ХОЛОСТЯК - СЕЗОН 12, ВИПУСК 10-11: ІНСТА ЗЛИВ НА ШАЛОСТІ МАРИНИ ТА БРУДНЕ МИНУЛЕ ПСИХОЛОГИНІ ШОУ


Просмотров:
0
Добавлено:
31.12.2022
Категории: Разное
Комментарии (0)
Написать
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Ніна Гайдук: +++

Ольга Турчина: Не знаю, яка Марина в житті, но її ужимки в стилі Драма квін, істерики, пересмоктування що про неї кажуть не оживлює шоу, як мабуть, хотіли автори, а втомлює.

katty Liverpool: Мене особисто Марина дратує навіть більше ніж Мудра, та хоча би красива. Незнаю може і СТБ її виставляє її такою, але якось бикуватість в ній все ж є. З наступаючим тебе, всіх благ, мільйон підписників)

Ксения Селиванова: Може в житті Марина і звичайна добра і гарна дівчина алеж те, що вона з собою зробила - просто жахливо! Вона як надута кулька - ткни голкою і вона здується. Коли вони цілувались з Алексом, було страшно за нього - здавалось , що вона висмокче своїми величезними губами..

Любов Бурлай: Дякую за відосики.Вітаю з наступаючим новим роком.Бажаю миру.

Леся Ланик: Спочатку дивилась це шоу. Можливо не всі сезони, але цікаво було і дивилась. На цей сезон вистачило мене до певного моменту. Якесь воно таке все виявилось не щире, що від захоплення залишилось одне розчарування. А Марина чомусь теж запам'яталась, як дівчина, яка місцями не думає, що робить. І ця її перероблена зовнішність теж підкреслює це.

Дана 777: Сплетник ти більше нічого не можеш у своєму жиитті? То гріх доречі)))) Піздюк.

Aleksander G.: 12 сезон просто треш из за самого холостяка,который боится женщин ,даже прикоснуться к ним ,хочется реального шоу про любовь,а это пародия нам обещали поцелуи ,а в итоги мы видим что ,то что холостяк целует красивых девушек так как буто бы он целует стену,где объятия ,где чувства к ним хотя бы сыграл этот третисортный актер с нарощенные чубом ,такое впечатление создаётся ,что когда поцелуй то он боится помять прическу ,а девочки этот сезон вытянули, если таких неумех и бессексуалов будут брать на проект то его смотреть не будут,ну а в прочем кого мог посоветовать Слава Демин???

Вика Верещака: Катя на мой взгляд хорошая девочка.

Вика Верещака: Доброй ночи! С Наступающим новым годом!!! Покоя, здоровья, успехов всех,всех благ!!! Слава ВСУ!!!

Нежный Эльф: Привіт!🙌 Дякую , Богдане за випуск, за твої старання, за твої завжди цікаві випуски, що так були необхідні для моральної розгрузки, особливо в окупації....🙏 З наступаючим Новим Роком! Хай НР принесе тільки щастя, любов, розвиток твого каналу і звичайно ПЕРЕМОГУ НАШІЙ ККРАЇНІ! 🙏💙💛 СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ!🙏💙💛

yulia b.: Дякую, тату пліткар що скоротив відео😸👌

Nana Gursky: Доброго вечора!  Богдане, якщо Ви не проти.. Ваша кітка. Хочу поділитися думками і враженнями про СТБ. (Хоча тут немає таємного.) Буду казати грубо - СТБ ошалів… Що сказати..   Руснявий фільм у прайм таймі! Якщо я можу сказати про сьогоднішній вечір, з чого все почалося. Була у салоні краси, У салоні був включений великий телевізор, прямо навпроти мене.  На СТБ показували руснявий фільм Байрак. (Назву я не гуглила. Я років з 10ти не дивилася таке, все життя не люблю і не можу переварити, критикую.)  Незважаючи на те, що у минулому я сама російськомовна.  Це просто чужерідно. Це неможливо слухати, дивитися, сприймати.  Це супер-ексцес і зіпсований кіно-вечір на Новий Рік, Нові грані того, яка у нас корумпована, запродана, темна планета, Гидкий післясмак.  У прайм-таймі руснявий фільм, На російській мові. Який несе "малороську" культуру, буквально "русский мир". Кіно-музика з впізнавати росіянним вайбом, мотивами, російською естетикою. Ми ж добре знаємо, як 2 плюс 2. Ось це все. Всі ці серіали, пісеньки, артисти, у багато чому, призвели до 30 років рабства і стосунків, афілійованності з москвою.  Вони нав'язували враження, що ми "одна країна"," брати", а ці артисти продвигались, промоутилились, як шановані у нас. Як взірець. Російським артистам і співакам платили більше, а наших брати не хотіли в кіно, на музичні канали.  Телебачення - Це золота кнопка впливу.  Російські актори (Всі у цьому кіно ? Не знаю, чи всі, Але росіянм були) Де відбуваються події? Типу, у Москві?  У цих серіалах і фільмах завжди показують трагічні жіночі долі і, певно, фінал з "хеппі ендом". (Вийти заміж за якогось чоловіка і за чувака заможного, певно)  Байрак у 2014 підтримувала Москву, наскільки можна прочитати в інтернеті. А зараз, не дуже визначалась? Shady persona…  Цікаво, Чому не квотується російська мова, А такі серіали взагалі не забороняються до показу?...  Як і російськомовний "Майстер Шеф" без озвучки  По тематиці, ці серіали негативні. В цьому кіно чи серіалі було багато зрад, сліз, страждань, важких питань особистого життя героїв. ( Хоча я не виникала) Навіщо людям це на Новий Рік. Та й завжди засмучувало.  Я дуже не хотіла, щоб це потрапляло мені у голову. Я вважаю це низькою культурою і вважаю, що від цих серіалів деградують.  Я з ввічливості терпіла. Гадала, може люди зайняті, брудні руки, не можуть взяти пульт, перемкнути, не вслухаються.  Потім запитала.  Виявилося, що працівниці салону дивилися, вболівали, обговорювали І, можна сказати, не розуміли. До чого мої питання про російський серіал на великий екран на Новий Рік.  Не одні майстри дивляться, а всіх гостей змушують.. :(( При чому, майстри були україномовні  Такі серіали я б не дивилася, навіть якби мені творці заплатили  Це так чужородно по культурі для нашого ТБ зараз. А вони знову за своє.  Краще б показали "Один вдома", "Назад у майбутнє", всі частини….

Анастасія Мазур: Купили в магазине селиконову Марину!Детей пугать да и только! Куда смотрели создатели этого гадючего шоу неизвестно!?

Юлия Пискун: Само больше в Марине, раздражает её губы((((

Інна Бондаренко: ++++ Цікаво буде побачити і почути "живу" Марину

Лаура Мейл: Неужели нельзя привлечь психолога к профответственности?

Лаура Мейл: Неужели в контракте написано что девочками можна манипулировать,давить и токсить? Я бы в суд подала! Пошла бы к психологу и доказала что у меня травма после них....просто они не хотят заморачиваться.

Toma: Є спільна знайома з Мариною. Вона каже, що Марина дуже проста і спокійна дівчина в житті. Багато працює, в спілкуванні звичайна адекватна дівчина. СТБ як завжди

Арсен Геворкян: +

Галина Саїнчук: Психологиня- це людина, яка все життя пропрацювала у психлікарні

Елена Воронцова: +

Вадим Посысаев: ++++

Христина: Ох, за цього «психолога» було б добре розповісти більше. Це як горе- лікар. Вона абсолютно неадекватна

Lika 777: Марина - це втілення всіх легкодоступних дівуль, які вішаються на чоловіків ( частіше - чужих), це «собирательный образ»всіх тих хтивих «колег» з роботи, сусідок на підхваті, колишніх однокласниць , які полюють на чужих чоловіків… І то, як вона залазила на того холостяка, яка вона завжди «стурбована» на секс,- все те і вказує саме на те,яка вона є насправді.

Надежда Ищенко: Я не дякую. Бо занадто. Не об'єктивно

Элеонора Бородина: Богданчик,с НАСТУПАЮЩИМ НОВЫМ ГОДОМ!!!

Надежда Ищенко: А чому все на СТБ? Дзвони в ушах .

srzhnt: Лілія прекрасна жінка, я приймала участь в проекті колись і вона дуже підтримувала. Тим паче вона виконує свою роботу, а триндіти всі можуть

lili ivanova: Не вірю, на першому побаченні лізла на холостяка!

Леся Ігорівна: Ніякої романтики. Холостяк підібраний невдало. Побачення нецікаві, нудні, ідеї повторюються з сезону в сезон. Дівчата, що не ходять на побачення, відвідують в будинку курси крою і шиття 😆 Якийсь цирк, їй-Богу.

света прудникова: Марина - чудова дівчинка : цілеспрямована , трудолюбива і чесна, а ще ,- прямолінійна, це прекрасні якості для сильної особистості. Якщо вона ще й красуня, то це взагалі , вибухова суміш.

Даниил Семенюк: +

Ольга Лупан: А де можна подивитися, пост-шоу ,, Холостяк,?

kateryna shapoval: +

Морская Я: А её поцелуи это тоже склейка? Она никого не целует?

Светлана Лисянски: Дякую за випуск! Марина проста дівчина яка зробила себе сама і зовнішність і своє життя!! Я бачила її фото до операцій більш звичайної зовні дівчини я не знаю. Вона не є від природи фізичною красою обдарована як Катя. Але заслуговує на повагу!

Eva Kalynska: +

Olesia Mirtova: Реально вы называете самым интересным сливом года инфу о том что Марина не вешается на мужиков в жизни?😂Ох и эксклюзив

Юлія Нижник: А з чого ви взяли, що Марина вішається на шию???? Бо вона перша поцілувала Холостяка??? Він був абсолютно, не проти! Ну і що, ви ніколи першими не цілували хлопця на побаченні?????

Izabel Boltovets:

Татьяна Молчанова: ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Татьяна Молчанова: Дякую, що допоміг пережити цей важкий рік, Богдане, ти супер

сара конор: Абсолютно звичайна дівчина Марина ,зробила декілька пластичних операцій,та називае себе Марина Голд? Це схоже на екскорт,і зробила все це для підняття собі цінника !!!!

Наталія Мирончук: Дуже люблю цих «психологів» ланки «чоботар без чобіт»

Ната Мост: Одне слово кгб і картинка зрозуміла... підлість і террор.... вже давно зрозуміло, що всі психологи хворі на голову, якщо самі не ходять до психолога.

Оксана Диденко: Шоу з романтичного перетворилось на психологiчне. Дуже гарний посiбник для дiвчат, як треба гiдно вiдстоювати свою позицiю, i не стати стервом.

Elenka Tiutiunnyk: Есть уже подтверждение свадьбы холостяка?

Amelí: От чесно, от по розвитку стосунків, я зара здивована, що Катя перемогла, бо здається, що має перемогти Саша Мудра, якби вона мені не подобалась. Ну реально, і ти сам казав, що вона Алексу більше підходить

Юлія Кропивницька: +

Vasiliy Baranovskiy: Проблема этого сезона, что холостяк чуть ли ни с первой вечеринки знал, кого он в итоге выберет. Остались только решения, кто в какой очередности уйдет, что и разрушило драму шоу. Девочки это понимали и уходили одна за одной.

Мария Мария: Марина сама написала)))

Похожие видео: