Лютик непогано грає, гарний актор, але з нього зробили якогось дурня. Йен, точніше актриса, стала виглядати краще, красивіше, але в неї нема стриженю тієї сили і високомірності за яку її люблять і не люблять одночасно. Цирі-це повний провал, Фрея тупо не вивозить цю роль з середини першого сезону, взагалі :( Подивлюсь лише заради Генрі і заради частинки того світлого, що було у книгах і іграх, але це не Відьмак, це історія на тему

Здесь был Я: Літо ну буду чекати

Александр Афанасенко: Генрі Кавіл топ, а нетфлікс гівно! Запороли серіал, ідіоти...

Макс Гапонов: ХАхахахахахахахахахахахахахахахахах, чому мені такі смішні ці трейлери нетфліксні, після ігрових реальних трейлерів?))))))))))))) Тут навіть саундтрек якийсь наркоманський

Мар'ян Огороднічий: Останій сезон із Кавілом😔

Enr1k3: Генрі ми все прої...

Max Borcshewskiy: Ну туди, не тоді і не так. Netflix такий Netflix.

Топ Школа: якесь лайно та знущання. Перший сезон - дно, другий - думав буде кращим, але теж дно. Третій сезон навіть дивитися не буду. Жодного шансу більше не дам. Це все, що завгодно, але не ВІДЬМАК!

Andersson: Дякую Генрі за його ентузіазм в екранізації цієї історії. Він єдина світла пляма цього низькопробного пластикового шапіто, яке не має ні сенсу, ні логіки, ні найменшої поваги до першоджерела.

Дима Пакин: вогонь

Lena Volska: Подивлюсь цей сезон тільки через Генрі, а далі - гудбай.

Reydan: Чекаємо!

Шиза: Шось мені здається Кавіла вони убють....

Михайло Гаврильчак: А казали що Генрі Кавіл вирішив не зніматись в серіалі далі.

CeFilm: Ох і шляпа( Гарний приклад як з майже ідеального матеріалу зняти собачий кал. Спецефекти на рівні я сам все зняв. Шкода лише Генрі.

А.а: А чого ви не виставляєте у український озвучці? В самому нетфлікс вже є трейлер з українським перекладом.

Lucky Boy: Це ми біжимо дивитися😁 Наче виглядає краще за минулі сезони)

Pushak Tysak: не до серіалів, але я зовсім не такими уявляв Єнніфер, Геральта, Лютика, і тим більше Цирі) і не такими, як в грі, але там ближче до уяви звичайно, я не дивився цей серіал і не збираюсь, Кавіллу удачі, непоганий актор

Макс Левченко: Подивлюсь

Станіслав Святун: Ну що сказати, знову як і раніше, серіал тримається на Генрі. І через це дуже прикро, що він іде із серіалу. Фрейа Аллан начебто теж непогано виглядає, але все-таки це не її роль, та й вона зі своїм дорослим обличчям, яке можливо ще й ботоксом обколоте, тут не в тему. Але подивимося, що з цього вийде. Наскільки я просто розумію, всі кажуть, що вона як Холі Бейлі у Русалонці, міскаст, так би мовити. Але я вже до неї звик. Як і до Єніфер. Можу сказати лише точно, що 4 сезон Відьмак навряд чи переживе. Бо знаючи Нетфлікс, шоураннерів серіалу тощо, фанати таку хрень, яку вони пишуть і знімають під сильнодіючими речовинами, дивитися не стануть. Особисто я так точно. Хоча в той же час взагалі серіал хороший, але назва «Відьмак» йому не схожа. У сенсі коли серіал робиться на основі гри або книги, це в першу чергу повинен бути канон для фанатів. А так серіал Нетфлікс є скоріше звичайним фентезі і дуже вільною алаптацією книги. Якби йому дали іншу назву та змінили імена, це було б не так погано. Хоча б не було критики за недотримання канону.

Alex Sivik: Гадаю що в трейлері показали усіх монстрів які будуть в цьому сезоні))

EVIL BOMBER: А что в данном случае Том 1 и Том 2 означает?

Ярослава Яковчук: піду краще книги перечитаю. Генрі,ти намагався. Удачі в світі Вархамеру.

Юра Чуй: Той момент, коли Єніфер виглядає молодшою за Цірі

Наталя Семина: "Нейтралітет теж має наслідки"...це прямо про нас, про українців і Україну. Нікак ми не змогли визначитися: ми з Нато чи ні. Думали, що можна бути посередині між Європою та Московією. Сподіваюсь, останні події усе нам прояснили.

Lonture: Боже, ну і лайно. Кавіл правильно зробив втікши з цього непорозуміння. Покруч на Відьмака. Суррогат на серіал.

Sergius Master: Фу, кака. Зіпсували всі очікування фанатам всесвіту Відьмака, ще з другого, ба, навіть, з першого сезону

Bilbo Begins: Генри нереально крутий, а ось Йен страшна, що ппц

SonyBoychikXXX: Це ми дивимося!

qq young: Радий, що Кавіл піде , так хоча би коли серіал закінчиться , або помре раніше терміну , то всім буде всеодно . На скільки треба не поважати першоджерело , весь лор - тут навіть музика лайно , жодного східноєвропейського колориту

Лелека: Без озвучки(

Yuri Tashima: Ну що можна сказати... Крові буде багато)

Muad Dib: бляха, ясно чого Генрі витурили звідси (ну чи він сам пішов, хз). Бо це не відьмак. Зовсім. А знаючи шо він дуже топив за ігро-книжний канон то ясно чого в них там конфлікт стався. Ну типу якшо розглядати це просто як фентезійний серіал то може і норм, але це не той відьмак якого ми всі знаємо. Вірніше відьмак якраз той, але він в якомусь іншому світі.

Анатолій Хвищук: Чому Кевіл схожий на Арестовича?😂

Lvova: Йеніфер в індійському вбранні - піздєц.

Олексій Остроушко: Це знущання над усім святим каноном до сих пір знімають? Феее і бееееее🤢🤮🤮🤮

Mr Ivan: Блін, без Генрі "Відьмак" вже буде не той

Андрей Гуда: Генрі все кінець мобуть загубили такий серіал Які блін книги читайте самі а це фудожній фільм тут канон не потрібен тут все на угоду режисерів.

kite 0: круто друзі, справді круто

Moisey: Чекаємо.

MONTEPINTO ARCHIVE FF: На перший погляд все по книгам

Andrew Ovdiyko: ні що ж, чекаємо)

Відьмак-Курвак: де дубляж🙃

Меч Дамокла: ну піде піде , а шо робити :-(

Похожие видео: