ХОЛОСТЯК - СЕЗОН 12, ВИПУСК 9-10: ЧОМУ СТБ ПОМСТИЛИСЯ ЮЛІ МЕДУЗІ? ЗІЗНАННЯ РЕДАКТОРІВ (ІНСТА ЗЛИВ)


Просмотров:
0
Добавлено:
26.12.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
BESPALOV_MUSIC: Підтримати проект «Мобільні лікарі»👇 Monobank: https://send.monobank.ua/jar/6Qg1QGpzpn PayPal: [email protected] BespaLOV, Nombre - Без світла (Прем'єра кліпу) https://www.youtube.com/watch?v=ZginWbbdSP8 Скачати: Apple music https://music.apple.com/us/album/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BB%D0%B0-single/1654453026 Spotify https://open.spotify.com/track/1e5MFbxUGddxMbFHXX9Rn7 РЕЗЕРВНИЙ КАНАЛ👇 https://www.youtube.com/channel/UClewjPXcKHLg86e2c3tkzdQ/featured Telegram канал BespaLOVmusic: https://t.me/bespalovmusic BespaLOVmusic (instagram): https://www.instagram.com/bespalovmusic/?hl=ru Apple music: https://music.apple.com/ua/artist/bespalov/id1440071101 Донат для каналу👇 4149510070292653 Райффайзен Банк PayPal (підтримати канал): [email protected] Стати спонсором каналу, і ви отримаєте доступ до ексклюзивних бонусів. Докладніше: https://www.youtube.com/channel/UCvXbdefytMsCFKcO6xh

NikNik: Кличковый гребень готовится в студуууудиюююю🤡🥹

Анастасия Гусева: ❤️🎄

Поделки Самоделки: Вас якось війна змінила. Ви якийсь інший і не не наіграний. Дякую.

daria_exxx: Я наприклад, дивлюсь холостяк просто немає чого робити. В інших сезонах я за когось вболівала, а зараз взагалі не цікаво хто виграє. Мене навіть Мудра не бісить,просто цікаво спостерігати за цим "серіалом" коли немає світла

Natalia Jakimec: Сам будь в бисексуалом . Ти жив в Європі щоб говорити це???. Треш

OMG🤯ed: Бла бла бла...багато тексту лишнього

Наталья Шуменко-Посвятенко: Класс,что снимаете, а то уже смотреть жалко времени,но интересно, что там дальше

Molly Mur: Хто це такий син відомого політика?)))

Светлана Гребенюк: Перший Холостяк також був проплачений)))

Алена Бурковская: Це він про Сашу Мудру, що вона виграє? Цікаво, яка вона в реальному житті.

нонна лучик: Как можно предлагать участвовать в таком проекте военным? Звучит красиво,а по факту несчастные жёны и дети .

Alina_tsk: Богдан , сделай пожалуйста ,выпуск про финалисток и «правду» первых , самых крутых сезонов . Очень интересно послушать что-то интересное , про съемку и реалии на холостяка с : чмырьковским, принцем , пластическом хирургом и иракли . Уже прошло много времени , явно контракт уже все , можно что-то собрать у бывших участниц и холостяков , а им - пиар лишним не будет в виде упоминаний, хоть и косвенных )

Марина Матвеева: Да когда же ты уже поймёшь, что дофига пиздишь в начале, тебе уже все люди пишут об этом, как горохом об стену

Вика Верещака: Добрый ночи! Держитесь!!! ВСЁ БУДЕТ УКРАИНА!!! СИЛ, ЗДОРОВЬЯ ВСЕХ БЛАГ!!!

Rita: Мне интересен вопрос ,лучше без рашки ,а если рашка придет к вам ,что вы будете говорить? Как всегда переобуетесь? Вообще считаю блоггерам надо по меньше языком трепать по поводу политики,а то такие патриоты ,а потом в штаны насрали

Оксана Чередниченко: Син Поворознюка 😂

Еліна Ковальчук: Юля, талантливая девушка с не простой судьбой.Если действительно СТБ выдумали так подставить девушку,это днище.А так этот сезон Холостяка на столько разочаровал,что дальше некуда.Сам герой,ведёт себя как неуверенный в себе мужчина с кучей комплексов и претензий.Девушки в большинстве,на столько не естественные,и наигранные,как артистки сельского драмкружка.С каждым сезоном СТб все большее разочарование.

Daria: Что-то не вяжется🤔медузу подписали на первой вечеринке, если это сделали редакторы, то когда же она успела их так допекти, что фактически ещё до начала проекта он решили ей отомстить?

ILON_CA_UA: Я одразу сказала, що це самі стб і написали про ескорт

Нина Нина: Ганьба всім редакторам , який позор , просто гидко слухать . Бажаю їм не знайти більше ні холостяка, ні холостячки , щоб не було над ким посміхатися придурки.

Андрей Парафинов: Знаю лично психологшу этого проекта, очень много дерьма сделала людям и очень много пар разлучила. Очень сильно манипулирует людьми, в жизни не практикует психологию, так как говорит что уже на пенсии, но когда берется то максимально сильно манипулирует людьми как будто жизнь-это шоу. Отвратительный человек, пусть ей воздастся по заслугам.

Админ Админ: Як на мене то Юля дуже хороша дівчина, тільки чоловіки завжди вибирають стервів, на мудру подивитись, зразу видно, що це сплошные зло, їхидство

Valentina Mur: Син мера Київа

Tetiana Suzanska: Хотілося б ще злив на Марину

Nina Gorodowa: Так, дійсно, треба дивитися це шоу, як серіал.

Олег Дзевенко: Обов`язково з військовим холостяком і надіємося, що вже не буде війни....

Света Шевцова: Я відразу зрозуміла, що це редактори так підписали Юлю.

LION: Задовбали вже продвигати канал СТБ та шоу Холостяк! Таке враження наче Беспалова,Нателлу Кірс та Славу Дьоміна підкупили...бо на їхніх каналах постійно чути про це шоу Холостяк..🤦 досить вже їх піарити..не цікаво!

Olga Ivanovna: Я відразу здогадалась, що це редактори підписали так Юлю. В котрий раз ловлю себе на тому,щоб, сміливо довіряти своїй інтуїції .

Анна Назаренко: Ооооо після ваших випусків, про те, як редактори маніпулюють дівчатами, я сама здогадалася, що це вони і зробили Юлі з ескортом😅 поганці!

Nastasya Melnik: Було б набагато цікавіше дивитись відео, якби 50% в них не займали скарги на відсутність світла. Я все розумію, ми всі так живемо, ба більше, можна поскаржитись в одному, двох відео, але в кожному? Може досить? Якщо нема про що зняти відео сьогодні, то краще роби раз у два дні, але з більшим сенсом.

Anna Makovska: Багато говорети ні про що,лиш би час наш зайняти.Нема про що говорити,то не записуйте

Bobcat: На місці Медузи за те що її редактори шоу обізвали екскортницею (якщо б наша в нашій країні не було б скуплене на корню правосуддя) варто було б подати в суд за наклеп і псування ділової репутації. І в якійсь би більш цивілізованій країні їх би примусили як мінімум вибачитись, а максимум заплатили б штраф. Людина працює з дітьми, чи є межа ницості СТБ просто перекреслювати репутацію людини брехнею? Мабуть немає

Bobcat: Шоу Холостяк методично рухається до свого повного провалу. Цей сезон звісно дивляться, але тому що дивитись немає чого через єдиний телемарафон. Але цей успіх ненадовго. Холостячка Нікітюк? Не знаю, гляну щоб поржать, вона зовсім не романтична, про що тоді буде це шоу? Військовим я вважаю, там не місце, зважаючи на те, як вільно стб оббріхує людей. Щодо наступного претендента в холостяки не можу здогадатись хто це, прийшло в голову що це Добкін-молодший (хоч він не син, а брат відомого одіозного політика), і якщо б його зробили наступним холостяком це була б відбірна трешаніна і останній гвіздок в гроб цього шоу.

Віталій Батіг: Або військовий або хтось з ЛГБТ спільноти має бути холостяком

Sandra Datsenko: Випуск ні про що!!!!

Іра Ніколенко: Син Нестора Шуфрича – Саша Шуфрич

Olena Ovcharenko: Гарна ідея для нового сезону, так було би цікавіше)

Valentina Tsymbalist: Як на мене, найцікавіші сезони були на початку. Перші чотири-п'ять. А далі покотилося.

Galina!!!!!: Читаю коменти про Юлю. Ви серйозно? Вона веде себе жахливо ,говорила підступно , це порядність ?

Galina!!!!!: Леся не підходить ,вона клоунеса .

Galina!!!!!: Проект звучить гарно і елегантно . Хіба ви не бачите ,як жахливо звучить то " є"в тому слові. Це одному неадеквату таке в голову прийшло ,а ви повторюєте? У нас міністр освіти Шкарлет там не чистий ,тому задумайтеся хто ці люди при теперішній владі,які вводять такі нововдення . Люди , розвивайте здоровий глузд

Galina!!!!!: Хочете краще жити,то думайте головою на виборах .

Victoria: Вимикають світло. Цей тиждень дуже важкий, але ми впораємось!

Мир: Намек на Кличко младшего? Вроде в телеге было про это

Inna Dehtiar: Три минуты неочем

Naomi Naomi: Спасибо за обзор . Как всегда интересно ! Ну , СТБ , конечно уже перешло все границы . Жаль, чтобы этом гетконтакте нет возможности посмотреть дату , когда подписали эту Юлю .. получается и свой реальный номер телефона им давать нельзя , гок у человека подключена эта программа ..(ну , хорошо хоть эскорт подписали , а не воровкой , например ).. Да там половина гуляющих девушек в проекте и это видео по них ! Треш какой-то! Я еще удивилась из четверного вроде холостяка, когда там было про беременность Яны с этим пластическим хирургом .. , а вот чего-то сколько лет прошло , и эта Янв уже глубоко замужем , а вот не беременна. Детей -нет .., ну , это к слову )).. холостяк в этом сезоне какой-то странный - бабник ))

Анастасия Куц: Кто следующий холостяк???😀

Анастасия Куц: А этот холостяк абсолютное дно

Анастасия Куц: Держитесь ( сил Вам 🙏

Дарья Маняченко: Повністю згодна з вами, зараз дивлюсь шоу лише для того щоб відволіктись від того що в країні робиться

А.нат Олей: А я казала, що це самі СТБ так її підписали, щоб створити прецедент. Це ж було очевидно.

Igolka: Сын полити а вряд ли,тогда претенденток надо будет искать дочерей министров,олигархов,артистов.Нет столько бабла у СТБ.

Ксенiя Горлач: Старший Син Кличко.

Лариса К: Манипуляции ради пиара - это подло. Юля нормальная и порядочная. А придумать ей такое- это жесть. Ведь, люди могут поверить в это. А девушке жить дальше. А Леся с огласится на "холостячку". Хотя я не против посмотреть её в этой роли. Она девушка с характером. Интересно было бы. На роль "Холостяка" военного, не знаю. Не каждый согласится. Это шоу и воспринимать его всерьез не стоит. Богдан, дякую за плітки.

Tata Lettie: Ні про що. Світла немає у всіх, для чого половину випуску розказувати, що в вас нема світла. Ви говорите в холостяку висосані з пальця драми, так як і у вас, зовсім ні про що, трата часу

kateryna shapoval: то и так було зрозумило Проект провальний Роблять скандали щоб було цікаво

Nasty: Син Олега Ляшка чи що?😂

katty Liverpool: А ти знаєш точно, що Холостяк буде,? я надіялась закриють). І Юльку жаль було вона переживала......ще один доказ дівчатам, що не треба на шоу йти наскільки там все грязно...

Rymma Pavl: Будет сын Порошенко?

Катерина Калюта: Наступним холостяком може бути син Кличка.

ромен хул: Краснов? Новый холостяк

Ekaterina Kolosova: Наступний холостяк син Порошенко?

Фатіма: У нас в Дніпрі тоже не було 6 днів світла,все розтало,зіпсувалося,більше тоже нічого не купуємо.Варимо на 1-2 дня,але нічого витримаємо,краще із свічками,чим з руснею.Слава Україні.

Тетяна Михайлик: Я знаю дуже добре Юлю, та її родину. Вона втілення жіночності, толерантності, розуму і таланту! Чутлива і цілеспрямована дівчина. І я знаю, що все у неї буде добре! А СТБ ганьба! Хотіли підкинути компромат? Та самі учасниці в цьому засомнівались. Як низько підкинувати цій дівчинці в контакт "Юля ескорт"! І нема недовіри до холостяка, вибачте скажу на молодіжному сленгі "облизався зі всіма дівчатами." А навіщо холостяку психолог розказує про діачат? На побаченні нехай дізнається про них. А ще скажу, зі слів Юлі, що вона пішла з проєкту за своїм бажанням, хоча у неї були всі шанси потрапити у фінал.Причина в тому, що її на проєкті обікрали! Шоу тепер себе зганьбило!

les shu: Невже Гріша не може перейти на достойний канал?Може так статись,що навіть хорошого ведучого пізніше будуть рівнять до місця роботи... А Гріша зараз асоціюється з справжнім,турботливим сім'янином і взірцевим ведучим.

les shu: Я проти щоб знімали шоу саме ХОЛОСТЯК,а ХОЛОСТЯЧКА може ще протримається декілька сезонів. Аргументи вже неодноразово приводила чому саме так.І не один. І не тому,що хлопці перевелись. За сам канал СТБ,вже і говорити досить.Вже до такого впасти...

©СТАТУС: https://youtu.be/ygtvoobLjKA пока вы верите в то, что отключения электроэнергии связаны с обстрелами, война никогда не закончиться, тк на ней наши слуги народа зарабатывают

Катерина Найчук: Юля ніяка злюка, а ведучий багато балакає

Natalia Bordiuh: Військовий ок👌

Тина Голубева: Холостяком повинен бути військовий України !!!!!

Ірина Шлапак: Чомусь багато бруду на рахунок холостяка,команди проекту,і взагалі не люблю плітки,особливо як пліткують чоловіки. І ці інстазливи набридли!!! Хочу зараз вірити у щось щире,добре і без бруду!!! Довгоочікуваної перемоги нам!!!

Алина: Обосрать можно все и каждого, а что-то сделать то проблема.

Алина: Я рада этому Холостяку. Спасибо проекту Холостяк. Всем кто его сделал. Всем при всем . Холостяк классный , холостяк похож на актера 50 оттенков серого .!!!! ❤❤❤

KEY8: Красунчик! Мододець, даєш нам інфу😊

Max Shuba: Наступним холостяком повинен бути військовий!

Svetlana K: Синок Кличка??😀🤔

Кудровская Татьяна: Дякую! Тримаємось! Світло вимикають по 4 години, потім 2 є, потім знов і так тиждень. Холостяків і холостячек дивлюся як кіно, холостяк - так себе.

Анна Пухальская: як завжди все круто!!! стосовно Холостяка ідея з військовими класна!!!

Похожие видео: